Persiskaiciau kitu pasisakymus...
Gal tiek ir nesulauksiu, bet jeigu kartais tokia "laime", tai...
Siaubingiausia man butu, jeigu sulaukusi tokiu metu vos begaleciau pajudeti...
Tikiuosi, jog visx bus okey ir senatvej neteks sedeti visa laika namie:) Jei tik viskas bus ok, senatvej busiu tokia pat kaip dabar

Kaip sakoma, kad nuo metu suvaikeji
O siaip man Beauty prisiminimai pasirode panasus i mano...
Niekada nepamirsiu nei vienos dienos, praleistos su puske (deja, tokiu daugiau turbut niekuomet nebebus). I tai, zinoma, pirmiausia ieina musu filmuku "BauBu" filmavimas. Tai shokinejimas su dezhem (paskui vienakart ikliuvau taip policijai

), persirengimas baubais bei chigonem ir su tokiais "kostiumais" varinejimas po visa miesta, FREE HUGS akcija mano mieste (ja pacios organizavom) ir viskas viskas, ka veikem per tuos filmavimus...

O kas liko nenufilmuota, tj... Musu "koncertas" prie Kaledines eglutes miesto centre (ten buvo po konco palikta scena, tj mes ant jos uzlipe padainavom y pashokom, nemazha chebra susirinko i mus pazhet, kai kurie da centu pamete, su tel. pafilmavo...uoj izymybes buvom po to

). Kazkada labai linksmai parduotuvej nusipirkom daugybes rusiu saldainiu po viena. Pardaveja turbut nebuvo labai patenkinta, bet vis delto kantriai kiekviena pasvere

Pamenu, ta pacia diena vel eidamos is pardes (sikart su pienu) nusprendem pasedet ant suoliuko shalia kazhkokiu bernu...Jie gere alu. Mes prasiemem piena...xD. Kas dar labai isimintina, kadangi tai vyksta po kiekvieno koncerto ar sventes musu mieste, tj...Na, mano sesute po kiekvieno koncerto, kai scenoje lieka tik scenu surinkejai, o zmones pradeda skirstytis, uzlipa ant scenos ir i mikra surekia: "Vakarelis baigtas, visi namo!". Zvengas ima tada, negaliu...

Zinoma, buna, kad negailestingai ja nutremia nuo scenos...XD Dar viena labai isimintina diena praejo Panevezio „Babilone“. Pasivazinejom po visa Babilona su vezimeliais prekems. Visi praeiviai luzho, apsauga taip pat, tik vat kad paskui sutikom labai nedraugishkas valytojas, kurios apreke, kad tipo „mazutes atsirado“. Dingom XD.
Ana vasara daznai as, mano puske ir sesuo varydavom su bernajs pagert, tj ten visokiu prikolu budavo..Zvp karta su vienais bachurais gerem sidra (o jie, žinoma, alu). Nemazai ten isgerem, mano sistrai bloga pasidare. Užsukom grizdamos namo i parke (=“visa para“) mineralinio. Mano seseri palikom lauke. Perkam mineralka, kažkoks pagyvenes berniokas sako, ziuredamas i mano sistra: “Jai mineralinis jau nebepades“. Tiesa zmogus pasake, prie pat namu puske sukisho jai i gerkle du pirshtus, ir isveme ji ta sidra... Namo parejus mama sako: „o jus kvepiat brashkem“ (gerem fizz‘a brashkini tada lyg tais). Mes: „joa, mus pavaishino brashkem“... ;DD Siaip su tokiais issisukinejimais tj mum nerealiai budavo... Is tikruju, tj mano gyvenimas nebutu toks idomus, jei ne mano puske ir sesuo. Jos tiesiog nerealios. Pvz. ne kiekvienas per matieka isdristu vietoj skaiciavkes naudot „skaitliukus“...XD
Zinoma, buvo visokiu prikolu ir be ju. Visa gyvenima prisiminsiu viena geguzes penktadieni (siu metu), kai su keliom klasiokem prashem miesto centre ishmaldos...Tiesiogine prasme ;DD vyresniu zmoniu, žinoma, nekabindavom, bet praeinantiems bachurams pasiulydavom imest bent lita, ir taip po keliu minuciu jau turėjom apie 7lt xP Paskui juos išleidom kilniam tikslui – nusipirkom arbuza... Suvalgem irgi miesto centre, su peiliais ir shakutem...xD.
Kazkada dar vaiksciojom po miesta su maisais ant galvu...Kartais ir dabar tenka, bet tik kai lyja...;DD
Pratesiu kai kada kita karta...