Sapnai

Intelektualūs ir neintelektualūs pamąstymai apie mistinius,nepaaiškinamus ir paslaptingus dalykus,taip pat magiją ir burtus, NSO, religiją...

Standartinė <Darkness> 2006-Geg-14 Sek, 11:53 am

Man patinka žiaurūs sapnai,tik labai retai susapnuoju arba neatsimenų tiesiog.Patinka dar košmarus sapnuot. :mrgreen:
Vartotojo avataras
<Darkness>
Tamsos Demonas
Tamsos Demonas

Standartinė MėlynasVėjas 2006-Geg-14 Sek, 4:42 pm

joa, man irgi koshmarai patinka.. tik kad zhiaurius sapnus retai sapnuoju gaila.. nes jie manes kazhkodel nelabai gasdina, tai dazhniausiai taip labiau tenka pasinervot del sapnu, kuriuose niekaip namo negaliu pareiti, o kai galu gale pareinu tai ju nerandu, tipo buna mano namas, bet dar priesh man apsigyvenant jame, gyvena kiti žmones, ir išvis as per anksti ten atsiduriu...
nu bet shiaip, išvis megstu sapnus prisimint, nes taip retai buna.. o zhiauriu galetu pas mane daugiau pasitaikyt, arba shiaip kokiu koshmaru, kurie butu tikri koshmarai, o ne shiaip kokie kankinantys bet ne stiagiai ishgasdinantys.. nors tas ishgasdinimas dazhnai buna ne del kazhko baisaus, o kazhko nebaisaus... bet tai taip baisiai uzhklupma, kad ir buna toks bishki infarktas.. bet gerai tada taip atsibust..
Vartotojo avataras
MėlynasVėjas
Ištikimoji forumietė

Standartinė kiaurymė 2006-Geg-15 Pir, 4:39 pm

man patinka sapnuot,bet dažnai kai atsikeliu nieko neprisimenu.dažnai nekreipiu dėmesio į sapnus.
Vartotojo avataras
kiaurymė
Forumo rėmėja(-as)

Standartinė High Voltage 2006-Geg-15 Pir, 6:07 pm

Mano sapnai ( manau, kad kaip ir visų) kyla iš kasdienybės, pastarųjų įvykių. Todėl į juos dėmesio nekreipiu. Aišku, pasitaiko sapnų, po kurių jaučiuos prastai, būna negera, nemalonu. Bet tai po poros valandų praeina.
Gyvenimas brangiausia, ką turime. Bet dažnai elgiamės taip, lyg būtų kažkas brangesnio. [Antuanas de Sent Egziuperi]
Vartotojo avataras
High Voltage
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė Laisvas 2006-Geg-20 Šeš, 9:47 pm

na man buvo ~4 kartus išsipilde sapnai, ir labai keistai pasijauti kai sapnas tampa realybe :)
Sig'as rekonstruojamas...;)
Vartotojo avataras
Laisvas
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė kik 2006-Geg-20 Šeš, 11:31 pm

Man ir yra buv kai sapnai isipildo tik neatsimenu as tu sapnu labai jau puikiai ;)
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik
Padedantis forumietis :] Admin
Padedantis forumietis :] Admin

Standartinė sewa 2006-Bir-22 Ket, 9:42 pm

pastaruoju metu sapnuoju kiekwiena nakti.labai nerwina kai sapnuoju jog nieko nespeju,tadu diena labai greit prabega :D seip widurnakcio sapnai issipildo per :shock: 7-9metus
Vartotojo avataras
sewa
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė mirtis666 2006-Rgp-12 Šeš, 10:34 am

Labai retai prisimenu ka sapnuoju , bet jau kokius puse metu negaliu pamirst vieno sapno , nes ji sapnuodavau mazdaug kas natra diene , kokius tris menesius .
einu gatve , tik niekaip negalejau prisimint ar viena ir ikrentu i rusi ar duobe , ten mane kazkas uzsipuola ir as atsibundu . Poto mane pradejo kankint nemiga , pastoviai neisimiegu arba isvis nakti nemiegu
Vartotojo avataras
mirtis666
Senbuvis(-ė)
Senbuvis(-ė)

Standartinė paradox 2006-Rgp-28 Pir, 1:33 am

Sapnuoja visi, nevisi atsimena.Kazkurtai yra mokykla sapnuoti,ten mokina save valdyti sapne.
Vartotojo avataras
paradox
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)

Standartinė Rege 2006-Rgp-28 Pir, 8:50 am

kadangi labai daznaj juos sapnuoju...ir jie buna be galo kejsti, kad net nera paraseeta sapninnke ka rejshkia, tai man gan daug ytakos daro...hmm...visokius karus sapnuoju ir mejles tai nlb pailsejes po to atsikeli :wink:
Vartotojo avataras
Rege

Standartinė Woman 2006-Rgp-28 Pir, 4:01 pm

sapnas - tai jusu pasamone. sapnuoja visi be isimties, taciau kuo zmogus giliau miega, tuo blogiau atsimena sapnus. sapnas joks pranasas, cia tik jusu gyvenimo, isgyventu blogu bei geru ispudziu, paskutines dienos ar pan. informacijos makalyne. o sapnininkas yra visiska nesamone. sapna geriausia sifruot gali ne joks sapninnikas, o pats zmogus, kuris ta sapna susapnavo. pasikartojantys sapnai tai jusu pasamone jums nori kazka pasakyti. gal ir yra pranasingu sapnu, taciau tai itin retas atvejis.
Vartotojo avataras
Woman
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Re:

Standartinė smile_emo 2008-Sau-18 Pen, 1:50 pm

Hoda rašė:As i sapnus nekreipiu demesio, nes dazniausiai sapnuose kovoju su ateiviais is kitu planetu :D :D

pritariu
Vartotojo avataras
smile_emo
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Re: Sapnai....

Standartinė MegaBitas 2008-Sau-18 Pen, 2:22 pm

na nezhinau kai sapnuoju tai sapnuoju apie tai kap einu ir einu taip ir einu visa nakty kol prieinu prie skardzio galo ir krentu tada atsikeliu ir buna toks jausmas kad nukritau :mrgreen:
Paveikslėlis Spausk
cia
Vartotojo avataras
MegaBitas
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė Motorola 2008-Sau-18 Pen, 5:55 pm

dažnai sapnuoju tai, apie ką daug galvoju arba kokį filmą žiūrėjau prieš miega. pvz. sapnuose daug kartų dirbau CSI :lol:
Kartais sapnuoju tai, ko norėčiau realybėje.. Kartais sapnai būna nepaaiškinami, pvz. viename radau sau artimo žmogaus galvą :roll:
bet smagus tas dalykas sapnai... sapnų priešas - žadintuvas. jis visados nučirškia įdomiausioje vietoje :)
MADE IN CHINA
Vartotojo avataras
Motorola
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė kristė. 2008-Kov-09 Sek, 11:10 pm

Šiandien sapnavau, kad kažkokioj Sicilijoj buvau :D Oj ryte juoko buvo, ir sapnavau kad ten riedlentininkus pasigavus apspardžiau :D
oplia
Vartotojo avataras
kristė.
Ištikimasis(-oji) forumietis(-ė)

AnkstesnisKitas

Grįžti į Neregimasis pasaulis

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių