kazhkaip net keista... iš esmes... dazhnai grizhus iš pasiatostogavimo vilniuj, man norisi pailset.. nes per ilgai uzhsibudavau su zhmonem, man reikedavo ramybes ir vienatves... o dabar... grizhau tokia visishkai pailsejus... dar vazhiuojant i vilniu traukiny su Veju kalbejau, sakiau, kad gal man nereikejo vazhiuoti, darab bus blogai, ir taip ahs pavargus, o dar vargintis chia su zhmonem.... bet Vejas sake, o tu pamatysi, galbut bus dar geriau... ir buvo.... net keista, bet shy karta labai gerai buvo.... turbut labiausiai man patikes pasibuvimas vilniuj..
o dabar taip kazhkaip.... gerai visai... pajauchiau, kad vsara tikrai prasidejo, kai shyryt ejau iš parduotuves, ir zhiurejau i plyteles, kaip kylanti saule, dar jas apshviechia pakankamu kampu, ir jos meta mazha toki shesheli palei savo briaunas.... lygiai toki pati, kaip ir kas ryta priesh keturis metus, tai aš atsikeldavau, susitikdavau su draugais iš kiemo, uzhsidedavom rieduchius, ri vazhinedavom pirmyn atgal, brozdindavomes kelius, o po to uzhknisdavo, tai pasidedavom juos i shali, ir eidavom zhaisti fules, arba dar ka nors prisidirbdavom... jo, lygiai tokios pachios plyteles budavo... juk stebedavau jas kai uzhknisdavo lekt su rolikais ant viso greichio, todel imdavau riedet letai, leisdama hipnotizuotis, ju skleidzhiamo barshkejimo..
ir gerai jauchiuos visai... nors dar kosulys bjaurus kankina, speju chia ne tik pershalimas, bet ir persirukymas prisidejo... nu nieko... nerukysiu kokia savaite išvis dabar... o tai tuoj nusirisiu iki priklausomybes, nors aš to nenoriu... nors ka aš žinau, kai aš atsiribojus nuo kuno dazhniausiai, tai gal mane sunkiai taip paveikt galima.. bet nenoriu prisishneket..
bet mielas rytas šiandien... nors dangus tuschias, ir rodos, kas zhada buti neshalta šiandien, bet vistiek kazhkaip... nezhinau... galbut pasibuvau kaip tik viska, nelabai faina buvo ishvazhiuoti, bet gerai dabar grizhti....
neblogai jauchiuosi... kaip net ne keista...
meshlas, norejau kazhka grazhiau parashyti, o gavosi kazhkoks toks, shiurkshtesnis tekstas, bent norejau bishki kitaip... ai nieko.... galbut dabar labiau niikkerR'ishkas..