mistrale rašė:kiaurymė rašė:kažkoks tai filmas..''žvaigždžių karai''..žiauri mistinė nesąmonė...
kazkada bandziau ziureti,bet iskart susidariau tokia kaip tavo nuomone...![]()

kiaurymė rašė:mistrale rašė:kiaurymė rašė:kažkoks tai filmas..''žvaigždžių karai''..žiauri mistinė nesąmonė...
kiek zinau dar tos kvailos serijikes tesinys yr?
KaPuCiNe rašė:kiaurymė rašė:mistrale rašė:kiaurymė rašė:kažkoks tai filmas..''žvaigždžių karai''..žiauri mistinė nesąmonė...
kiek zinau dar tos kvailos serijikes tesinys yr?
ir (kiek zinau) ne vienas

ojo.. pritariu kad tas filmas gryna nesamone... labai dawg neimanomu dalyku... nera is ko juoktis...MANITU rašė:Daug kvailų filmų, ypač jų daug pasitaiko tarp holivudinių komedijų. Man labiausiai nepatiko filmas— ''Jaunasis Enšteinas''. Kažkokai pieva.

rasyte02 rašė:man kvailiausi yra tie, kuriuos po desimt kartu rodo...suprantu, kad tv neiperka naujesniu, bet kiek gi galima tuos pacius rodyt!!!!ir dar per anonsus skelbti koks jis nerealus ir nematytas....idiotai

rasyte02 rašė:man kvailiausi yra tie, kuriuos po desimt kartu rodo...suprantu, kad tv neiperka naujesniu, bet kiek gi galima tuos pacius rodyt!!!!ir dar per anonsus skelbti koks jis nerealus ir nematytas....idiotai

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių