Zoo sodai

Diskusijos apie gamtos pasaulį ir gyvūnus.

Standartinė Graciela 2006-Lie-08 Šeš, 1:15 am

man tai atrodo,kad ten zverims per mazai laisves..
Paveikslėlis
Love like winter
Vartotojo avataras
Graciela
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė siaipsau 2006-Rgp-09 Tre, 7:35 pm

ziuariai ten zvereliai kankinami.... viskas jau buvo issakyta apie soda. Tik visi paimirso apie branguji, istabuji ir nepakartojama delfinariuma.... zinot kaip delfinas tame metras ant metro baseine jaucias? kaip zmogus veidrodiniam puodelyje... nemanau kad koks menkysta (zmogus) istvertu ten bent penkiolika minuciu neturedamas kur pasislepti ir is virsaus girdedamas tik "nu delfine tu kvaila zuvie sok i virsu!!" dabar lyg ir atleido ta ziauruji treneri kuris net delfina zemina zuvim vadindamas. o dar zinot kaip patineli kad nepuldinetu jaunikliu laiko??? neisivaizduojat? ogi tokioj mazoj vonelej. norma. vat dar apie zoollogijos soda. juk musu brangusis kretingos vienkiemis irgi toks. slykstu ziuret i ta stumbra dvesianti aptvare, i kiaules tarp srutu (o juk jos vargseles yra vieni tvarkingiausiu gyvunu zemej. tvarkingesnes net uz menkysta - isivaizduojat?) na galeciau daug pasakyt as jum apie tuos zoologijos sodus... kokie ziaurus priziuretojai, dar ziauresni lankytojai - bet ar verta? galeciau dar papasakot koks malonumas devet oda gerti piena (menkysta - tai vienintelis padaras visoje zemeje kuris geria svetimos motinos piena. normalu? tai tas pats kas suo maitintusi zirafos pienu) dar galeciau papasakot apie vaistus ir sampunus - cia minty turiu tai kiap triusiams skutama oda ir pilamas arielis paziureti per kiek laiko padarelis galva nusisuks 10x10 cm dezuteje..... ai ziuaru... sorry uz klaidas
Vartotojo avataras
siaipsau
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė Powka 2006-Rgp-09 Tre, 11:07 pm

Vienintelį dalyką kurį žinau, tai, kad man baltos meškos mūsų zoologijos sode yra be galo gaila. Jau mažas suprasdavau ir užjausdavau aš tą mešką. Visiškai netinkamas klimatas tokiam žvėriui, "visiškiau" jau ir būti negali.
Yo, how you doin'?
Vartotojo avataras
Powka
Rocky Balboa

Standartinė MANITU 2006-Rgp-10 Ket, 12:34 pm

Būtų mano valia, tai tuos sodus uždrauščiau. Žymiai geriau regioniniai parkai, arba gyvūnų rezervatai. Bent netupi ankštame narve. Man tai didelį siaubą varo Kauno zoologijos sodas.
Baltųjų Arklių Šokis.
Vartotojo avataras
MANITU
Senbuvis(-ė)
Senbuvis(-ė)

Standartinė Rege 2006-Rgp-11 Pen, 6:55 pm

as kai buvau paskutiny karta kauno zoologijos sode, tai maciau daug netvarkingu, blogu aptvaru, kuriuose gyvunai mirshta taip ankshtai gyvendami, o kai kurie buvo gan normaliuose aptvaruose yvesti....seip tai ten galetu paimti leshu iš visos Lietuvos ir ten graziai viska sutvarkyti, gi ir lankytoju daugiau bus ir gyvunai geriau jausis, vis del to vienintelis zoologijos sodas Lietuvoje.

kaij buvau kretingoj, tai ten didziuliai plotai mishko aptverti, kiaule lakste po mishko paklote, pumos irgi gan neblogai vietos turejo...vilkai irgi (nors ju nemaciau) ir stirniukas is miskolinksmas atskuode y mus paziopsoti.
blogiausia ka pamaciau buvo meshkos - uzhdarytos ankshtame narve prasmirdusiame shlapimu...mums parejshke kad aptvaras ruoshiamas....................... :evil: tipo kad uzh puses metu bus perkelti...bet vis tiek zhiaurus kankinimas gyvunu :!: :!: :!:

delfinariume seniai buvau todel nežinau
Vartotojo avataras
Rege
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)

Standartinė sewa 2006-Rgp-14 Pir, 8:32 pm

zoosodas tj gerai ir ne.nes idomu paziureti isarti iwairiausius siltuju krastu gywunu bet tuo paciu ju ir gaila :?
Pro pirstus byra smelis ,mazos smilteles-lyg jausma,isdalyti svetimiems...nemokame issaugoti to,kas is tiesu brangu...
Vartotojo avataras
sewa
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė Mrs. Slime 2006-Gru-26 Ant, 11:38 pm

Norecheu pasmaugt tuos zoo sodu sawininkus....
Vartotojo avataras
Mrs. Slime

Standartinė Dee 2007-Sau-08 Pir, 9:58 pm

Pasmaugti per garsiai pasakyta...Patinka vaikams zoo sodai....Net vazinedavom ekskursija y kauno soda mazi su klase...paskui ir tevai veziodavo :)....na bet jausmas tas pats kaip kalejme...tik,kad kaliniai nenusikalte ir grazus...
....Good see no colors =D> ..
I miss you most when I'm sad. I miss you when I'm lonely. But most of all, I miss you when I'm happy.
When I saw you I fell in love, and you smiled because you knew.
Vartotojo avataras
Dee
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė Birutė 2007-Bir-08 Pen, 10:41 am

man zoologijos sode labai patinka ožkos fainos ir mažytės ožkutės :)
Pas sena bobute i vienkiemi tyku
Isiverze pulkas ginkluotu banditu.
Sulauzytos rankos ir issuktos kojos -
Sena karatiste gerai pakovojo!
Vartotojo avataras
Birutė
Labiausiai nusišnekanti forumietė

Standartinė #BlueSky# 2007-Bir-08 Pen, 10:58 am

Drausti tokius dalykus!Turbūt žmonės yra patys žiauriausi padarai visoje žemėje.Ir kaip nesupranta, kad blogai tiems gyvūnams...Negi nesupranta kaip palaužia sielą laisvės atėmimas?Aš tai žinau...O gyvūnėliam dar sunkiau..
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
#BlueSky#
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė AuToMaTiCa 2007-Bir-08 Pen, 1:50 pm

Tikrai ziauru, kai stambus laukiniai gyvunai uzdaryti keliu kvadratiniu metru plote...
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Standartinė Cukrinė Avytė 2007-Lie-27 Pen, 3:21 pm

Smagu pasižiūrėt kaip atrodo gynūnai o ypač mažyliams), bet tų vargšų padarėlių gyvenimo salygos tragiškos.. Žiaurumėlis - krokidlas guli stikliniam terariume, kuris gal du kartus už jį didesnis :?
Vartotojo avataras
Cukrinė Avytė
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Re: Zoo sodai

Standartinė kerė 2007-Spa-05 Pen, 5:17 pm

esu kelis kartus buvus... gyvūnų kankinimas man jų labai gaila :cry: [:cry:] [:cry:] [:cry:]
pražudęs ,mane niekuo nepavirsi...
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
kerė
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė Šarlatanė 2007-Spa-18 Ket, 7:25 am

Buvau vasarą Kauno zoologijos sode..
Šiaip gražu, įdomu pasižiūrėti.Bet, iš kitos pusės, visi tie vaikai, ir ne tik..Lenda prie jų, erzina.. [:roll:]Juk jie gyvi ir turi jausmus.. [:roll:]
Vartotojo avataras
Šarlatanė
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė Cassiopeia 2007-Spa-18 Ket, 11:10 am

...Todėl ir nemėgstu zoologijos sodų.
Vartotojo avataras
Cassiopeia
Forumo siela
Forumo siela

AnkstesnisKitas