Laba diena visiems
?iame forume esu naujok? . ?ia atsiradau visai atsitiktinai.
Taigi nor??iau papasakoti Jums k? sapnavau, galb?t pad?site man rasti atsakymus ? i?kylusius klausimus.
Pirmiausiai trumpai papasakosiu apie dabartinę situacij?, kad susidarytų ai?kesnis vaizdas, o paskui apra?ysiu ir pati sapn?.
?iuo metu gyvenu Vilniuje, nuomojuosi kambar?. Gyvenu su bobulę, ?iuo metu ji yra ligonin?je. Na o dabar papasakosiu savo sapn?.
,,Prabundu. Tamsu. A? kaip visada miegu savo lovoje, tuoj pat net neatsik?lus i? lovos, pasiimu mobilų, kad pa?i?r??iau kiek valandų, gal kartais laikas jau ? darb?. Buvo po 5,20, vadinasi dar galiu ka?kiek pamiegoti, nes keliuosi ?prastai 6 val. Pasi?i?riu lygtai ?viesa i? koridoriaus sklinda. Pagalvoju, kad negali b?ti, nes bobul? (pas j? kambar? nuomojuosi) ligonin?je guli. Atsikeliu ir nueinu pasi?i?r?ti. ?i?riu tualete kaip visada ?viesa dega, nes bobul? pastoviai ja palikdavo degan?ia (pamir?davo u?gesinti). Nu?jau ? jos kambar?, ?i?riu ir ten ?viesa dega, bet nieko n?ra. Pagalvoju, kad man jau tikriausiai vaidenasi arba sapnuoju. Prisiminiau, kad jeigu nori patikrinti ar nesapnuoji, tai reikia ?signybti ir jei skaud?s, tai vadinasi i? tiesų sapnuoji. ?signybu sau ir i? tiesų skauda. Vadinasi nesapnuoju".
Po to i?kart prabudau, pa?miau mobilų pasi?i?r?ti kiek valandų, tik laikas jau skyr?si, buvo 5,45 ir ?viesa lygtai niekur nedeg?.....
Seniau bent jau, jei sapnuodavau ko?marus, visada ?inodavau, kad sapnuoju ir bet kada gal?davau prabusti. Papras?iausiai sapne pasakydavau sau, kad ?ia tik sapnas ir liepdavau prabusti