MedeA rašė:Net nezhinau,kaip chia ir pasakius ...Gal lieka tik sapnais,o gal ir nlb ...
Dazhniausiai sapnuoju,jog krentu iš labai aukshto pastato,priesh mano akis tik baltas rukas ir tamsa...sapnuojant toki sapna visad pabundu nakty(pashoku,kai pachiame sapne bandau ishsigelbeti,uzh ko nors uzhsikabinti)...
Kartais sapnuoju,jog mane kazhkas pastoviai musha
Po tokiu kankinimu man rytas tikrai nelinxmas
Tox jausmas buna,jog visa tai ivyko realiame gyvenime.Norit tikekit,norit ne,bet 2 kartus po tokiu sapnu buvau radusi ant savo kuno melynes,kuriu priesh einant miegot nebuvo ...nzhn,gal tai sutapimas ir chia,tiesiog,perdedu ir nusishneku
![]()

MedeA rašė:Net nezhinau,kaip chia ir pasakius ...Gal lieka tik sapnais,o gal ir nlb ...
Dazhniausiai sapnuoju,jog krentu iš labai aukshto pastato,priesh mano akis tik baltas rukas ir tamsa...sapnuojant toki sapna visad pabundu nakty(pashoku,kai pachiame sapne bandau ishsigelbeti,uzh ko nors uzhsikabinti)...
Kartais sapnuoju,jog mane kazhkas pastoviai musha
Po tokiu kankinimu man rytas tikrai nelinxmas
Tox jausmas buna,jog visa tai ivyko realiame gyvenime.Norit tikekit,norit ne,bet 2 kartus po tokiu sapnu buvau radusi ant savo kuno melynes,kuriu priesh einant miegot nebuvo ...nzhn,gal tai sutapimas ir chia,tiesiog,perdedu ir nusishneku
![]()

Mauzeris rašė:Kritimas reiskia kad augi
MedeA rašė:Mauzeri-kiek teko skaityt iv.sapnininkuose,jeigu sapne krenti ,vadinasi,kyli gyvenimo laiptais ( viska eina tik i geraja puse.Pvz.:darbe taves laukia paaukshtinimas;pripazhinimas tarp draugu ir pan. ...)...![]()
![]()
sLc-Keista,mano lovoje nera nei vieno kampoYdomiai chia gaunasi
.Kur aš td naktimis vaikshtau
![]()
![]()
King Nothing-Per visus mano gyvenimo metus man teko daug ka ishgyventi.Mano gyvenime atsitiko daug ivairiu dalyku,kuriu nepalinkechiau netgi savo pachiam didzhiausiam prieshui...Beveik kasdien gyvenau su didzhiule baime,ta tamsa,kuri draske mane viduje. "Vakar" dazhnai galvodavau apie mirti,norejau uzhmygti savo shaltoje lovoje ir daugiau nebepabusti.Tachiau stengiausi nepasiduoti savo silpnumui ir gyventi toliau...
Nors šiandien aš shypsausi,tachiau mano viduje vistiek liko labai.skaudus prisiminimai ...sunku gyventi su jais,tachiau chia jau nieko nebepakeisi
Tox jau tas gyvenimas ...
Niekad niekam neishsipasakodavau(nemegstu skustis ..),visad visa tai laikiau ir laikau iki shiol savo viduje ...
Nezhinau,gal butent del to ir sapnuoju tuos koshmarus ...
![]()
MedeA rašė:žmones,gi ne pas psichologa atejau![]()
P.S.Malonu,kad rupinates,achiu![]()
![]()

Vartotojai naršantys šį forumą: Yahoo [Bot] ir 0 svečių