Vaikinu asharos

Intriguojančios diskusijos apie meilę ir draugystę...

Standartinė sc0rp 2006-Rgp-09 Tre, 9:56 pm

Powka rašė:
sc0rp rašė:Esi nors karta tikrai mylejes kad taip sakai? :) Nebent arba tu stiprus zmogus, arba tau vos ne p* :)

Žinok nežinau. Man atrodė, kad mylėjau. Tačiau daug kas sako, kad dar nebuvo tikros meilės. Va ir žinok kuom tikėti.
Nemanau, kad esu stiprus žmogus, tačiau man ir ne da lampački. Jeigu meilė gali praeiti, tai ji ir praėjo. Kito paaiškinimo neturiu.

Galiu pasakyti kad jei bent nesigriauzia ar tikrai nesielvartauja tai nebent ta antraja savo puse mete bernas ir su tuo jau buvo susitaikes. tai tu asaru is jo puses nebus, bet tikrai turetu buti pas moteri... Arba dar gali neverkti jei tikrai yra da lampacki, bet td tikrai tokios meiles nebuvo arba tas bernas yra totalus *atsiprašau*.. Nes kaip gali neliudeti, jei praradai meile? Tiek dizaugsmo ir pan.. Daugiau ka pasakyti neturiu :)
Vartotojo avataras
sc0rp
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė rasyte02 2006-Rgp-10 Ket, 2:39 pm

Zinoma, kad verkia, juk ir jie zmones.Galeciau ivardinti tris situacijas, kai maciau juos verkiancius:pirma-del rimtos priezasties( nelaime, netektis..),antra-"krokodilo" asaros....trecia-kai per daug alkoholio.... :D
Vartotojo avataras
rasyte02
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė witaliux 2006-Rgp-10 Ket, 5:01 pm

sc0rp rašė:
Powka rašė:
sc0rp rašė:Esi nors karta tikrai mylejes kad taip sakai? :) Nebent arba tu stiprus zmogus, arba tau vos ne p* :)

Žinok nežinau. Man atrodė, kad mylėjau. Tačiau daug kas sako, kad dar nebuvo tikros meilės. Va ir žinok kuom tikėti.
Nemanau, kad esu stiprus žmogus, tačiau man ir ne da lampački. Jeigu meilė gali praeiti, tai ji ir praėjo. Kito paaiškinimo neturiu.

Galiu pasakyti kad jei bent nesigriauzia ar tikrai nesielvartauja tai nebent ta antraja savo puse mete bernas ir su tuo jau buvo susitaikes. tai tu asaru is jo puses nebus, bet tikrai turetu buti pas moteri... Arba dar gali neverkti jei tikrai yra da lampacki, bet td tikrai tokios meiles nebuvo arba tas bernas yra totalus duok sūrio.. Nes kaip gali neliudeti, jei praradai meile? Tiek dizaugsmo ir pan.. Daugiau ka pasakyti neturiu :)

joa.. meiles, dideles meiles nieks neatlaikytu.. jei neverkia ir neskauda, tai meiles nebuvo arba ji pamazu bleso.... ;)
Kur paneles? ;) :love:
Vartotojo avataras
witaliux
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė Kapucine 2006-Rgs-15 Pen, 8:19 pm

Che,zinau tokiu situaciju,kai vaikinas bliove del mergos visu akivaizdoje.. Butu nieko tokio zinoma,jei butu del ko.. :shock: O dabar.. Susigincijo tiesiog,tas i asaras prie visu..Visi ji uzjaucia.. Lyg butu del ko :roll: :shock: Hm,myli tai myli,kad ir stipriai myli,bet sitaip elgtis..
Sorry to confuse you, but all that you know is wrong.
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Re: Vaikinu asharos

Standartinė Birutė 2006-Rgs-15 Pen, 8:29 pm

Hoda rašė:
MedeA rašė:
"Vaikinai niekada neverkia"...

Verkia, verkia. Man gra?u, kai verkia vyrukai. :P

tau gražu man ne :shock:
Pas sena bobute i vienkiemi tyku
Isiverze pulkas ginkluotu banditu.
Sulauzytos rankos ir issuktos kojos -
Sena karatiste gerai pakovojo!
Vartotojo avataras
Birutė
Labiausiai nusišnekanti forumietė

Standartinė Saldainiuke 2006-Rgs-16 Šeš, 2:50 pm

[i] Vyrai verkia, bet man tai kažkai nėra visiškai normalus vaizdas, paprastai juos matome stiprius ir nepalaužiamus. Retas atvejis kai jiems verkia dėl kokio nors dalyko... Nors man patinka kai paverkia... 8)
Vartotojo avataras
Saldainiuke
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė margulia 2006-Rgs-17 Sek, 12:39 pm

Taip istiesu vaikinai verkia. Man buvo atsitike, kad sededama su vaikinu pasimatyme jis buvo linksmas ir staiga jo nuotaika dingo ir jis apsiverke. Tik nežinau del ko ir jis to man nepasake tik man jo buvo labai gaila. Tikiu, kad vaikinai verkia ir tai zinau, bet niekada negalvojau, kad jie gali verkt merginos akivaizdoje, juk jie sako, kad vaikinai neverkia, tai as visada galvojau, kad verkia, bet tik tada kai yra visiskai vieni.
Vartotojo avataras
margulia
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė Rege 2006-Rgs-17 Sek, 4:48 pm

hmm...ydomu del ko jis verke? neysdryso kazko pasakeeti? labai jau keista, akd ne is sios ne is to apsiverke...gal ko nors nepastebejai?
Vartotojo avataras
Rege
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)

Standartinė mexican 2006-Rgs-17 Sek, 6:05 pm

Asaros parodo tavo tikraji 'as'. O ji atskleisdami, mes atiduodame save. Labai sunku surasti zmogu, kuriam noretum atsiduodi emociskai. Ne tie laikai. Ji suradus, issiliejus, pasidaro kazkaip tuscia savyje. Nieko nepasilikus sau. Todel manau asaros [as kalbu ne apie skausmo] vaikinu akyse pasorodo gana retai, nes jie maziau, nei merginos, nori buti pazinti. Ar tiesiog nenori parodyti savo silpnosios puses. Taip tiesiog gamta sukure. Ir galbut jie yra maziau jautrus nei merginos. Tai tiek.
P.S. Tavo teta Luiza mete rukyti - jokiu "jeigu", jokiu "ir", jokiu "bet".

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
mexican
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė Kapucine 2006-Rgs-17 Sek, 10:21 pm

mexican rašė:Ir galbut jie yra maziau jautrus nei merginos.

nemanau ir drysciau priestarauti:) jie jautrus,dar ir kaip,tiksliau pasakius,jautrumas neskirstomas lytimis ,jis priklauso nuo charakterio:) As manau esme tame,kad paprasciausiai jie nuo pat mazens taip ipratinti ir siaip genai tokie,kad buti stipresniais,ginti silpnesnius ir tt. Cia as kalbu ir apie fizine ir apie kita jega,o juk moterys tai bent jau fiziskai tikrai silpnesnes (nekalbu apie isimtis:) ),tad juk kazko reikia,kas jas uzstos..
Sorry to confuse you, but all that you know is wrong.
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė mexican 2006-Rgs-17 Sek, 10:35 pm

Na o vaikinai fizikai stipresni. Taip jau yra. Ir dauguma sakyciau moraliskai stipresni. Jeigu mes apsiasarojame vos pamaciusios koki suneka nulausta koja, tai manau berniukai taip tikrai nedarys. Apie sitoki jautruma kalbu. Jei tu turejai omenyje meiles nuotykius, tai cia palauziami visi be isimties ;)
P.S. Tavo teta Luiza mete rukyti - jokiu "jeigu", jokiu "ir", jokiu "bet".

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
mexican
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė kristė. 2006-Rgs-19 Ant, 3:07 pm

Reik pirmiausiai butu vaikinu [o ne vaiku], kad galetum verkt :D No comments
oplia
Vartotojo avataras
kristė.
Ištikimasis(-oji) forumietis(-ė)

Re: Vaikinu asharos

Standartinė v00001518 2006-Rgs-19 Ant, 6:04 pm

nemalonu matyti vaikina verkiant,atsiskleidžia jo silpnumas :wink:
v00001518
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė Ritmas 2006-Rgs-19 Ant, 8:04 pm

Pati į ašaras puolu kartą per metus, vaikystė užgrūdino.

Verkiantys vaikinai - labai priklauso nuo situacijos, nes manęs nežavi nei verkiančios merginos, nei vaikinai. Žodžiu, į šias rūšis žiūriu visiškai vienodai - jokio skirtumo mergina ar vaikinas, bet ašaras reikia reguliuot. Kai vidury miesto apsipila kruvinom ašarom dėl to, kad nikstelėjo koją, tai nei šis nei tas :) Verkimas dėl sudaužytos širdies irgi keistas dalykas - apskritai, toleruoja tylų verksmą, kai žmogus ašaroja nuoširdžiai ir nepakenčiu kai žliumbia, kriokia, kad atkreiptų visų dėmesį kaip jam dabar blogai... :x
Žodžiu - viskas su saiku :)
Vartotojo avataras
Ritmas
Senbuvis(-ė)
Senbuvis(-ė)

Standartinė v00001518 2006-Rgs-19 Ant, 8:20 pm

Būna kad ir aš verkiu,bet kai isiverki palengvėja.o asaros is nuovargio. :)
v00001518
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

AnkstesnisKitas

Grįžti į Meilė ir draugystė

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių