SOS :)

Tiekėjai, kainos, svetainių kūrimas...

SOS :)

Standartinė Šarūnė 2008-Bal-14 Pir, 7:15 pm

Sveiki. Rašau čia, nes tikiuosi pagalbos.. dalyvauju vienam konkurse, ten paprasčiausiai įkeli nuotrauką, visiem platini linką ir už tave balsuoja.. pirmą etapą aš elgiausi sąžiningai, buvau tarp lyderių ir tikėjaus laimėt savaitės prizus, nors ir matėsi kad kitos smarkiai sukčiauja..bet aišku jos pasistengė ir dar pasididino savo reitingą, taigi apie sąžiningą laimėjimą nebuvo ir nėra net kalbos.. sklinda gandai, kad nuėjus į kažkokią svetainę galima už save prisibalsuot :) ir manau jos taip ir elgias.. taigi sąžiningu būdu man laimėt nepavyko ir nepavyks manau, nes kitos peraršiai sukčiauja.. taigi gal atsiras čia tokių gerųjų samariečių ir jei žino pasakys kokia gi ta svetainė? :D ar dar kažkas? kaip galima be didelių, ilgų vargų nueit ir pasielgt taip kaip jos? nes kaip ir minėjau - švariu būdu čia nelaimėsi.. Dėkui iš anksto..
Šarūnė
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Re: SOS :)

Standartinė kik 2008-Bal-14 Pir, 7:57 pm

Net nesiruošiu skatinti sukčiavimo. Administratoriai vis tiek mato kas kur ir kaip balsuoja, prafiltruoja balsus ir išrenka geriausią. Be to čia ne vieno šimto (dažniausiai tūkstančių) balsų reikia (administratoriai matys, kad iš to IP - kompo per daug balsų ir tiesiog juos visus ištrins)...
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik
Padedantis forumietis :] Admin

Standartinė Šarūnė 2008-Bal-14 Pir, 8:05 pm

;DDDD jooo.. kada čia jie taip prafiltruoja? kai atrenka čyteres nugalėtojom ar kai joms išdalina prizus? ar kada čia pagal tave? nes jos jau ir prizus gavo ir į finalą pateko.
Šarūnė
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė kik 2008-Bal-14 Pir, 8:42 pm

Šarūnė rašė:;DDDD jooo.. kada čia jie taip prafiltruoja? kai atrenka čyteres nugalėtojom ar kai joms išdalina prizus? ar kada čia pagal tave? nes jos jau ir prizus gavo ir į finalą pateko.

Reiškiasi didžioji dalis buvo tikrų balsų. Ar Tu 100 % žinai, kad tikrai jos sukčiavo?
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė Šarūnė 2008-Bal-14 Pir, 8:52 pm

Taip. Pvz pas viena per 1 diena buvo 33tukst balsu ir beveik visi 5tai (max 5 yra), reitingas buvo 4.99.. tai tu man parodyk 30tukstanciu zmoniu kuriem 1 pana butu verta auksciausio balo? nu nelogiska isvis.. ir dar per viena diena.. ten nei viena sazininga per diena net tukstancio praktiska nesusirenka.. nes nu sunku rast kas uz tave balsuotu ir dar penketais..
Šarūnė
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė kik 2008-Bal-14 Pir, 9:22 pm

Šarūnė rašė:Taip. Pvz pas viena per 1 diena buvo 33tukst balsu ir beveik visi 5tai (max 5 yra), reitingas buvo 4.99.. tai tu man parodyk 30tukstanciu zmoniu kuriem 1 pana butu verta auksciausio balo? nu nelogiska isvis.. ir dar per viena diena.. ten nei viena sazininga per diena net tukstancio praktiska nesusirenka.. nes nu sunku rast kas uz tave balsuotu ir dar penketais..

Aham viskas aišku. Adminai pinigus gauna iš reklamos :) O kuo daugiau balsavimų tuo daugiau peržiūrėtų reklamų, tuo daugiau pinigų viskas aišku :)
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė Šarūnė 2008-Bal-14 Pir, 9:24 pm

Tai gal dabar pasakysi ir kaip tiems adminams ir man 'pinigu pridaryt'? :D kad jau cytinam tai cytinam.. as nezadu pralaimet del kazkokiu padlu atsiprasant ;))))
Šarūnė
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė kik 2008-Bal-14 Pir, 9:29 pm

Na yra visokių būdų, bet vėlgi aš nenoriu skatinti sukčiavimo. Čia jau turi pati apie tai info ieškotis, o tas ieškojimas atneš žymiai daugiau naudos savo žinių plėtimui negu mano pasakymas...
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė Šarūnė 2008-Bal-15 Ant, 3:09 pm

Kad nė nėžinau,kur ieškoti tos info.. brolis patarė į forumus eit.. nes enciklopedijos kaip sukčiaut nerasi manau ;))))
Šarūnė
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė kik 2008-Bal-15 Ant, 4:11 pm

Šarūnė rašė:Kad nė nėžinau,kur ieškoti tos info.. brolis patarė į forumus eit.. nes enciklopedijos kaip sukčiaut nerasi manau ;))))

Enciklopedijose ne, bet internete taip.
Šiaip sukčiavimas priklauso ir nuo interneto ir nuo naršyklės ir nuo to kokiais būdais „sukčiausi“. Tarkim galima parašyt visiems lietuviams kurie turi skype žinutę su tekstu: „prabalsuokit 5 už mane http://nuoroda“. Portaluose kur balsuoja žmonės dažnai balsuoja ne vien tik tiems kam išdalini nuorodą ir ne tik ką pats fiktyviai prabalsavai, o dar ir portalo lankytojai. Tad reikia stengtis pačiame portale reklamuotis, kad dauguma portalo lankytojų pamatytų tavo foto. Po to galima aplėkt one.lt, pažintys.lt, point.lt ir t.t. Tokiuose daug išsireklamuot gerais ir blogais būdais. Pvz.: „Jei paspausit čia: http://nuoroda Jūs gausite naujų nemokamų dizainų“, fiktyviai prisistatinėt kaip adminais... Suprograminti svetainės puslapį į kurį tik įėjus būtų įvykdomas balsavimas už tave 5 balais vartotojui to nežinant. Būdų yra begalės. Daugiausia šansų turi tie kurie valdo botnet'us (kenkėjiškos programos tyliai veikia vartotojų kompiuteriuose ir tos kenkėjiškos programos valdomos iš pagrindinio kompo ir tų kompų veiksmus kontroliuoja vienas žmogus). Aišku dar būna užsakomieji botnet'ai kai hakeriai nori kažkiek pinigų už tokį ar tokį dalyką...
O vien tik iš savo kompo neprisukčiausi (max.: 100 balsų bent jau aš taip manau) ;)
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė Šarūnė 2008-Bal-15 Ant, 4:19 pm

Tai prastai manai.. panos ten už save po keliasdešimt tūkstančių pasidaro per kelias min..
O ten ką apie skaipa sakei ar pan tai čia gi sąžininga yra ;D tu sau normalią reklamą darai, prašai, kad už tave balsuotų, ne pati tai darai.. tai koks čia sukčiavimas, aš nesuprantu? :)
p.s. ką ten sakei apie tai kad žmogus pats to nežinodamas duoda 5? :D visai 'skaniai' čia man skamba :)))
p.p.s nemanau, kad jos ten daro visokias sunkias machinacijas ;D tikrai yra kažkoks paprastas būdas.. tik koks.. :|
Šarūnė
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė kik 2008-Bal-15 Ant, 10:12 pm

Šarūnė rašė:Tai prastai manai.. panos ten už save po keliasdešimt tūkstančių pasidaro per kelias min..
O ten ką apie skaipa sakei ar pan tai čia gi sąžininga yra ;D tu sau normalią reklamą darai, prašai, kad už tave balsuotų, ne pati tai darai.. tai koks čia sukčiavimas, aš nesuprantu? :)
p.s. ką ten sakei apie tai kad žmogus pats to nežinodamas duoda 5? :D visai 'skaniai' čia man skamba :)))
p.p.s nemanau, kad jos ten daro visokias sunkias machinacijas ;D tikrai yra kažkoks paprastas būdas.. tik koks.. :|

Per kelias minutes paprastu būdu tūkstančių balsų tikrai nepridarysi garantuoju 100 %!!!
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė Šarūnė 2008-Bal-20 Sek, 10:03 am

Tai nori pasakyt, kad ten visos vistos tokios genialios ir sedi puse dienos, hakeriauja? nu nors uzmusk nepatikesiu.. va pas viena 5 is 5 reitingas ir virs 300tukst balsu per savaite..
Šarūnė
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Grįžti į Internetas

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių