sveiki.
?iaip, a? nemoku apie save pasakot/ra?yt, bet, et, niekis. {¦ mano vardas yra Aust?{+ja}. {?iaip, kiek ?inau, GungelBungel yra mano klasiok?, best frend?, bendravard? ir kaimyn?, jei ka?ko nemai?au.} man 11metų, gyvenu vilniuje. esu mergait?, ?inoma. m?gstu kates, ?unis, gyv?nus. kalbant apie 'gyvenim? materialiai', be galo myliu savo Dienora?t? li?dnai dienai, ? kur? sudedu kaip ir vis? savo gyvenim? ir ma?ytes jo daleles.
nem?gstu n? vienos pamokos, bet jei riek?tų rinktis m?giamiausi? - lietuvių kalba, skaityniai. aj, ir dar kalbos ugdymas. ?iaip, m?gstu ra?yn?t visokias nes?mones ? s?siuvinius.
mane nuolat kankina klausimas, ar ?odis nes?mon? ra?osi taip, ta prasme, ar ra?osi su nosine, ar be. { vieni mokytojai sako, kad su nosine, kiti - be. ir ne?inau, kuriais tik?t. }
mano nuomone, pati esu negra?i, bet mano akys yra nuostabiai gra?ios. ir dar plaukai. {; esu ?iaip, kitų nuomone linksma, draugi?ka, turinti savo nuomonę mergyt?.
be galo ?aviuosi Kurto Cobainu { ir ?ia ne?inau, ar K ar C reikia ra?yt. ¦/ }. aj, jeigu kalbant dar ir apie eurovizij?, buvau u? Gravel ir inCulto, nros ?iaip, Diawaros ?ukuosena toookia ?avinga buvo, kad nor?jau, jog jie visi trys laim?tų. o.O
kartais b?na taip, jog susergu skleroze. bet trumpam. mano kambarys yra pilnas pliu?inių ?aisliukų, bet vis tik, man labiau nor?tųsi, kad jo sienos b?tų ?alios, geltonos arba oran?in?s, o ne kad kambarys b?tų pilnas ?aislų.
g?da pripa?int, bet knygų per labiausiai nem?gstu. paskaitau, jei reikia, kartais ir su malonumu, bet skaitymas - ne man. {¦ jeigu kam nors riekia fotk?s, galiu pasakyti tik tiek - jei i? viso gausit, tai itk vasar?. ¦D
tai, atrodo, kol kas tiek. jei yra klausimų, klauskit. {¦