Teatras

Diskusijos dailės ir kitų meno rūšių mėgėjams.

Standartinė sc0rp 2006-Rgp-26 Šeš, 5:11 pm

Neinu as i ta tetra, nebent tevai issitempia (laaabai retas ivykis), arba su klase einam.. Nelabai as teatra megstu :)
Vartotojo avataras
sc0rp
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Spa-09 Pir, 8:03 pm

PASKUTINIAI BREMENO MUZIKANTAI - NEREALU. :wink:

SHIAIP pati lankaw teatro pamokas antrus metus... dazhnaj būna nuobodoka, bet kartajs, ypach kai rejkia sugalwot patiem, pavyzdziuj, pagal pieshini, ka vajdint, tj smagw :D
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Standartinė Ragana Be Batu 2006-Spa-11 Tre, 9:44 pm

Keistuoliu teatro? :) mano irgi sitas patiko
Paskutinį kartą redagavo Ragana Be Batu 2007-Rgs-03 Pir, 5:21 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Ragana Be Batu
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė MėlynasVėjas 2006-Spa-12 Ket, 10:06 pm

graudu, bet į teatrą nevaikštau.... oi, nežinau kodėlabai.. hmz.. nėra su kuo? jo, šiaip nelabai yra... nors iš esmės labai užsinorėjus rasčiau. ai, akd ir viena eičiau, neįprasta, bet..
o šiaip, tai... nežinau gerų spektaklių.. nes tikria ne visi man patinka.. operetės ir šiaip operos labai mane atgraso.. o ir šiaip, kiek tenka būti su mokykla teatre, tai kai nepavyksta nuspilaut, tai kažkaip nesužavi manęs tie spektakliai...
bet teatras yra gerai. žinau,a dk yra spektaklių, kurie man tikria patiktų, tieisog... neeskiriu tam dėmesio... na nežinau.. šiaip aišku, seniai laikas imt save į rankas, ir duagiau dėmesio skirt kultūriniam tobulėjimui..

kitą antradienį su filosofijos svetaine eisim į lėlių teatrą. gal sužavės, gal padės atgaivinti susidomėjimą teatru... kažkada tai prisimenu mėgau. nors aišku, ten bus lėlių teatras, ne šiaip. bet na... vistiek, bent jau žinau, kad entuziazmo manyje yra kai reikia. tik gal trūksta prisivertimo pasistūmėti link to.
Vartotojo avataras
MėlynasVėjas
Ištikimoji forumietė

Standartinė Nieko_rimto 2006-Gru-21 Ket, 10:23 pm

Oj,galima sakyti,beveik niekad nevaikštau aš į tą teatrą.Kažkap nesusiorganizuoju.. draugės į tokius renginius nevaikšto,o vienai eit nesinori.

Paskutinį kart buvau teatre 'Bėgikas'..super,baisai patiko.Ten apie tokį vaikiną,kuris visad bėga nuo savo problemų.

Vaaa,o šiaip gal ir patiktų kartais apsilankyt tam teatre.
Vartotojo avataras
Nieko_rimto
Pasiaukojęs forumui

Standartinė Žaltvykslė 2006-Gru-22 Pen, 6:44 pm

Šiaip senokai buvau teatre. Tačiau keli žiūrėti spektakliai paliko tikrai didelį įspūdį. Labai įsimintinas buvo A.Cholinos šokio spektaklis "Tango in Fa". Kažkada labai seniai žiūrėjau J.Grušo "Meilė, džiazas ir velnias" pjesės pastatymą (nepamenu kas režisierius), tačiau ten jaunuolius vaidino pagyvenę aktoriai kaip Varnaitė ir kiti/ Buvo labai įdomu. Reikės kada nueiti į teatrą vėlabai Kažkaip užleidau vsą šitą reikalą.
Per didelis noras "ką nors" įžvelgti priveda prie filosofinių haliucinacijų...
Vartotojo avataras
Žaltvykslė
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)

Standartinė Kapucine 2007-Sau-20 Šeš, 11:58 pm

Siandien buvau "Šveiko nuotykiai" spektaklyje.Turbut koki antra karta buvau teatre,nes kazkada senai buvau tik vaikysteje ir beveik nieko nepamenu..Iejusi i teatro pastata tik laiptus atsiminiau.. :)
Spektaklis patiko.Palygint ji neturiu su kuo,bet kaip vos ne pirmas kartas tai paliko ispudi labai gera.Kai kurios scenos netgi labai sujaudino,vos nesugraudino,nezinau,gal per jautri pasidariau 8)
Ziuredamas spektakli taip isijauti..Tiesiog nebepastebiu,kad ten gyvai vaidina aktoriai,todos,tarsi pro stikla,ekrana stebeciau irasa.. :)

Zodziu,laukiu nesulaukiu kito spektaklio :)
Sorry to confuse you, but all that you know is wrong.
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė bytute 2007-Sau-21 Sek, 11:55 am

Senai bebuvau teatre, bet tada labai patiko Padegimo "Meile, dziazas ir velnias", labai geras pastatymas.
Vartotojo avataras
bytute
Forumo siela
Forumo siela

Re: Teatras

Standartinė Cyte* 2007-Rgp-19 Sek, 12:31 pm

O aš maža būdama labai dažnai važiuodavau į teatrą. Nors iki Vilniaus man 80 km, bet mama kiekvieną savaitgalį veždavo į teatrą specialiai dėl manęs kad "pasikultūrinčiau"...esu mačiusi tikrai ~30 spektaklių. Gal todėl dabar ir noriu būti aktore... :roll: Labiausiai man patiko "Mažasis princas". Jį mačiau neperseniausiai...
If you be my star, I'll be your sky***
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė elfija 2007-Rgs-07 Pen, 4:03 pm

daznai nueinu i kauno dramos teatra.labai patiko donja rosita arba geliu kalba,10 indeniuku,sveciuose pas pulkininko nasle,balta kate juodoje aliaskoje
Liūdesys-tai troškimas bei ilgesys kažko.Ko trokšti ir ilgies yra,tik trūksta žodžių tam išsakyti...
elfija
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė pamaivyte 2007-Gru-04 Ant, 1:27 am

:( tetre buvau kelis kartus kai dar vidurinej mokiausi, o paskutini karta buvau, kai drauge gavo nemoakmai bilietus..... #-o mazumele gera... na bet pasitaisysiu, ir drauga nusitemsiu i tetra, bet reikia gerakoki issirinkti, kad jm po to nebutu fobijos teatrui... :mrgreen:
Vartotojo avataras
pamaivyte
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė amplitudė 2008-Rgp-24 Sek, 10:39 am

Tetras yra gerai. Tiesiog puiku. Bent kartą per mėnesį stengiuosi nueiti pasižiūrėti kokį spektaklį. Paskutinis matytas spektaklis : "3 draugai" (kažkas nuostabaus)
Vartotojo avataras
amplitudė
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Ankstesnis

Grįžti į Apie meną ir kūrybą

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių