Serveriai (hosingai)

Tiekėjai, kainos, svetainių kūrimas...

Standartinė kik 2006-Lie-26 Tre, 7:27 pm

Cezarijus rašė:Kai[p matau, niekas čia nežino apie http://www.pandela.com - stabilus, nemokamas, skiria daug srauto ir pakankamai vietos jūsų svetainėms, patogus administravimas, jokių "add-ons" jūsų puslapyje, ftp priėjimas ir dar nemažai visokių malonių smulkmenų... naudokitės į sveikatą ;)

Apribojimai kažkoki tai - POP3 tik 3 pašto dėžutės - nesamonė ;) ir dar keleta apribojimų, rimtam projektui ir naudojimui šis hostingas per daug jau turintis apribojimų...
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik
Padedantis forumietis :] Admin

Standartinė Cezarijus 2006-Lie-26 Tre, 7:32 pm

kik rašė:
Cezarijus rašė:Kai[p matau, niekas čia nežino apie http://www.pandela.com - stabilus, nemokamas, skiria daug srauto ir pakankamai vietos jūsų svetainėms, patogus administravimas, jokių "add-ons" jūsų puslapyje, ftp priėjimas ir dar nemažai visokių malonių smulkmenų... naudokitės į sveikatą ;)

Apribojimai kažkoki tai - POP3 tik 3 pašto dėžutės - nesamonė ;) ir dar keleta apribojimų, rimtam projektui ir naudojimui šis hostingas per daug jau turintis apribojimų...

hmm nuo kada rimti projektai talpinami kažkokiam hostinge??? tikrai rimtiem projektams žmonės savo serverius statosi... ir šiaip temoje klausiama apie hostingus asmeninėms svetainėms, kurioms pandela.com paslaugų tikrai per akis :P ir galiausiai pandela teikia puikias paslaugas nemokamai, o dovanotam arkliui į dantis...
Vartotojo avataras
Cezarijus
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė kik 2006-Lie-26 Tre, 7:41 pm

Cezarijus rašė:hmm nuo kada rimti projektai talpinami kažkokiam hostinge??? tikrai rimtiem projektams žmonės savo serverius statosi... ir šiaip temoje klausiama apie hostingus asmeninėms svetainėms, kurioms pandela.com paslaugų tikrai per akis :P ir galiausiai pandela teikia puikias paslaugas nemokamai, o dovanotam arkliui į dantis...

Tai tik įpatingai dideliems projektams statomi serveriai, bet čia išimtinais atvejais!
Kaip tu galvoji ar asmeninei svetainei gali užtekti 3 pašto dėžučių jei ji nori šią galimybę suteikti daugiau žmonių...
Na šiaip tai jei nemokamai gali suteikti tai gerai - jei per daug nieko nereikia galima naudotis :)
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė Cezarijus 2006-Lie-26 Tre, 8:01 pm

kik rašė:
Cezarijus rašė:hmm nuo kada rimti projektai talpinami kažkokiam hostinge??? tikrai rimtiem projektams žmonės savo serverius statosi... ir šiaip temoje klausiama apie hostingus asmeninėms svetainėms, kurioms pandela.com paslaugų tikrai per akis :P ir galiausiai pandela teikia puikias paslaugas nemokamai, o dovanotam arkliui į dantis...

Tai tik įpatingai dideliems projektams statomi serveriai, bet čia išimtinais atvejais!
Kaip tu galvoji ar asmeninei svetainei gali užtekti 3 pašto dėžučių jei ji nori šią galimybę suteikti daugiau žmonių...
Na šiaip tai jei nemokamai gali suteikti tai gerai - jei per daug nieko nereikia galima naudotis :)

Kokiam velniui tos pašto dėžutės? nežinau daugeliui ir gmail, yahoo, one ir kitų dėžučių per akis :) ir serveriai statomi tikrai nevien įpatingiems projektams, tiesiog netokiems įpatingiems užtenka pigesnių netokių galingų serverių kaip įpatingiems. ir patikėk aš tai žinau, nes pats dirbau toje srityje ir serverių visokiems tikslams esu statęs ne vieną ir ne du...
Vartotojo avataras
Cezarijus
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė kik 2006-Lie-26 Tre, 8:05 pm

Cezarijus rašė:Kokiam velniui tos pašto dėžutės? nežinau daugeliui ir gmail, yahoo, one ir kitų dėžučių per akis :) ir serveriai statomi tikrai nevien įpatingiems projektams, tiesiog netokiems įpatingiems užtenka pigesnių netokių galingų serverių kaip įpatingiems. ir patikėk aš tai žinau, nes pats dirbau toje srityje ir serverių visokiems tikslams esu statęs ne vieną ir ne du...

Jei protingai serveris sukonfigūruotas ir projektas normaliai suprogramuotas tai laisvai vieno serverio ~ 500 000 unikalių lankytojų per dieną tai serverio užtenka.
O, kad tiek būtų unikalių lankytojų tai čia tik įpatingi projektai būna.
O kur statei serverius ir su kokia programine įranga (aišku gali nesakyt, kad UNIX'ą dėjai)?
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė Cezarijus 2006-Lie-26 Tre, 8:11 pm

kik rašė:
Cezarijus rašė:Kokiam velniui tos pašto dėžutės? nežinau daugeliui ir gmail, yahoo, one ir kitų dėžučių per akis :) ir serveriai statomi tikrai nevien įpatingiems projektams, tiesiog netokiems įpatingiems užtenka pigesnių netokių galingų serverių kaip įpatingiems. ir patikėk aš tai žinau, nes pats dirbau toje srityje ir serverių visokiems tikslams esu statęs ne vieną ir ne du...

Jei protingai serveris sukonfigūruotas ir projektas normaliai suprogramuotas tai laisvai vieno serverio ~ 500 000 unikalių lankytojų per dieną tai serverio užtenka.
O, kad tiek būtų unikalių lankytojų tai čia tik įpatingi projektai būna.
O kur statei serverius ir su kokia programine įranga (aišku gali nesakyt, kad UNIX'ą dėjai)?

kur, už kiek, kada, kokiai paskirčiai ir su kokia programine įranga priklauso praktiškai visada nuo užsakovo, jis man duoda "dėžę" ir pasako ko ir už kiek iš jos nori, tada jau galvoji kokią programinę įrangą naudoti (populiariausia ir pigiausia yra ubuntu+apache+php+mysql).
Vartotojo avataras
Cezarijus
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė kik 2006-Lie-26 Tre, 8:16 pm

Cezarijus rašė:kur, už kiek, kada, kokiai paskirčiai ir su kokia programine įranga priklauso praktiškai visada nuo užsakovo, jis man duoda "dėžę" ir pasako ko ir už kiek iš jos nori, tada jau galvoji kokią programinę įrangą naudoti (populiariausia ir pigiausia yra ubuntu+apache+php+mysql).

Tai čia labai prastas serveris būtų jei tik ubuntu+apache+php+mysql ;)
O geras užsakovas kompą parenka nu čia ir kokybė būtų...
Šiaip kažkaip nelabai panašu, kad būtum states kokį nors serverį...
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė Cezarijus 2006-Lie-26 Tre, 8:26 pm

tu skaitai ką rašau? ar tik šiaip pezi kas ant seilės kliūva? :) koks dabar man tikslas knistis su visokiais bsd, gentoo ir kitom šustrom serverinėm distrom jeigu už to serverio pastatyma man mokama tik ~100lt? tu knistumeis? nemanau :roll: už tokius "pinigus" irgi čiuptum ubuntu cd, rašytum apt-get install apache bla bla bla atiduotum dėžę ir eitum alaus... tokia realybė šiaip jau... juo labiau, kad tas serveris skirtas tiesiog hostinti vienos ar kitos firmos saitui arba dalinti internetą ofise esntiems kompiuteriams ar būti print serveriu...
Vartotojo avataras
Cezarijus
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė kik 2006-Lie-26 Tre, 8:36 pm

Cezarijus rašė:tu skaitai ką rašau? ar tik šiaip pezi kas ant seilės kliūva? :) koks dabar man tikslas knistis su visokiais bsd, gentoo ir kitom šustrom serverinėm distrom jeigu už to serverio pastatyma man mokama tik ~100lt? tu knistumeis? nemanau :roll: už tokius "pinigus" irgi čiuptum ubuntu cd, rašytum apt-get install apache bla bla bla atiduotum dėžę ir eitum alaus... tokia realybė šiaip jau... juo labiau, kad tas serveris skirtas tiesiog hostinti vienos ar kitos firmos saitui arba dalinti internetą ofise esntiems kompiuteriams ar būti print serveriu...

Skaitau...
Distra čia ne prieko ;)
Šiaip firmos svetainei užtektų serveriai.lt pilnai (hostingo), na jei ofise tik dalintis internetą ar kaip spazdintuvo serverį tada galima su maža programine įranga apseiti...
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė Britnė 2006-Lie-28 Pen, 7:43 pm

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Britnė
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė kik 2006-Lie-29 Šeš, 9:36 pm

Atrodo gan neblogai, o ar jie geri tai nežinau ;)
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė Britnė 2006-Rgs-29 Pen, 1:38 pm

Norejau paklauti kiek yra http://members.freewebs.com/ duomenu srauto??
Man kazkodel vis dazlais luzta sververis. Kur butu galima gauti daugiau srauto. o kiek sraoto yra http://www.kissme.in/
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Britnė
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė Powka 2006-Rgs-29 Pen, 8:05 pm

Britnė, talpinkis: http://www.vhost.lt , apmokėk sąskaitos balansą SMS žinute ir kaip tavo puslapiui tikrai užteks ir duom. srauto, ir vietos.
Yo, how you doin'?
Vartotojo avataras
Powka
Rocky Balboa

Standartinė Britnė 2006-Spa-02 Pir, 8:48 pm

http://www.vhost.lt/
Duomenu srautas: Duomenų srautas: 3 GB
http://www.kissme.in/
5 GB duomenų srauto.
http://members.freewebs.com/
duomenų srauto: Monthly Limit: 500.0 Mb

Tai kuri patarate???
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Britnė
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė kik 2006-Spa-03 Ant, 5:50 am

http://www.vhost.lt nes ten adminai normaliau tvarkosi...
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

AnkstesnisKitas

Grįžti į Internetas

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių