Woman rašė:o as turiu ir suni, ir kate. bet mano kate, tai labai miela, draugiska ir jauki, dar ir zaidzia kaip suo, atnesdama zaisliuka
KaPuCiNe rašė:Woman rašė:o as turiu ir suni, ir kate. bet mano kate, tai labai miela, draugiska ir jauki, dar ir zaidzia kaip suo, atnesdama zaisliuka
jum geraio man vat tox nedekingas padaras pasitaike,gaina savo ir visu kaciu ivaizdi

uuu maniskis kasaras Mikis tai 7-8 metu,stoooras koxai:)) naglumo isikunijimas:)islepes kai nezinau kas jam mesos gabala pameti tai jis palaizys biski i net nebandys kast pakol nesupjaustysi gabaliukais.hmmmm siaip jis tikrai nedekingas padaras ateik prie jo prisiglaust,pasiguost tai tik nepatenkintas nubegs salin jam tik kad ji glostyt nervuoja tox dalykas ka jis ce da moka ypatingo... ai va nesugeb atsidaryt duru(tixliau tyng) kai tarpas buna kokie 4-5 cm nu sakau sakes kai tevai islepina vapse nieka jis nebezaid,mieg i ed per dienu dienas geriausia maista tai va tik tuo (savo islepimu ir naglumu) jis ypatingas

Woman rašė:tai su katinais-patinais deja visada daugiau bedu buna. labai daug turi auklejimas, musu katyte maniskis taip isauklejo, kad dabar galima palikt ant stalo desreliu kruva ir iseit pora valandu ir bus net nepajudintos.

High Voltage rašė:Katės ktės ir dar kartą katėsMan jos daug mielesnės, jų nereikia vesti į lauką, jos neturi prakaito liaukų ir nedvokia.

Grįžti į Gamtos ir gyvūnijos pasaulyje
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių