Sapnai

Intelektualūs ir neintelektualūs pamąstymai apie mistinius,nepaaiškinamus ir paslaptingus dalykus,taip pat magiją ir burtus, NSO, religiją...

Sapnai

Standartinė NeAiSkInK 2006-Kov-03 Pen, 12:44 pm

Ar sapnai turi kazkokia didesne prasme jusu gyvenime? ar lieka tiktais sapnais? :roll:
Ne TaVo KiSkIs Ne Tu Ir KiSkIs
Vartotojo avataras
NeAiSkInK
moderatorius
moderatorius

Standartinė Hoda 2006-Kov-03 Pen, 2:30 pm

As i sapnus nekreipiu demesio, nes dazniausiai sapnuose kovoju su ateiviais is kitu planetu :D :D
Paskutinį kartą redagavo Hoda 2006-Kov-24 Pen, 9:00 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Hoda
Senbuvis(-ė)
Senbuvis(-ė)

Re: Sapnai....

Standartinė Beauty 2006-Kov-18 Šeš, 8:54 pm

Net nezhinau,kaip chia ir pasakius ... :roll: Gal lieka tik sapnais,o gal ir nlb ... :roll: Dazhniausiai sapnuoju,jog krentu iš labai aukshto pastato,priesh mano akis tik baltas rukas ir tamsa...sapnuojant toki sapna visad pabundu nakty(pashoku,kai pachiame sapne bandau ishsigelbeti,uzh ko nors uzhsikabinti)... :roll: Kartais sapnuoju,jog mane kazhkas pastoviai musha :roll: Po tokiu kankinimu man rytas tikrai nelinxmas :roll: Tox jausmas buna,jog visa tai ivyko realiame gyvenime.Norit tikekit,norit ne,bet 2 kartus po tokiu sapnu buvau radusi ant savo kuno melynes,kuriu priesh einant miegot nebuvo ...nzhn,gal tai sutapimas ir chia,tiesiog,perdedu ir nusishneku :D
Vartotojo avataras
Beauty
Pasiaukojęs forumui

Standartinė NeAiSkInK 2006-Kov-18 Šeš, 9:02 pm

MedeA rašė:Net nezhinau,kaip chia ir pasakius ... :roll: Gal lieka tik sapnais,o gal ir nlb ... :roll: Dazhniausiai sapnuoju,jog krentu iš labai aukshto pastato,priesh mano akis tik baltas rukas ir tamsa...sapnuojant toki sapna visad pabundu nakty(pashoku,kai pachiame sapne bandau ishsigelbeti,uzh ko nors uzhsikabinti)... :roll: Kartais sapnuoju,jog mane kazhkas pastoviai musha :roll: Po tokiu kankinimu man rytas tikrai nelinxmas :roll: Tox jausmas buna,jog visa tai ivyko realiame gyvenime.Norit tikekit,norit ne,bet 2 kartus po tokiu sapnu buvau radusi ant savo kuno melynes,kuriu priesh einant miegot nebuvo ...nzhn,gal tai sutapimas ir chia,tiesiog,perdedu ir nusishneku :D

Kritimas reiskia kad augi :wink:
Ne TaVo KiSkIs Ne Tu Ir KiSkIs
Vartotojo avataras
NeAiSkInK
moderatorius
moderatorius

Standartinė sLc 2006-Kov-22 Tre, 11:58 am

MedeA rašė:Net nezhinau,kaip chia ir pasakius ... :roll: Gal lieka tik sapnais,o gal ir nlb ... :roll: Dazhniausiai sapnuoju,jog krentu iš labai aukshto pastato,priesh mano akis tik baltas rukas ir tamsa...sapnuojant toki sapna visad pabundu nakty(pashoku,kai pachiame sapne bandau ishsigelbeti,uzh ko nors uzhsikabinti)... :roll: Kartais sapnuoju,jog mane kazhkas pastoviai musha :roll: Po tokiu kankinimu man rytas tikrai nelinxmas :roll: Tox jausmas buna,jog visa tai ivyko realiame gyvenime.Norit tikekit,norit ne,bet 2 kartus po tokiu sapnu buvau radusi ant savo kuno melynes,kuriu priesh einant miegot nebuvo ...nzhn,gal tai sutapimas ir chia,tiesiog,perdedu ir nusishneku :D

Tai gal kai tave muse, tu gineisi ir biski apsidauzei rankas y lovos krastus :D
Paskutinį kartą redagavo sLc, Št. 15 09, 3214 23:57 pm. Redaguota 568 kartus(ų)
Vartotojo avataras
sLc
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė 13'as Brolis Juodvarnis 2006-Kov-22 Tre, 2:04 pm

Mauzeris rašė:Kritimas reiskia kad augi :wink:

o tada kylimas rei?kia kad ma??ji? :roll: :mrgreen: logi?ka :wink:

MedeA> gal tavo gyvenime yra buvę atsitikę kas nors labai skaudaus ir iki ?iol pasamon?je yra randai ir atsiminimai kurie i?sirei?kia sapnais
:roll:
Vartotojo avataras
13'as Brolis Juodvarnis
Kiečiausias(-ia) forumietis(-ė)

Standartinė Beauty 2006-Kov-24 Pen, 8:42 pm

Mauzeri-kiek teko skaityt iv.sapnininkuose,jeigu sapne krenti ,vadinasi,kyli gyvenimo laiptais ( viska eina tik i geraja puse.Pvz.:darbe taves laukia paaukshtinimas;pripazhinimas tarp draugu ir pan. ...)... :roll: :wink:

sLc-Keista,mano lovoje nera nei vieno kampo :shock: Ydomiai chia gaunasi :lol: .Kur aš td naktimis vaikshtau :shock: :lol:

King Nothing-Per visus mano gyvenimo metus man teko daug ka ishgyventi.Mano gyvenime atsitiko daug ivairiu dalyku,kuriu nepalinkechiau netgi savo pachiam didzhiausiam prieshui... :roll: Beveik kasdien gyvenau su didzhiule baime,ta tamsa,kuri draske mane viduje. "Vakar" dazhnai galvodavau apie mirti,norejau uzhmygti savo shaltoje lovoje ir daugiau nebepabusti.Tachiau stengiausi nepasiduoti savo silpnumui ir gyventi toliau... :roll: Nors šiandien aš shypsausi,tachiau mano viduje vistiek liko labai.skaudus prisiminimai ...sunku gyventi su jais,tachiau chia jau nieko nebepakeisi :roll: Tox jau tas gyvenimas ... :wink: Niekad niekam neishsipasakodavau(nemegstu skustis ..),visad visa tai laikiau ir laikau iki shiol savo viduje ... :roll: Nezhinau,gal butent del to ir sapnuoju tuos koshmarus ... :roll:
Vartotojo avataras
Beauty
Pasiaukojęs forumui

Standartinė Maris 2006-Kov-25 Šeš, 7:10 pm

MedeA rašė:Mauzeri-kiek teko skaityt iv.sapnininkuose,jeigu sapne krenti ,vadinasi,kyli gyvenimo laiptais ( viska eina tik i geraja puse.Pvz.:darbe taves laukia paaukshtinimas;pripazhinimas tarp draugu ir pan. ...)... :roll: :wink:

sLc-Keista,mano lovoje nera nei vieno kampo :shock: Ydomiai chia gaunasi :lol: .Kur aš td naktimis vaikshtau :shock: :lol:

King Nothing-Per visus mano gyvenimo metus man teko daug ka ishgyventi.Mano gyvenime atsitiko daug ivairiu dalyku,kuriu nepalinkechiau netgi savo pachiam didzhiausiam prieshui... :roll: Beveik kasdien gyvenau su didzhiule baime,ta tamsa,kuri draske mane viduje. "Vakar" dazhnai galvodavau apie mirti,norejau uzhmygti savo shaltoje lovoje ir daugiau nebepabusti.Tachiau stengiausi nepasiduoti savo silpnumui ir gyventi toliau... :roll: Nors šiandien aš shypsausi,tachiau mano viduje vistiek liko labai.skaudus prisiminimai ...sunku gyventi su jais,tachiau chia jau nieko nebepakeisi :roll: Tox jau tas gyvenimas ... :wink: Niekad niekam neishsipasakodavau(nemegstu skustis ..),visad visa tai laikiau ir laikau iki shiol savo viduje ... :roll: Nezhinau,gal butent del to ir sapnuoju tuos koshmarus ... :roll:

tai gal tu pries nakti prisimeni negerus kokius ivykius tave kadais istikusius?
Vartotojo avataras
Maris
Forumo rėmėja(-as)

Standartinė Beauty 2006-Kov-25 Šeš, 7:12 pm

žmones,gi ne pas psichologa atejau :D
P.S.Malonu,kad rupinates,achiu :D :wink:
Vartotojo avataras
Beauty
Pasiaukojęs forumui

Standartinė Maris 2006-Kov-25 Šeš, 7:13 pm

MedeA rašė:žmones,gi ne pas psichologa atejau :D
P.S.Malonu,kad rupinates,achiu :D :wink:

ne,as ne del to klausineju..Domina tai,kas galetu itakoti sapnus :)
Vartotojo avataras
Maris
Forumo rėmėja(-as)

Standartinė MėlynasVėjas 2006-Geg-13 Šeš, 10:25 pm

nu sapnuose shiaip labai daug ka spaslepta kiek pastebejau.. pvz darau kazhka, ir pamatau/pajauchiu/pastebiu kazhka, kas atrodo jau kazhkur pazhystama, pagalvoju ir daeina, kad jau sapne panashiai vyko.. galbut nevisishkai taip pat, bet kai susieji tai viskas labai tiesogiia susije buna. joa, sapnuose labai daug praeities, shiek tiek ateities, ir dar shio to galima rast. tik labai sunku ishshifruot priesh ivykstant tai, kas buvo paslepta sapne..
Vartotojo avataras
MėlynasVėjas
Ištikimoji forumietė

Standartinė bozena 2006-Geg-13 Šeš, 11:37 pm

Man mano sapnai nerei?kia nieko. Tai t?ra mano s?mon?s atspindys. Neretai sapnuoju apie tai, kas man t? dien? nedav? ramyb?s. Prana?i?kų sapnų sapnuot neteko :roll:
bozena
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė Yume 2006-Geg-14 Sek, 9:18 am

As mazai sapnuoju, tiksliau mazai sapnu atsimenu, nes miegu labai kietai ir nuolat bunu labai pavargus, bet labai daznai tenka sapnuoti pazistamus zmones, ju veidus ir tai, kad jie man ka nors sako, bet yra buve taip, kad labai panasi vieta kaip buvo sapne ir gyvenime yra nutikus, bet siaip tada galvojau, kad tai sutapimas.
Anksciau irgi sapnuodavau visokius baibokus, kaip kretu nuo pastatu ir visada prabusdavau adar nepasiekusi zemes.... :) Na sapnus kai atsimenu tai kartais paskaitau sapninke ka tai reiskia, bet dideles reiksmes jiems neteikiu.
Vartotojo avataras
Yume
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė <Darkness> 2006-Geg-14 Sek, 11:07 am

Neatsimenu savo sapnu,labai retai kanors atsimenu...
Vartotojo avataras
<Darkness>
Tamsos Demonas
Tamsos Demonas

Standartinė Fuof 2006-Geg-14 Sek, 11:13 am

nežinau, as dazniausiai nesapnuoju, nebent nieko neatsimenu, taciau kai kazka susapnuoju, tai tas sapnas dazniausiai buna ziaurus, todel man tie sapnai wisiskai wienodai swiecia :)
Kuo ledas plonesnis, tuo labiau norisi suzinoti, ar jis islaikys. H.V. Šo
Vartotojo avataras
Fuof
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Kitas

Grįžti į Neregimasis pasaulis

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Yahoo [Bot] ir 0 svečių