Reinkarnacija

Intelektualūs ir neintelektualūs pamąstymai apie mistinius,nepaaiškinamus ir paslaptingus dalykus,taip pat magiją ir burtus, NSO, religiją...

Re:

Standartinė iTalent 2007-Spa-26 Pen, 11:15 am

Kristaliuke rašė:
kik rašė:O aš net nežinau kas tai :oops: Pirmą kart girdžiu...

Pasiskaityk cia

Aciu uz linka labai idomus straipsniai :) o taip tai va dabar suzinojau kad toks dalykas kaip atgimimas egzistuoja apie kuri labai daznai galvodavau kai buvau maziukas :D ir idomiausia tai kad lygiai toks pats kaip apie ji rasoma :)
iTalent
Forumo siela
Forumo siela

Re: Reinkarnacija

Standartinė AuToMaTiCa 2007-Spa-29 Pir, 5:06 pm

Nezinau.
Man tai kazkaip atrodo, kad gyvenam viena karta.
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Standartinė Pursuit 2008-Kov-22 Šeš, 2:03 am

Reainkarnacija netikiu, dievu nelabai, baznycioj buves esu gal 3 kartus gyvenime, nemoku nei 1 maldos, nepriejes 1 komunijos, tik pakrikstytas.. galima sakyt "bezbozhnikas"..
Pursuit
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė Motorola 2008-Kov-22 Šeš, 11:16 pm

Pursuit rašė:Reainkarnacija netikiu, dievu nelabai, baznycioj buves esu gal 3 kartus gyvenime, nemoku nei 1 maldos, nepriejes 1 komunijos, tik pakrikstytas.. galima sakyt "bezbozhnikas"..

bažnyčia, komunija, krikštas niekuo nesusijus su reinkarnacija, nes ji nesusijus su katalikybe.... :roll:
šiaip aš netikiu... o tos istorijos man rodos iš piršto laužtos, bet kas gali papasakoti tokių dalykų ir jeigu gerai pasakosi, tai paplis po pasaulį :lol:
MADE IN CHINA
Vartotojo avataras
Motorola
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė charama 2008-Kov-30 Sek, 9:51 am

Netikiu reinkarnacija.
I Just Wanna Live.
Vartotojo avataras
charama
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė #BlueSky# 2008-Kov-30 Sek, 11:38 am

Kristaliuke rašė:Ar tikit ir ar norit tiketi?

Jei žiūrėtume pagal krikščionybę tai reinkarnacijos nėra. O jei pagal kokius indėnus (taip?) tai siela gali būti jauna ar sena..Bet man tai atrodo nesąmonė, tada ar neturėtumėm prisiminti savo praeitų gyvenimų, visko ko buvome išmokę, kad ir mokykloje..Gal labiau tikiu pomirtiniu gyvenimu, kai mirštame ir siela patenka į jai priklausančią vietą :|
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
#BlueSky#
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė kristė. 2008-Bal-02 Tre, 5:44 pm

O tu visus sapnus prisimeni? Dažniausiai mes tikime tuom, ko mus moko tikėti. Pvz., Dievu, ir kaip tu sakai, pomirtiniu gyvenimu. Bet čia irgi panašiai. Siela vistiek turi kažką veikti, juk stalčiui negulės. :) :roll:
oplia
Vartotojo avataras
kristė.
Ištikimasis(-oji) forumietis(-ė)

Standartinė #BlueSky# 2008-Bal-03 Ket, 6:39 pm

Kristaliuke rašė:O tu visus sapnus prisimeni? Dažniausiai mes tikime tuom, ko mus moko tikėti. Pvz., Dievu, ir kaip tu sakai, pomirtiniu gyvenimu. Bet čia irgi panašiai. Siela vistiek turi kažką veikti, juk stalčiui negulės. :) :roll:

Tu gali būti teisi.Kaip ir visi mes.Yra daug variantų, daug tikėjimų pasaulyje.Bet manau, niekas nežino na kaip čia pasakius, tikrosios tiesos, o tą sužinosim tik mirę :wink: O jei reinkarnacija tiesa tai turbūt save seniau nelabai atsiminsim ir vėl keliausim per nežinomybę :roll:
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
#BlueSky#
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė Secret 2008-Rgp-02 Šeš, 4:20 pm

Tikiu 100% reinkarnacija.
Cinikas – tai žmogus, kuris, įkvėpdamas gėlių aromato, dairosi aplinkui karsto su numirėliu. — [H.L.Menkenas]
Vartotojo avataras
Secret
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Ankstesnis

Grįžti į Neregimasis pasaulis

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių