Na nežinau, ar tai komplimentas turbūt kad ne, bet labai įsiminė kai pasakiau draugui kad nelabai noriu ten kaikur važiuoti, o jis į tai pasakė: Važiuok, man tavęs reikia.. Tikrai labai miela širdžiai buvo

Dar patiko kai pasakė: neįsivaizduoju ką daryčiau jei tavęs nepažinočiau.
O šiaip jei grynai komplimentus, tai tokio kaip įsimintino tai lyg ir nepamenu. Visi kaip susitare sako kad esu graži

Aišku malonu, bet būtų malonu išgirsti kažką susijusį su vidumi.
O aš pati gana dažnai pasakau komplimentus. Jei žmogus gražiai atrodo visada pasakau, arba jei gauna gerą pažymį visada pagiriu, padrąsinu.
Jei kartais susipykstu su žmogum ir noriu taikytis, visada pasakau kad tas žmogus man labai svarbus ir kokios jo vidaus savybės labai labai patinka ir dėl ko noriu susitaikyti

Taip pat nevengiu pasakyti jei žmogus atėjo nesusiderinęs drabužių ar nelabai tinkančia šukuoseną. Dažniausiai daugiau su tokia šukuosena žmogus nebeateina ir derina rūbus, nepamiršta ir padėkoti kad pasakiau.
Kiti atšauna kad ne mano reikalas, bet taip pat pradeda rengtis kitaip ar dar kas. Taip pat pasakau jei nepatinka elgesys.
Gaila kad man pačiai nesako ką blogai darau ar kad nelabai pasirūpinau išvaizda. Norėtųsi kartai išgirsti ir tai

Na gal šiek tiek nusivažiavau nuo klausimo, bet nieko tokio