Tikroviškas sapnas

Intelektualūs ir neintelektualūs pamąstymai apie mistinius,nepaaiškinamus ir paslaptingus dalykus,taip pat magiją ir burtus, NSO, religiją...

Standartinė Kapucine 2006-Bir-14 Tre, 11:11 pm

niekas nera kaip kiekvienas.nors pavirsutiniskai taip kartias glai atrodyti,istikruju taip nera,o jei ir yra kox nors tox zmogus,tai uzuojauta jam :lol: nu bet cia siaip apie sapnus :lol:
Sorry to confuse you, but all that you know is wrong.
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Re: Tikroviškas sapnas

Standartinė MegaBitas 2007-Lap-09 Pen, 7:46 pm

esu per sapnus jautes kad kazka lietciu o veliau issipildidavo is dalies
Paveikslėlis Spausk
cia
Vartotojo avataras
MegaBitas
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė Cassiopeia 2007-Lap-09 Pen, 7:51 pm

Aš ne kartą esu sapne mirusi. Kartais tas jausmas malonus, kartais pragariškas, kartais tiesiog keistas...Tiesa, niekada "nemirštu" žudoma. Bet šito nesureikšminu.
Vartotojo avataras
Cassiopeia
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė [BMX] 2008-Geg-16 Pen, 1:55 pm

Tai gal laikas jau mirt :D paziek pats baisiausias filmas pirma dalis ir mirk :D is juoko :D na seip nederkt norejau o sava sapna kad man kas nors isaiskintu.....
12:00val einu miegot kaip ir visa laika uzmingu :D
nu ce jau sapnuoju.
Atsikelu is lovos motyna pataiso valgyt.Nuveinu pavalgyt, pasijungu TV rodo aanimacija . Staiga atsirandu kaskokiam musyje pradedu kautis zudyt visokiausius zmones ir laimiame einu kaskokiu keliu po to pamatau uzrasa (sveiki atvike i HILLA) is pradziu buna normaliai kol netsiranda suo salia manes issitrauku ginkla toki senuovini ir pradedu zudyt zmones kai kuri pasisvekina su manim o po to nusaunu anus. Po to mane permeta i miesto centra ten aplinkui pilna zmoniu ir ant kaklo man atsiranda wirwe o as ant kartuviu stoviu paziuriu i kaire ,o ten mano 2-u draugai ,o is kaires tas suo pirma pakare mano draugus ir staiga juntu kad man virve pradeda smaugti kakla as issimu peili is kisenes nupjaunu virve suniui nuo kaklo ir sau tada zmones tilet pradeda nesuprates kodel jie tili atsisuku uz nugaros paziet kas yra ir atsiranda toks kaip drakonas ar kas per velnias net nesuprantu tik staiga ziuru nesweikai aukstai pakilu i ora ir kaunuos su tuom padaru tas suo puola i ji ir vos tik atsikando to monstro gabalo odos suo pradeda durniuoti ir mutuoja i kaskoki issigimusi suni ir dingsta o as tebesikaunu ir tas monstras staiga mane su kaskom perdure as is visu jegu trenkiu jam i pilva(nu as taip bent pavadinceu pilvu) ir pavistu drakonu as ji kapoju dauzau ta monstra ir paskutinis smugis per galva jam kiaua isneru ir atvirstu i save ir krentu zemin aukstyn galva ir smingu i zeme ir taip mirstu bent man taip atrodo bet po laiko kol as ten nukraujavau atsiradau tuscioi erdveje tamsu nors i sikna durk bet pradedu kurt vaizda ir atsirandu vel tame kare ten zudau vel zmones ir staiga gryztu i savo namus ten valgau isjungu TV ir atsirandu lovoje ir viskas sapnuju vel tamsia erdve.
atsikeles suprantu kad sapnavau :D
bet kai atsikelu bunu ismustas prakaito kunas dreba nors silta nuveinu i WC atsigaunu prasipaipalioju is miego ir viskas norm palieka :D bet kas svarbeusia ta sapna sapnuoju kas 2-ra o kaip kada ir dazniau.
Tai kaip paiskinsat.
heroina newartoju :D rukyt rukiau bet neberukau cigarus gert irgi nemekstu nu sweikas nueinu miegoti bet vistiek sapnuoju :D
[BMX]
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Ankstesnis

Grįžti į Neregimasis pasaulis

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių