One.lt

Tiekėjai, kainos, svetainių kūrimas...

One.lt

Standartinė sc0rp 2006-Rgs-24 Sek, 4:37 pm

masciau masciau ir neismasciau, kur cia tai ikisus. naudojates gal kas one.lt teikiamom paslaugom? Draugu sistema ir panasiai? Tai pareiskit cia savo nuomuone apie tai, o jei turit, tai ir login duokit, kad susirast eitu :)

Pats tai anksciau uzsiregitraves buvau, bet nepatiko tai ir nebesilankiau. vakar wel uzsiregistravau, reikia ismeginti visgi normaliai..

Mano: plastictree
Vartotojo avataras
sc0rp
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė Kapucine 2006-Rgs-24 Sek, 4:45 pm

nu tas one tai koxai briedas joomajooo :mrgreen:
nesu uzsireginus ir nezadu ateity 8) koks tikslas? Visos ir visi ten tik ir iesko sau kuo grazesniu "draugu" ,kartais persimeta pora sakiniu ir tiek,o daugiau tai ten tik laika gaisina ir nervuojasi ziauriu pastoviu lagu :mrgreen: lol
Sorry to confuse you, but all that you know is wrong.
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė sc0rp 2006-Rgs-24 Sek, 4:57 pm

KaPuCiNe rašė:nu tas one tai koxai briedas joomajooo :mrgreen:
nesu uzsireginus ir nezadu ateity 8) koks tikslas? Visos ir visi ten tik ir iesko sau kuo grazesniu "draugu" ,kartais persimeta pora sakiniu ir tiek,o daugiau tai ten tik laika gaisina ir nervuojasi ziauriu pastoviu lagu :mrgreen: lol

ta pati anksciau galvojau :mrgreen: Bet aj, smagu visai per informatika pasirasinet su visais kai mokytoja nemato 8)
Vartotojo avataras
sc0rp
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė Kapucine 2006-Rgs-24 Sek, 5:03 pm

nu gal ir nieko tokia savo chebra turet 8) bet ne koki as vaizda isvis apie one susidarius,kai tie visi personos,kurie ten uzsiregistrave,prisikviete i "draugus" simtais zmoniu,net nezino kas jie,is kur jie ir tt.. KAM tai?! ziauru :mrgreen:
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė sc0rp 2006-Rgs-24 Sek, 5:13 pm

KaPuCiNe rašė:nu gal ir nieko tokia savo chebra turet 8) bet ne koki as vaizda isvis apie one susidarius,kai tie visi personos,kurie ten uzsiregistrave,prisikviete i "draugus" simtais zmoniu,net nezino kas jie,is kur jie ir tt.. KAM tai?! ziauru :mrgreen:

jo .. maciau kelis su 1000~ draugu... :roll: Tai su savo xebra ir buni x)na*ik ten reikia kitu del grozio? mano brangaus monitoriaus wieta tik uzima..
Vartotojo avataras
sc0rp
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė Kapucine 2006-Rgs-24 Sek, 5:15 pm

neee.. neisein tik su sava chebra.. nes prasided sexiu medziokle,ania ~Tainted Soul~ :twisted: :svilpauju: O:) :mrgreen:
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė gintare =) 2006-Rgs-24 Sek, 7:01 pm

siaip ten nieko gero,bet esu uzsiregistravus vien del to kad galima el.pasto dezute susikurti ir pabendrauti su senais draugasi ,o siaip nieko mandro.. :D
Vartotojo avataras
gintare =)
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė mexican 2006-Rgs-24 Sek, 9:32 pm

Ai, del ramios sirdies gera tureti kazkokiu kontaktu su draugais. O be to yra laaaaabai daug zmoniu, kuriuos zinai, bet nepazisti. Tokie dalykai, kaip one.lt padeda suarteti. Del nauju pazinciu - kartais. Bet dazniausiai is esmes ne tam as ji naudoju. O siaip login mano comely :D
P.S. Tavo teta Luiza mete rukyti - jokiu "jeigu", jokiu "ir", jokiu "bet".

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
mexican
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė Powka 2006-Rgs-24 Sek, 10:38 pm

Turi 200000 unikalių lankytojų per dieną ir negali žmoniško servo įsigyti. Užsiiminėčiau nelegalia veikla laužiant svetaines, šis portalas būtu pats pirmas mano sąraše.
Yo, how you doin'?
Vartotojo avataras
Powka
Rocky Balboa

Standartinė kik 2006-Rgs-25 Pir, 2:20 pm

Powka rašė:Turi 200000 unikalių lankytojų per dieną ir negali žmoniško servo įsigyti. Užsiiminėčiau nelegalia veikla laužiant svetaines, šis portalas būtu pats pirmas mano sąraše.

Jie turi gerus servus :!: Tik vienas dalykas tai yra programavimas prastokas...
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik
Padedantis forumietis :] Admin
Padedantis forumietis :] Admin

Standartinė mistrale 2006-Rgs-25 Pir, 3:35 pm

:roll: Man asmeniskai one.lt nepatinka. dar anksciau,kai ten nebuvo visu tu nesamoniu su draugais,tai naudojaus pasto dezute,taciau dabar jau ten nebesinori nei uzsukt,nei turet reikalu. Ne tik del tu draugu,bet ir del vezlio letumo tempu,pastoviu luzinejimu.
As jau nebeadministratore!

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
mistrale
Administratorė
Administratorė

Standartinė 13'as Brolis Juodvarnis 2006-Rgs-25 Pir, 6:31 pm

buvau užsiregistravęs prieš metus.... lankiausi bet atsibodo... tas pats per tą patį... ką veiki? kaip sekas? paskui nebesilankiau pusę metų, o po to išvis išsiregistravau...... :)
Vartotojo avataras
13'as Brolis Juodvarnis
Kiečiausias(-ia) forumietis(-ė)

Standartinė ~Tainted Soul~ 2006-Rgs-26 Ant, 1:21 pm

KaPuCiNe rašė:neee.. neisein tik su sava chebra.. nes prasided sexiu medziokle,ania ~Tainted Soul~ :twisted: :svilpauju: O:) :mrgreen:

Ką ką aš? ;D pas mani tik žmonės su kuriais bendrauju (apie 80) neslepiu prieš kokias tris savaites buvo aie 400, bet už*iso svetimi snukiai :> na žinoma pasiūlo draugauti ir kaip čia dabar atsisakysi, o gi paprastai :>> Atmesti ir basta :> o pastovus lagas tai yra SiauUbaAs! biesina jis mane, retai dėl tOo mielo lagoO one's pašto nesitikrinu, taupau nervus ;D Tiek pinigų susirenka už visokius nuotraukų vertinimus, papildomas nuotraukas, o jau serverio normalasu neįsigija, taigi už viską beveik ten pinigus jama :>> o ir vartoOtoju kieeek... :>>>
All aboard
Hit the road
All the bullshit
Can't be ignored...
Vartotojo avataras
~Tainted Soul~
Foto kepėja

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Rgs-28 Ket, 5:37 pm

na man tai one.lt wisaj nieko... boonu ten gana dazhnaj...irgi turiu sawo "chebra", kuriu puses nepazhistu :D bet shiaip smagw man ten
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Standartinė maglyte 2006-Spa-04 Tre, 6:05 pm

man tj labai stringa :( mano: maglytux@one.lt
Vartotojo avataras
maglyte
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Kitas

Grįžti į Internetas

Dabar prisijungę