Šarūnė rašė:;DDDD jooo.. kada čia jie taip prafiltruoja? kai atrenka čyteres nugalėtojom ar kai joms išdalina prizus? ar kada čia pagal tave? nes jos jau ir prizus gavo ir į finalą pateko.

Šarūnė rašė:Taip. Pvz pas viena per 1 diena buvo 33tukst balsu ir beveik visi 5tai (max 5 yra), reitingas buvo 4.99.. tai tu man parodyk 30tukstanciu zmoniu kuriem 1 pana butu verta auksciausio balo? nu nelogiska isvis.. ir dar per viena diena.. ten nei viena sazininga per diena net tukstancio praktiska nesusirenka.. nes nu sunku rast kas uz tave balsuotu ir dar penketais..

Šarūnė rašė:Kad nė nėžinau,kur ieškoti tos info.. brolis patarė į forumus eit.. nes enciklopedijos kaip sukčiaut nerasi manau)))

Šarūnė rašė:Tai prastai manai.. panos ten už save po keliasdešimt tūkstančių pasidaro per kelias min..
O ten ką apie skaipa sakei ar pan tai čia gi sąžininga yra ;D tu sau normalią reklamą darai, prašai, kad už tave balsuotų, ne pati tai darai.. tai koks čia sukčiavimas, aš nesuprantu?![]()
p.s. ką ten sakei apie tai kad žmogus pats to nežinodamas duoda 5?visai 'skaniai' čia man skamba
))
p.p.s nemanau, kad jos ten daro visokias sunkias machinacijas ;D tikrai yra kažkoks paprastas būdas.. tik koks..

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių