Pamėgink įsivaizduoti...

Įsijunkite į diskusijas įvairiomis temomis... Plepėk

Standartinė Maris 2006-Rgp-16 Tre, 8:42 pm

Iki siol nepamirstu ir jau matyt nepamirsiu,kaip viena rusu kalbos mokytoja-praktikante uz siutima per pamokas mane su draugu uzsipuole ir pavadino laukiniu,o as jai piktai isreziau: tu pati laukine 8) Taip,dabar tai jau nebebaisiai atrodo,o tada jinai atpuole,pradejo tampyt uz plauku(suprantu jos isiuti,nes klaseje buvo chaosas,niekas neklause,visi sukavo ir etc.),o sekancia diena- kilimelis pas direktoriu,aukletojos vizitas pas tevus... 8)
Nejau po to savaite i mokykla.Geda buvo...
Si vis amari, ama (Seneca) – Jei nori, kad tave mylėtų.......pats mylėk
Vartotojo avataras
Maris
Forumo rėmėja(-as)

Standartinė PuPaUoGa 2006-Rgp-16 Tre, 8:46 pm

Kada man bus 90metų.....
Tikuosi,kad būsiu pasiekusi ko noriu,kad būsiu laimynga..
O prisiminsiu turbūt kaip pirmą kartą labai sielvartavausi del nieku...
Kaip....Kaimynų mašina apmėčiau šud***s...
Ir šiaip manau,kad jeigu atmintis išlaikys viską,tai viską ir norėčiau prisiminti
Vartotojo avataras
PuPaUoGa
Pirmokas(-ė)
Pirmokas(-ė)

Standartinė Powka 2006-Rgp-16 Tre, 8:48 pm

Oj, bijau, kad nedagyvensiu iki devinesdešimties... Abejoju ar iki šešiastedišmies dagyvensiu. Net ir isivaizduoti sunku.
Yo, how you doin'?
Vartotojo avataras
Powka
Rocky Balboa

Standartinė <Darkness> 2006-Rgp-16 Tre, 8:49 pm

Jau kažkada minėjau senatvės nesulauksiu. :) Ir apie tai net galvot nenoriu kas būtų jei būtų,tad sunku atsakyt į tema.Gyvenu tik šiandiena,o ne ateitimi ar praeitimi.
Vartotojo avataras
<Darkness>
Tamsos Demonas
Tamsos Demonas

Standartinė Deathly_Angel 2006-Rgp-17 Ket, 11:28 am

negalvoju dar apie tai kas bus jej man bus 90 metu... :roll:
Yra tokių kurie matydami pinigus nori juos paimti,
Radę alkoholį nori jį išgerti,
pastebėję žavią moterį torkšta ją nutempti į lovą
ir liesti ją savo purvinomis rankomis
Vieną dieną jie susirgs nepagydoma liga
Ir dvės klaikioj agonijoj
Vartotojo avataras
Deathly_Angel
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė lialia;)* 2007-Lie-02 Pir, 5:37 pm

jei gyvensiu prisiminsiu...visus tusus,draugus, vaikyste...su draugem darytas nesamones..va tas man sukels sypsena o kartais gal ir dziaugsmo asarele kad pazinau tokius fainus zmones...ir laika leidau ne nuobodziai :wink:
kai suvilios tave vaikino akys ir sieloj ,
bus taip gera ir ramu....
atmink kazkas yra pasakes:
pamilti lengva,o mylet sunku...
Vartotojo avataras
lialia;)*
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Re: Pamėgink įsivaizduoti...

Standartinė elfija 2007-Rgp-30 Ket, 1:07 pm

nemegstu apie ateiti galvot bus kaip bus kam cia is anksto galva sukt
Liūdesys-tai troškimas bei ilgesys kažko.Ko trokšti ir ilgies yra,tik trūksta žodžių tam išsakyti...
elfija
Pirmokas(-ė)
Pirmokas(-ė)

Standartinė Jolantela 2007-Rgp-30 Ket, 2:57 pm

Na kiekviename amžiuje savo problemos...nes mąstymas :) ir į gyvenimą požiūris kitoks...tai... :?: :?: :?: :?:
Jolantela
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Standartinė kik 2007-Rgp-30 Ket, 3:01 pm

Dabar visai nesistengiu galvoti apie tai kaip keičiasi mano mąstymas. Tiesiog žinau kas keičiasi koks aš būsiu ir tiek.
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik
Padedantis forumietis :] Admin
Padedantis forumietis :] Admin

Standartinė AuToMaTiCa 2007-Rgp-30 Ket, 6:16 pm

Persiskaiciau kitu pasisakymus...
Gal tiek ir nesulauksiu, bet jeigu kartais tokia "laime", tai...
Siaubingiausia man butu, jeigu sulaukusi tokiu metu vos begaleciau pajudeti...
Tikiuosi, jog visx bus okey ir senatvej neteks sedeti visa laika namie:) Jei tik viskas bus ok, senatvej busiu tokia pat kaip dabar ;) Kaip sakoma, kad nuo metu suvaikeji :mrgreen:

O siaip man Beauty prisiminimai pasirode panasus i mano...
Niekada nepamirsiu nei vienos dienos, praleistos su puske (deja, tokiu daugiau turbut niekuomet nebebus). I tai, zinoma, pirmiausia ieina musu filmuku "BauBu" filmavimas. Tai shokinejimas su dezhem (paskui vienakart ikliuvau taip policijai :mrgreen: ), persirengimas baubais bei chigonem ir su tokiais "kostiumais" varinejimas po visa miesta, FREE HUGS akcija mano mieste (ja pacios organizavom) ir viskas viskas, ka veikem per tuos filmavimus... :) O kas liko nenufilmuota, tj... Musu "koncertas" prie Kaledines eglutes miesto centre (ten buvo po konco palikta scena, tj mes ant jos uzlipe padainavom y pashokom, nemazha chebra susirinko i mus pazhet, kai kurie da centu pamete, su tel. pafilmavo...uoj izymybes buvom po to :mrgreen: ). Kazkada labai linksmai parduotuvej nusipirkom daugybes rusiu saldainiu po viena. Pardaveja turbut nebuvo labai patenkinta, bet vis delto kantriai kiekviena pasvere :mrgreen: Pamenu, ta pacia diena vel eidamos is pardes (sikart su pienu) nusprendem pasedet ant suoliuko shalia kazhkokiu bernu...Jie gere alu. Mes prasiemem piena...xD. Kas dar labai isimintina, kadangi tai vyksta po kiekvieno koncerto ar sventes musu mieste, tj...Na, mano sesute po kiekvieno koncerto, kai scenoje lieka tik scenu surinkejai, o zmones pradeda skirstytis, uzlipa ant scenos ir i mikra surekia: "Vakarelis baigtas, visi namo!". Zvengas ima tada, negaliu... :mrgreen: Zinoma, buna, kad negailestingai ja nutremia nuo scenos...XD Dar viena labai isimintina diena praejo Panevezio „Babilone“. Pasivazinejom po visa Babilona su vezimeliais prekems. Visi praeiviai luzho, apsauga taip pat, tik vat kad paskui sutikom labai nedraugishkas valytojas, kurios apreke, kad tipo „mazutes atsirado“. Dingom XD.
Ana vasara daznai as, mano puske ir sesuo varydavom su bernajs pagert, tj ten visokiu prikolu budavo..Zvp karta su vienais bachurais gerem sidra (o jie, žinoma, alu). Nemazai ten isgerem, mano sistrai bloga pasidare. Užsukom grizdamos namo i parke (=“visa para“) mineralinio. Mano seseri palikom lauke. Perkam mineralka, kažkoks pagyvenes berniokas sako, ziuredamas i mano sistra: “Jai mineralinis jau nebepades“. Tiesa zmogus pasake, prie pat namu puske sukisho jai i gerkle du pirshtus, ir isveme ji ta sidra... Namo parejus mama sako: „o jus kvepiat brashkem“ (gerem fizz‘a brashkini tada lyg tais). Mes: „joa, mus pavaishino brashkem“... ;DD Siaip su tokiais issisukinejimais tj mum nerealiai budavo... Is tikruju, tj mano gyvenimas nebutu toks idomus, jei ne mano puske ir sesuo. Jos tiesiog nerealios. Pvz. ne kiekvienas per matieka isdristu vietoj skaiciavkes naudot „skaitliukus“...XD
Zinoma, buvo visokiu prikolu ir be ju. Visa gyvenima prisiminsiu viena geguzes penktadieni (siu metu), kai su keliom klasiokem prashem miesto centre ishmaldos...Tiesiogine prasme ;DD vyresniu zmoniu, žinoma, nekabindavom, bet praeinantiems bachurams pasiulydavom imest bent lita, ir taip po keliu minuciu jau turėjom apie 7lt xP Paskui juos išleidom kilniam tikslui – nusipirkom arbuza... Suvalgem irgi miesto centre, su peiliais ir shakutem...xD.
Kazkada dar vaiksciojom po miesta su maisais ant galvu...Kartais ir dabar tenka, bet tik kai lyja...;DD

Pratesiu kai kada kita karta... ;)
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Re:

Standartinė Cassiopeia 2007-Rgp-30 Ket, 9:09 pm

Maris rašė:Iki siol nepamirstu ir jau matyt nepamirsiu,kaip viena rusu kalbos mokytoja-praktikante uz siutima per pamokas mane su draugu uzsipuole ir pavadino laukiniu,o as jai piktai isreziau: tu pati laukine 8) Taip,dabar tai jau nebebaisiai atrodo,o tada jinai atpuole,pradejo tampyt uz plauku(suprantu jos isiuti,nes klaseje buvo chaosas,niekas neklause,visi sukavo ir etc.),o sekancia diena- kilimelis pas direktoriu,aukletojos vizitas pas tevus... 8)
Nejau po to savaite i mokykla.Geda buvo...

Būčiau tai mokytojai pati už plaukų patampiusi :D
Yra keletas nutikimų ir žmonių kurių niekada nepamiršiu :)
Vartotojo avataras
Cassiopeia
Ištikimasis(-oji) forumietis(-ė)

Ankstesnis

Grįžti į Diskusijos apie viską

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių