Žmona bandė irgi atsisakyt mėsos, bet jos organizmas kitoks ir iškart sveikatai ir kraujui atsiliepė, tad nereiktu savęs prievartauti. O vaikai patys pasirinks, kai užaugs, ar valgyt ar ne, dabar jiems 3,5 ir 1,5 m. ir mėsa valgo.

Gold Man rašė:Vegetarizmas, tai žmogaus pasirinkimas. Man dabar 31m. (ūgis 183 cm., svoris 88 kg., kraujo grupė 4 AB), nuo 13 m. mėsos ir žuvies nevalgau. Tai buvo mano pasirinkimas. Tėvai nepritarė, bet aš tiesiog nevalgiau. Absoliučiai jokių "lomkių" nebuvo, visai nesinori man tos mėsos. Esu sveikas, aišku vartoju labai gerus natūralius maisto papildus, kurie pasisavina beveik 100%, o ne sintetinius(nors ir pačius brangiausius iš vaistines), kurie tik max 17% pasisavina.
Žmona bandė irgi atsisakyt mėsos, bet jos organizmas kitoks ir iškart sveikatai ir kraujui atsiliepė, tad nereiktu savęs prievartauti. O vaikai patys pasirinks, kai užaugs, ar valgyt ar ne, dabar jiems 3,5 ir 1,5 m. ir mėsa valgo.

mistrale rašė:kik,nesu daktare,bet manau,kad organizmas,kai ilgalaika vartojam mesa,pripranta prie jos,gauna is jos vertingu medziagu ir kuriu ne kuriu (galbut) vitaminu. Ir tarkim staiga nutraukus vartoti mesa, organizmas staiga gali patirti iki siolsu mesa gautu medziagu stygiu arba bada... Na,nezinau tiksliai,bet as taip manau...

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių