Stellame :)

Kiekvienas apie save... Plepesiai

Stellame :)

Standartinė Stellame 2008-Geg-01 Ket, 9:14 pm

Na ką :) Šiandien tik prisiregistravau :) tai va.
Aš esu Kristė ir Klaipėdos :) Penkiolikos metų. Devintokė.
Lankau dailės mokyklą, groju pianinu. Bandau ir gitara mokintis. Dievinu chemija, matematiką. Ir biologija prie širdies.
Esu tiksliukė ir nekenčiu humanintarinių mokslų.
Kaip žmogus manau esu draugiška, su kažkiek tai humoro jausmo (paveldėta iš tėčio). Užsispyrusi kaip nežinau kas. Perkalbėti mane tikrai sunku. Dar esu nuoširdi, nelinkusi meluoti ar apgaudinėti. Šiek tiek mėgstu lengvai pasišaipyti iš kitų. Bet nepiktybiškai :) Aišku stengsiuos čia to nedaryti :)

Nuotrauką įdėsiu vėliau nes šiuo metu kompe jos nėra :)
Kolkas tiek apie mane :)
Klauskit jei kas įdomu :)
Vartotojo avataras
Stellame
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Re: Stellame :)

Standartinė Nieko_rimto 2008-Geg-01 Ket, 10:36 pm

Sveika prisijungus ;}

Sakai devyntokė.. nugi, ir kokį blogiausią pažymį esi gavusi per šį pusmetį? :} Daug laiko praleidi prie namų darbų? :}
Jeigu būtum pilanmetė, ką pirmiausiai padarytum? :}
Kokių savybių nemėgsti kituose žmoguose? :}
I smell the smelly smell of something that smells smelly! Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Nieko_rimto
Pasiaukojęs forumui

Standartinė Stellame 2008-Geg-02 Pen, 12:22 pm

Kokį blogiausią pažymį esi gavusi per šį pusmetį?
Blogiausias 5 :) Iš anglų.
Šiaip tik iš anglų tokius pažymius ir gaunu. Šiais metais perėjau į gimnaziją tai su anglų mokytoja naująją susipykus esu :D

Daug laiko praleidi prie namų darbų?
Labai mažai.. Gal vat prie tos pačios anglų daugiau. Bet tiksliųjų mokslų iš vis nesimokau ir man labai gerai jie sekasi. Daugiausia sėdžiu prie kalbų. Bet daugiau nei valandos mano namų darbai neužima :)
Jeigu būtum pilanmetė, ką pirmiausiai padarytum?
Hmmm įdomus klausimas :) Na pilnametė kai būsiu dar eisiu į 12 klasę. Tai turbūt kokiu nors būdu nusipirksiu mašiną ir kiek vieną dieną ja važinėsiu į mokyklą :) (Man iki mokyklos 15 km nes gyvenu užmiesty:)) Šiaip mašiną man tėvai žadėjo. Nes tada tuo pačiu ir brolį į mokyklą nuvežčiau (jis dabar darželinukas) =D>
Kokių savybių nemėgsti kituose žmoguose?
Nemėgstu kai žmogus meluoja. Čia manau visi nemėgsta.
Bet man atrodo labai labai žema, kai susipyksti su žmogumi ir tas žmogus prieš visus tave nuteikinėja. Kaip buvo kažkada kai skirstė budėjimo postus ir skirstė tas žmogus su kuriuo buvau susipykus. Tai aišku man davė tokį kurio visi nenorėjo. Taip jau nutiko kad šiemet aš skirstau postus. Bet nesielgiu taip.
Iš čia ir kyla tas posakis: elkis taip, kaip nori kad su tavimi elgtųsi :)
Vartotojo avataras
Stellame
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė kik 2008-Geg-10 Šeš, 10:23 pm

Kuo norėtum būti užaugusi?

P.S. Laukiu fotografijos :)
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik
Padedantis forumietis :] Admin

Standartinė Stellame 2008-Geg-11 Sek, 9:20 am

Ech, dar nelabai žinau.
Galvojau apie architektūrą, todėl ir dailės mokyklą pradėjau lankyti, bet dabar labai susidomėjau chemija ir būtų įdomu kažką su ja studijuoti. nežinau esu kryžkelėj ir neįsivaizduoju kuriuo keliu man eiti. Nors iš tikrųjų dar gana daug laiko :)

http://i173.photobucket.com/albums/w74/ ... 1210490310
Čia prieš metus :)
http://i173.photobucket.com/albums/w74/ ... 1210490343
Čia per kūno kultūros pamoką. Kojos ne mano xDD
http://i173.photobucket.com/albums/w74/ ... 1210490379
O šita prie kelias dienas daryta :)
Vartotojo avataras
Stellame
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė Nieko_rimto 2008-Geg-11 Sek, 11:28 am

Ech, KIK, pats vieną nuotrauką parodei, o kitų forumiečių kaulyji [:P]
Simpatiška mergykė ;)
Vartotojo avataras
Nieko_rimto
Pasiaukojęs forumui

Standartinė Stellame 2008-Geg-11 Sek, 12:27 pm

Ačiū :)
A kad negaila tų nuotraukų :)
Vartotojo avataras
Stellame
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė Nieko_rimto 2008-Geg-11 Sek, 2:06 pm

;] či aš bandau sugėdyt KIK, kad daugiau savo nuotraukų įmestų ;D [:shock:]
Vartotojo avataras
Nieko_rimto
Pasiaukojęs forumui

Standartinė kik 2008-Geg-11 Sek, 9:56 pm

Stellame rašė:Ech, dar nelabai žinau.
Galvojau apie architektūrą, todėl ir dailės mokyklą pradėjau lankyti, bet dabar labai susidomėjau chemija ir būtų įdomu kažką su ja studijuoti. nežinau esu kryžkelėj ir neįsivaizduoju kuriuo keliu man eiti. Nors iš tikrųjų dar gana daug laiko :)

http://i173.photobucket.com/albums/w74/ ... 1210490310
Čia prieš metus :)
http://i173.photobucket.com/albums/w74/ ... 1210490343
Čia per kūno kultūros pamoką. Kojos ne mano xDD
http://i173.photobucket.com/albums/w74/ ... 1210490379
O šita prie kelias dienas daryta :)

Galima ir abudu dalykus studijuoti :) Jeigu vienas nepatiks galėsi mesti :) Visada yra pasirinkimas ;)
Pagal nuotraukas tai atrodai tokia faina (ir graži) :)) Tuoj įsimylėsiu...

Meduoline, nėra gerų nuotraukų :mrgreen: :( Neparsinešęs nuotraukų iš pagrindinio kompo, bet bandysiu išsisukt iš padėties, tai va serveryje esanti nuotrauka, prastoka, bet ai koks skirtumas (aš pirmas iš kairės): http://folk.albinas.lt/2008%2004%2018%2 ... %20057.jpg

Jap, jap, žinau aš tuos neturiu :P Jeigu vieną atradai, atrastum ir antrą :P Meduolinė.
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė Stellame 2008-Geg-12 Pir, 7:21 pm

Kik: tik jau nereikia :lol: Nei įsimylėsi nei ką :)
Bet ačiū už komplimentus :)
Vartotojo avataras
Stellame
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė Nieko_rimto 2008-Geg-12 Pir, 7:30 pm

Tęsiant temą apie komplimentus, kokį patį įsimintiniausią esi gavusi? :) Pati kitiems sakai komplimentus? :>
Vartotojo avataras
Nieko_rimto
Pasiaukojęs forumui

Standartinė Stellame 2008-Geg-12 Pir, 7:49 pm

Na nežinau, ar tai komplimentas turbūt kad ne, bet labai įsiminė kai pasakiau draugui kad nelabai noriu ten kaikur važiuoti, o jis į tai pasakė: Važiuok, man tavęs reikia.. Tikrai labai miela širdžiai buvo :) Dar patiko kai pasakė: neįsivaizduoju ką daryčiau jei tavęs nepažinočiau.
O šiaip jei grynai komplimentus, tai tokio kaip įsimintino tai lyg ir nepamenu. Visi kaip susitare sako kad esu graži :) Aišku malonu, bet būtų malonu išgirsti kažką susijusį su vidumi.
O aš pati gana dažnai pasakau komplimentus. Jei žmogus gražiai atrodo visada pasakau, arba jei gauna gerą pažymį visada pagiriu, padrąsinu.
Jei kartais susipykstu su žmogum ir noriu taikytis, visada pasakau kad tas žmogus man labai svarbus ir kokios jo vidaus savybės labai labai patinka ir dėl ko noriu susitaikyti :)

Taip pat nevengiu pasakyti jei žmogus atėjo nesusiderinęs drabužių ar nelabai tinkančia šukuoseną. Dažniausiai daugiau su tokia šukuosena žmogus nebeateina ir derina rūbus, nepamiršta ir padėkoti kad pasakiau.
Kiti atšauna kad ne mano reikalas, bet taip pat pradeda rengtis kitaip ar dar kas. Taip pat pasakau jei nepatinka elgesys.
Gaila kad man pačiai nesako ką blogai darau ar kad nelabai pasirūpinau išvaizda. Norėtųsi kartai išgirsti ir tai :)

Na gal šiek tiek nusivažiavau nuo klausimo, bet nieko tokio :)
Vartotojo avataras
Stellame
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė kik 2008-Geg-14 Tre, 11:34 am

Stellame rašė:Na nežinau, ar tai komplimentas turbūt kad ne, bet labai įsiminė kai pasakiau draugui kad nelabai noriu ten kaikur važiuoti, o jis į tai pasakė: Važiuok, man tavęs reikia.. Tikrai labai miela širdžiai buvo :) Dar patiko kai pasakė: neįsivaizduoju ką daryčiau jei tavęs nepažinočiau.
O šiaip jei grynai komplimentus, tai tokio kaip įsimintino tai lyg ir nepamenu. Visi kaip susitare sako kad esu graži :) Aišku malonu, bet būtų malonu išgirsti kažką susijusį su vidumi.
O aš pati gana dažnai pasakau komplimentus. Jei žmogus gražiai atrodo visada pasakau, arba jei gauna gerą pažymį visada pagiriu, padrąsinu.
Jei kartais susipykstu su žmogum ir noriu taikytis, visada pasakau kad tas žmogus man labai svarbus ir kokios jo vidaus savybės labai labai patinka ir dėl ko noriu susitaikyti :)

Taip pat nevengiu pasakyti jei žmogus atėjo nesusiderinęs drabužių ar nelabai tinkančia šukuoseną. Dažniausiai daugiau su tokia šukuosena žmogus nebeateina ir derina rūbus, nepamiršta ir padėkoti kad pasakiau.
Kiti atšauna kad ne mano reikalas, bet taip pat pradeda rengtis kitaip ar dar kas. Taip pat pasakau jei nepatinka elgesys.
Gaila kad man pačiai nesako ką blogai darau ar kad nelabai pasirūpinau išvaizda. Norėtųsi kartai išgirsti ir tai :)

Na gal šiek tiek nusivažiavau nuo klausimo, bet nieko tokio :)

Beje, o pats kažkaip per retais sakau tuos komplimentus... :/
Dažniausiai tai pagalvoji tik mintyse, kad va drabužius galėtų geriau susiderinti ar dar kažką... Ir pagalvoji, kad ir taip per daug kritikos geriau reik pagirt dėl kažko. Nors šiaip tai pats norėčiau daugiau išgirsti kritikos apie save (aišku yra išimčių).
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė Stellame 2008-Geg-14 Tre, 12:39 pm

Matai, tu nori kritikos aš taip pat :)
Gal atsiras ir daugiau :)

Aš kažkaip išmokau nebijoti sakyti tai ką galvoju. Kartais aišku kasnors ir supyksta, bet tikrai nenuleidžia negirdomis :)
Jei negirdėi kitų kritikos taip ir nesužinosi kaip atrodai aplinkiniams. Čia maždaug išsiveda tas posakis: elkis taip kaip nori kad su tavim elgtųsi :) Pastebėjau kad daugiausia kritikuoja draugai, nes žino, kad tikrai atsižvengsi ir patikėsi. O kiti nelabai ir sako, nes bijo kad supyksi :) Ech, uždara grandinė :)
Vartotojo avataras
Stellame
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė Nieko_rimto 2008-Geg-14 Tre, 8:28 pm

Na, sveika kritika yra gerai, tačiau žmogus gali imti tuo naudotis:) Dažniausiai taip ir būna, kad vėliau ar anksčiau nebejaučiamos ribos. Tada jau gaunasi ne sveika kritika, bet žmogaus menkinimas:) Nesakau, kad reikia laiupsint ir laupsint, pritariu, kad girdint kritiką gali susidaryti nuomonę kaip apie tave atsiliepia aplinkiniai:).Či įdomi temuška [:shock:]
Vartotojo avataras
Nieko_rimto
Pasiaukojęs forumui

Kitas

Grįžti į Forumiečiai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių