MANITU rašė:taigi man iškilo problema. Kiekvieną kartą, kai tik noriu prisijungti man vis reikai rašyti vartotojo vardą ir slaptažodį. Nu parašau ir pasapaudžiu, kad mane visąlaik prisimintų, bet kai noriu kitąsyk vėl įeiti aš turiu iš naujo rašyti niką ir slaptažodį. Kas čia yra? Dar niekur taip nebuvo...

MANITU rašė:Aš kaip biednas žmogus, teturiu vieną kompiuterį

...PaŠėLuSi LuLi... rašė:Kaip padaryti kad rodytu parasa?? Suprantat man ni bum bum![]()
![]()
Nueik į "Aprašymas", toliau į "Profilis". Ten susirask "Profilio Nustatymai", paspausk ant "Pranešimų rašymas" ir uždėk varnelę ant "Visada uždėti mano parašą".
KaPuCiNe rašė:...PaŠėLuSi LuLi... rašė:Kaip padaryti kad rodytu parasa?? Suprantat man ni bum bum![]()
![]()
vienas zmogus jau raseNueik į "Aprašymas", toliau į "Profilis". Ten susirask "Profilio Nustatymai", paspausk ant "Pranešimų rašymas" ir uždėk varnelę ant "Visada uždėti mano parašą".

MANITU rašė:taigi man iškilo problema. Kiekvieną kartą, kai tik noriu prisijungti man vis reikai rašyti vartotojo vardą ir slaptažodį. Nu parašau ir pasapaudžiu, kad mane visąlaik prisimintų, bet kai noriu kitąsyk vėl įeiti aš turiu iš naujo rašyti niką ir slaptažodį. Kas čia yra? Dar niekur taip nebuvo...

Grįžti į Dėl „Plepėk“ diskusijų
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių