ka manote apie tai?
ka manote apie tai? 
Reikia atsikratyti noro žudyti....
NoCtIvaGuS -> dieve koks tu ziawrus tai pakart tai giljotina, tai sudegintMANITU rašė:tai be politikos neįmanoma! ką čia ir bemanysi. Nebus politikos, nebus įdomu gyventi

MANITU rašė:o man tai šlykščiausia kai per visokias laidas aiškinasi koks politikas iš ko gyvena. Gavo jis tuos pinigus ir viskas. Nu čia tai nežinau, žemas lygis man atrodo vis tuos pinigus skaičiuoti svetimus. Čia gal pavydas ar ką? Ne per seniausiai rodė laidą ''Paskutinė instancija''. Tai ten eina ir tiesiog tardo iš kur jū sgavot pinigus, kaip jūs išlaikot savo šeimą ir pan. Nu nežinau, kodėl turi atsiskaityti kiekvieną žingsnį?

Deathly_Angel rašė:NoCtIvaGuS -> dieve koks tu ziawrus tai pakart tai giljotina, tai sudegintsiawbas
![]()
o...NoCtIvaGuS rašė:Deathly_Angel rašė:NoCtIvaGuS -> dieve koks tu ziawrus tai pakart tai giljotina, tai sudegintsiawbas
![]()
Nu gi sakiau kad nakti labai blogai miegojau, visą naktį visos gatvės šunys lojo... Jau galvojau, kad pietumsšunieną valgysiu..... O dar cigaretes šendien rytą netyčią į tuoletą imečiau.... Tai iki šiol dar nerūkęs...
Man atrodo kad kartais gerai kad parodo kur dingsta mokesčių mokėtojų pinigai.Nors aišku iš to jokios naudos... Politikai vistiek sažinės neturi... Jiems tai kas, gerai kol jiems patiems yra gerai....

gerai pasakytaPowka rašė:Seimas - vaikų darželis. Kiek nepasižiūri žinias, tai jie ten ne šalies problemas sprendžia, o tik savo asmenines. Vienas užstūmė ant kito, kad tas ten po suolu kažką padarė ir prasidėjo, pirmyn aiškintis. Išsiaiškino? Gerai, dabar kito eilė atėjo pastūmti. Pridurkų gauja susirinkusi. Gal yra kokie keli normalūs politikai, kurie iš tiesų galvoja apie šalies ateitį, tačiau jiems neduoda pasireiškti visokie Lansbergiai. Šitas kai išsigalvoja kokių nesąmoniu. Sveikam žmogui tokie dalykai tikrai į galvą neateis. Šaudyt tokius maža...
is lietuvos sejmo turbut galima filma sukurti, gal net komedija... 
juodas humoras cia butu...NoCtIvaGuS rašė:nebent tragikomedija.... Nes man jau nebejuokinga daros o graudu....

o joNoCtIvaGuS rašė:Gerai kad bent seime bufetas yra o tai seime vyrautu kanibalizmas....![]()

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių