Petardos!!!

Įsijunkite į diskusijas įvairiomis temomis... Plepėk

Petardos!!!

Standartinė Janas 2006-Gru-17 Sek, 5:27 pm

Ka manot apie petardas (Bombioshkes), kai ju labai greitai galima gauti is draugu?... Ir kokias jus naudojate?
Vartotojo avataras
Janas
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Standartinė wraith 2006-Gru-17 Sek, 6:48 pm

nervuoja vaikai gatvese ne tik sau rankas nusipleso bet ir kitiem per juos dar kliuna, siaip pati tokiu nelb naudoju.... nors kazkada buvo kazkas uzplauke tai bituciu buvau pasipirkus :roll:
Kančios beprasmiškumas, o ne kančia - štai tas prakeikimas, kuris iki šiol tvyrojo virš žmonijos... Bet kokia atsitiktinė prasmė yra geriau už visišką beprasmybę.
Vartotojo avataras
wraith
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė Cherry 2006-Gru-17 Sek, 7:25 pm

Gana baisu, kai kokie vaiki netoliese jas sprogdina, nes jie labai neatsargus ir gali ne tik save, bet ir kitus suizeisti. O siaip jos suteikia gyvumo sventems. :D Pati ju nesprogdinu!
Vartotojo avataras
Cherry
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė Dievas. 2006-Gru-17 Sek, 7:39 pm

Susikiškit jas užpakaliuosna ir išsisprogdinkit išanges.
Pavasario naktimis mėgstu pagulėt ant geležinkelio bėgių. Žiūrių į skylėtą dangų... Ir mano kelnės skylėtos... Koks ryšys tarp žmogaus ir dangaus!
Bet štai ateina traukinys, ir aš traukiuos į šalį.
Užtat ir negerbiu savęs. Kitas nepasitrauktų.
Tokiems šiandien – dangus.
Vartotojo avataras
Dievas.
Keisčiausia forumietė
Keisčiausia forumietė

Standartinė Powka 2006-Gru-17 Sek, 7:57 pm

Po pamokų eini kiemais, tai jautiesi kaip fronte. Bach, barach iš visų pusių. Heh, bet man tai netrukdo. Neįdomus man tie, kas ten rankas nusisprogdino. Jeigu patys idiotai arba tėvai balvonai, patys save tegu ir kaltina. Mano sesutė tokiais dalykais neužsiiminėja, užsiiminėtu - uždrauščiau. O kol manęs neliečia tie dalykai, man jie ir nerūpi. Be to, pats mėgstu pasprogdinti. Bet tik ne lempinius kažkokius, po 1Lt, o gerus, gražius ir garsiai sprogstančius ore.
Yo, how you doin'?
Vartotojo avataras
Powka
Rocky Balboa

Standartinė ~Tainted Soul~ 2006-Gru-17 Sek, 8:20 pm

Nenaudoju ir kažin ar naudosiu, nebent gilioje senatvėje kai turimos galūnės nusibos. Ir išvis vien dėl jų nekenčiu Naujųjų metų artėjimo.. eini žmogus gatve.. ir po kojom parsivarta kelios.. vaikiūkščiai tik xi xii ir nubėga...Smagus įvykis mano draugei buvo.. kai snargliukai toke "bombeške" į striukės kapišoną įmetė.. tik išmesta ir dar nespėjus nukrist ant žemės sprogo.. tiesiog būtų šaunūs jos naujieji jei jin jos nebūtų pastebėjos... Prisibijau ir laaabai nemėgstu.
All aboard
Hit the road
All the bullshit
Can't be ignored...
Vartotojo avataras
~Tainted Soul~
Foto kepėja

Standartinė Kapucine 2006-Gru-17 Sek, 8:24 pm

Taipogi nenaudoju.Nera tokios tradicijos pas mus pirkt bombioskes,arba as joje tiesiog nedalyvauju. Baisu sutikt naujuosius lauke.. O_x Rimtai jauciuos,kaip kad Powka sake,karo lauke.. Tik ir ziuri kad kas galvon nepataikytu,kai girtas jaunimelis (ir ne tik!) belekur tas petardas laido. Taip,kad pernai padariau isvada,kad reikia arba sėdėt namie ir begiot is kambario i kambari,ziuret ar kas nors pro langa neiskrido ir ,kad nesuplesketum,arba prisigert ir tada bus viskas p x, yra ranka,nera rankos,kakoj skirtum. 8)
Sorry to confuse you, but all that you know is wrong.
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė Dievas. 2006-Gru-17 Sek, 8:25 pm

Powka rašė: Mano sesutė tokiais dalykais neužsiiminėja, užsiiminėtu - uždrauščiau.

Galima tave įsibrolinti?
Pavasario naktimis mėgstu pagulėt ant geležinkelio bėgių. Žiūrių į skylėtą dangų... Ir mano kelnės skylėtos... Koks ryšys tarp žmogaus ir dangaus!
Bet štai ateina traukinys, ir aš traukiuos į šalį.
Užtat ir negerbiu savęs. Kitas nepasitrauktų.
Tokiems šiandien – dangus.
Vartotojo avataras
Dievas.
Keisčiausia forumietė
Keisčiausia forumietė

Standartinė 13'as Brolis Juodvarnis 2006-Gru-17 Sek, 9:21 pm

Nenaudojau ir nenaudoju...
Vartotojo avataras
13'as Brolis Juodvarnis
Kiečiausias(-ia) forumietis(-ė)

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Gru-18 Pir, 3:22 pm

Bijaw aš wisu shitu boOoOom.....;/ nerwuoja kai wajkaj meto ;( pati nenawdoju, man nej linksma, nej idomw. Nebent shalia manes esantys drawgaj pasprogdina, o dawgiaw tj jokiu ryshiu su jom neturiu :mrgreen: gawt galima lengvai, beje, wisi pas mus ju turi (kam rejkia) :mrgreen:
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Standartinė omnia_vincit_amor 2006-Gru-18 Pir, 6:04 pm

dievazi po preitu metu ju prisibijau.. teko aiksteje stovet tai viena po kojom atskrido ir sprogo.. kita pro palta praskrido kliudydama gerai kad ant manes nesprogo.. o baimes tai buvo nemazai.. kai pirotechnikai srogdina kompiuterizuotais budai atokiau nuo zmoniu tai nuostabus reginys o kai pienburniai betkur kada jokio grazumo...
Vartotojo avataras
omnia_vincit_amor
Pirmokas(-ė)
Pirmokas(-ė)

Standartinė sewa 2006-Gru-18 Pir, 6:53 pm

neuzsiimu tokiais menkniekiais,ir tiesiog nervian tokie dalykai :evil: labai pritariu Dievui kai sake kur jas geriausiai panaudot :twisted:
Pro pirstus byra smelis ,mazos smilteles-lyg jausma,isdalyti svetimiems...nemokame issaugoti to,kas is tiesu brangu...
Vartotojo avataras
sewa
Ištikimasis(-oji) forumietis(-ė)

Standartinė Velvet 2006-Gru-18 Pir, 7:47 pm

Pati nesprogdinu ir neperku, per kokias šventes arčiau eiti prisibijau, ne sman kažkaip nesaugios tos petardos atrodo. Dabar, kaip tik šiuo metu turiu piniginėj užsilikusią veiną tokią bambioškytę kuri tik "pukšt" padaro, bet ir tą pačią bijau sprogdint, nepasitikiu aplamai aš tom petardom xDD
Vartotojo avataras
Velvet

Standartinė sewa 2006-Gru-18 Pir, 9:27 pm

uj negalima pasitiket net ir tom paprastom salnelem.syki kai deginau tai blem pradegino linoleuma tos nukritusios ''saltosios'' ugneles.ooops :oops:
Pro pirstus byra smelis ,mazos smilteles-lyg jausma,isdalyti svetimiems...nemokame issaugoti to,kas is tiesu brangu...
Vartotojo avataras
sewa

Standartinė NeAiSkInK 2006-Gru-18 Pir, 9:53 pm

sewa rašė:uj negalima pasitiket net ir tom paprastom salnelem.syki kai deginau tai blem pradegino linoleuma tos nukritusios ''saltosios'' ugneles.ooops :oops:

Tai tada nei degtukais negalima pasitiketi jie irgi gali pradeginti.... :?
Ne TaVo KiSkIs Ne Tu Ir KiSkIs
Vartotojo avataras
NeAiSkInK
moderatorius
moderatorius

Kitas

Grįžti į Diskusijos apie viską

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių