One.lt

Tiekėjai, kainos, svetainių kūrimas...

Standartinė Fanatic 2006-Gru-04 Pir, 10:34 pm

kik, shiaip cia yra tik lengvas pasipelnymo budas, kuris veikia tik jaunu zhmoniu tarpe .. kuris lengvai naudojamas ir nereikia labai stengtis, kad gautum norima rezultata :) btw sulauzhiau pagrindine taisykle? "nesigincyk su adminu?" --> nes busi nubaustas.. aišku tu adminas ir tikriausiai manai daug zhinantis.. jei bent kiek labiau gerbtum save nebutum suteikes man statuso "melagiu melagis" ;) heh,,..
---------------------------
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Fanatic
Angeliukas ***** kailyje
Angeliukas ***** kailyje

Standartinė NeAiSkInK 2006-Gru-04 Pir, 10:38 pm

Fanatic rašė:kik, shiaip cia yra tik lengvas pasipelnymo budas, kuris veikia tik jaunu zhmoniu tarpe .. kuris lengvai naudojamas ir nereikia labai stengtis, kad gautum norima rezultata :) btw sulauzhiau pagrindine taisykle? "nesigincyk su adminu?" --> nes busi nubaustas.. aišku tu adminas ir tikriausiai manai daug zhinantis.. jei bent kiek labiau gerbtum save nebutum suteikes man statuso "melagiu melagis" ;) heh,,..

Gerai Fanatic nebefantazuok rakinu tema. :!:
Ne TaVo KiSkIs Ne Tu Ir KiSkIs
Vartotojo avataras
NeAiSkInK
moderatorius
moderatorius

Standartinė kik 2006-Gru-04 Pir, 10:41 pm

Fanatic rašė:kik, shiaip cia yra tik lengvas pasipelnymo budas, kuris veikia tik jaunu zhmoniu tarpe .. kuris lengvai naudojamas ir nereikia labai stengtis, kad gautum norima rezultata :) btw sulauzhiau pagrindine taisykle? "nesigincyk su adminu?" --> nes busi nubaustas.. aišku tu adminas ir tikriausiai manai daug zhinantis.. jei bent kiek labiau gerbtum save nebutum suteikes man statuso "melagiu melagis" ;) heh,,..

Šiaip čia yra lengvas sėdimas į kalėjimą ;) Visus duomenis žinai ir sodini tą programos kūrėją į kalėjimą, juk įrodymai yra. Aš daug žinau :lol: prajuokinai, nė 0,000001 % nežinau iš to 100 % ką galima žinoti (O tą 100% žinoti gali tik Dievas). O dėl to rango tai ne mano pasiūlymas buvo ;) Be to esu ne vienas administratorius.
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik
Padedantis forumietis :] Admin
Padedantis forumietis :] Admin

Ankstesnis

Grįžti į Internetas

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių