Šuo ar katė?

Diskusijos apie gamtos pasaulį ir gyvūnus.

Šuo ar katė?

•Šuo
46
73%
•Katė
17
26%

Viso balsų : 63

Šuo ar katė?

Standartinė Suniuke 2006-Lie-20 Ket, 4:10 pm

Žmonės dėl to pešasi,keikiasi.Kokia jūsų nuomonė?
Vartotojo avataras
Suniuke
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė Kapucine 2006-Lie-20 Ket, 4:16 pm

kadangi pati turiu katina tai galiu pasakyti kad tai- nagli padarai :twisted: :P nelabai jie man prie sirdies :roll: o sunys..hmm istikimesni ir draugiskesni nors suns suniui nelygu:)
Sorry to confuse you, but all that you know is wrong.
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė Woman 2006-Lie-20 Ket, 11:38 pm

o as turiu ir suni, ir kate. bet mano kate, tai labai miela, draugiska ir jauki, dar ir zaidzia kaip suo, atnesdama zaisliuka :)
Vartotojo avataras
Woman
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė Kapucine 2006-Lie-20 Ket, 11:39 pm

Woman rašė:o as turiu ir suni, ir kate. bet mano kate, tai labai miela, draugiska ir jauki, dar ir zaidzia kaip suo, atnesdama zaisliuka :)

jum gerai :roll: o man vat tox nedekingas padaras pasitaike,gaina savo ir visu kaciu ivaizdi :evil:
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė Woman 2006-Lie-20 Ket, 11:41 pm

KaPuCiNe rašė:
Woman rašė:o as turiu ir suni, ir kate. bet mano kate, tai labai miela, draugiska ir jauki, dar ir zaidzia kaip suo, atnesdama zaisliuka :)

jum gerai :roll: o man vat tox nedekingas padaras pasitaike,gaina savo ir visu kaciu ivaizdi :evil:

nu kaip nepasiseke, ka ji daro?
Vartotojo avataras
Woman
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė Kapucine 2006-Lie-20 Ket, 11:45 pm

esu pasakojus kazkokioj temoj
uuu maniskis kasaras Mikis tai 7-8 metu,stoooras koxai:)) naglumo isikunijimas:)islepes kai nezinau kas jam mesos gabala pameti tai jis palaizys biski i net nebandys kast pakol nesupjaustysi gabaliukais.hmmmm siaip jis tikrai nedekingas padaras ateik prie jo prisiglaust,pasiguost tai tik nepatenkintas nubegs salin jam tik kad ji glostyt nervuoja tox dalykas ka jis ce da moka ypatingo... ai va nesugeb atsidaryt duru(tixliau tyng) kai tarpas buna kokie 4-5 cm nu sakau sakes kai tevai islepina vapse nieka jis nebezaid,mieg i ed per dienu dienas geriausia maista tai va tik tuo (savo islepimu ir naglumu) jis ypatingas
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė Woman 2006-Lie-20 Ket, 11:50 pm

tai su katinais-patinais deja visada daugiau bedu buna. labai daug turi auklejimas, musu katyte maniskis taip isauklejo, kad dabar galima palikt ant stalo desreliu kruva ir iseit pora valandu ir bus net nepajudintos.
Vartotojo avataras
Woman
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė Rege 2006-Lie-21 Pen, 12:50 am

Na visos kates skirtingos. As tai uz sunis :wink: , nes jie ishtikimesi ir juos lengviau ko nors ismokyt, labiau viska supranta, o kates yra vienises labiau, bet jos svaresnes, tiek daug jomis rupintis nereik( na vedziot y lauka ir t.t.)

tik dabar kai man tokia nekokia laime buvo pas drauge, kai nakvojau jos katinas mano rubus apmyzo...gerai kad namai netoli, tai greitai nuejau namo ir puoliau praustis. zinot tas morcius katinams nelabai geras dalykas... :evil:
Vartotojo avataras
Rege
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)

Standartinė rasyte02 2006-Lie-21 Pen, 5:55 pm

man geriau suo. ne uz ka nesutikciau, kad namie butu katinas. su savo drauge pastoviai gincijames sia tema, nes ji turi katina, esa pries sunis, bet nepamirsta pasigirti, kad jis kaip suo elgiasi...Tai kaip galima buti pries sunis ir tuo paciu didziuotis, kad katinas elgiasi kaip suo??????? :shock: Na as tikrai nesididziuociau, jei mano suo sugalvotu elgtis kaip katinas :D
Vartotojo avataras
rasyte02
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė Kapucine 2006-Lie-21 Pen, 5:57 pm

Woman rašė:tai su katinais-patinais deja visada daugiau bedu buna. labai daug turi auklejimas, musu katyte maniskis taip isauklejo, kad dabar galima palikt ant stalo desreliu kruva ir iseit pora valandu ir bus net nepajudintos.

tai jau jo..auklejimas cia irgi labai atsiliepia..butu mano valioj butu kitox mana kysius patapes :roll:
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė Hoda 2006-Lie-22 Šeš, 9:55 pm

Aš už kates!
...jei sugebėsi man įrodyt, jog aš klystu, žemai Tau nusilenksiu ir pripažinsiu Tavo tiesą...
Vartotojo avataras
Hoda
Senbuvis(-ė)
Senbuvis(-ė)

Standartinė Birutė 2006-Lie-23 Sek, 9:52 am

Aš už kates bet švelnias ir meiles. :)
Vartotojo avataras
Birutė
Labiausiai nusišnekanti forumietė

Standartinė High Voltage 2006-Lie-26 Tre, 5:54 pm

Katės ktės ir dar kartą katės :!: Man jos daug mielesnės, jų nereikia vesti į lauką, jos neturi prakaito liaukų ir nedvokia.
Gyvenimas brangiausia, ką turime. Bet dažnai elgiamės taip, lyg būtų kažkas brangesnio. [Antuanas de Sent Egziuperi]
Vartotojo avataras
High Voltage
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė TaZo 2006-Lie-26 Tre, 6:14 pm

High Voltage rašė:Katės ktės ir dar kartą katės :!: Man jos daug mielesnės, jų nereikia vesti į lauką, jos neturi prakaito liaukų ir nedvokia.

sunys taip pat neturi prakaito kvapo
O seimininkai dazniausiai nejaucia savo augintinio specifinio kvapo ;)
Vartotojo avataras
TaZo
Forumo rėmėja(-as)

Re: ŠUO ar KATĖ???

Standartinė Vilmutė 2006-Lie-28 Pen, 12:34 pm

As uz kates, nors nieko pries neturiu del sunu. Namuose turim siamo veisles ~ 12 metu kate (auginam nuo mazyles) ir maisyta persu veisles 2 metu kate kuri siuo metu atsivede 2 kaciukus; be siu dar turim dvi laukines kates ir suni voljere - prie kurio as neprieinu!
Tos namines mums labai brangios, nors ir smirdina nauja tevu nama...bet esam kaciu myletojai.....Vis del to kates manau yra meilesnes, ir tiek pat gudrios ir protingos kaip sunys - tuo jau isitikine :)! Ak kaip as myliu savo pirma katyte Siamute.....pati geriausia
Vilmutė
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Kitas

Grįžti į Gamtos ir gyvūnijos pasaulyje

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių