Šuniukų apranga

Vienoje šalyje gyveno trys broliukai – trys paršiukai. Rausvi, linksmi rubuiliukai!

Re: Šuniukų apranga

Standartinė jola » 2009-Spa-28 Tre, 10:40 pm

anksčiau prie būdos šunys nešaldavo, nes nelabai mačiau pririštą, tarkim, jorkšyrą prie lenciūgo kur nors giliam Lietuvos kaime.
jola
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Standartinė RaganuKraujo » 2009-Spa-29 Ket, 1:44 am

pabandžiau savo lenciuginį aprengtą įsivaizduot, juokas suėmė. Tyčiojimasis iš šūnų tie rūbai. Šuo juk ne aksesuaras.
Vartotojo avataras
RaganuKraujo
apšilęs(-usi) kojikes
apšilęs(-usi) kojikes

Standartinė Guce » 2009-Spa-29 Ket, 9:21 am

nežinau ar "anksčiau šunys nešaldavo prie būdos" nelabai kas jų klausdavo ir nelabai kas tuo rūpindavosi. Turbūt liūdniausias likimas, galintis ištikti šunį, tai gyvenimas "ant lenciūgo". Manau, kad šuns, kuris reikalingas, kad lotų, kai teritorijoje pasirodo svetimas - gyvenimo trukmė, komfortas, estetika, gyvenimo kokybė ir t.t. mažai ką jaudina, netgi mažiau už tų ūkio padarų, kurie ruošiami būti suvalgytais.
Guce
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Standartinė jola » 2009-Spa-30 Pen, 7:07 pm

ar rengti šunį, ar ne - šeimininko reikalas. Jei šuniui šalta, manau yra visiškai nehumaniška jį "grūdinti" pusplikį šaltu oru. Turiu spanielę ir dabar, kai einam į lauką, ją aprengiu, nes ji apkirpta ir jai šalta. Be to, man žymiai maloniau, kai ji laksto patenkinta (nors ir su palteliu), o ne dreba ir žiūri į mane su priekaištu akyse - "tu juk apsirengus, o aš be savo įprasto kailiuko".
jola
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Standartinė sandrute44 » 2010-Vas-06 Šeš, 11:26 am

as rengiu rengdavau ir rengsiu nes jam ziema ir rudeny salta pavasary saltam vejeliui maikute ir vasara saltam vejeliu maikute
sandrute44
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Standartinė vanile » 2010-Vas-18 Ket, 6:11 pm

man aprengti šunys atrodo labai juokingai, nes aš manau, kad tai yra pasityčiojimas iš gyvūnėlių :) :) :) :) .... nemanau, kad šuniukams patinka kai jie būna aprengti rūbais,apraičioti įvairiais kaspinėliais..... :roll: :wink: :) .......
vanile
apšilęs(-usi) kojikes
apšilęs(-usi) kojikes

Standartinė NeriDee » 2010-Kov-13 Šeš, 12:53 pm

Kai kuriu gyvuneliu kailis yra apgailetinai plonas, ir musu ziemom jie tiesiog nudvestu i lauka iseje. Tai tokiais atvejais as visai palaikau gyvunu rengima. Bet šiaip tai čia tikra nesamone.... :?
NeriDee
apšilęs(-usi) kojikes
apšilęs(-usi) kojikes

Ankstesnis

Grįžti į Gamtos ir gyvūnijos pasaulyje

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias