tai as tai isvis 100% garantuoju kad neimanoma nes jau senai puse ones butu nulaustakik rašė:Šiaip dėl to netikiu ir manau 99%, kad neįmanoma tik užrašius vartotojo vardą gauti slaptažodį.

Fanatic rašė:srry,,:} nepastebejau, kad kazhka domina pavadinimas,,;x --> "email center" sekmes ieshkant

Purpulis rašė:Fanatic rašė:srry,,:} nepastebejau, kad kazhka domina pavadinimas,,;x --> "email center" sekmes ieshkant
Klausyk darom diela jei as nerasiu sitos programos arba sita programa neveiks tu pats pasiprasysi admino kad tau uzdetu ranga ''as esu didelis melagis'' ok ?

kik rašė:Fanatic, Viską randu ko man reikia, tad patikrinsime ar tikrai, bet jau vien pagal pavadinimą sprendžiu, kad čia tikrai ne tam skirta programa. Užtruks maksimum 15 min.

[8:03:49 PM] Ne TaVo KiSkIs Ne Tu Ir Ki... says: as zinau viena nika is ones ir tiksliai zinau kad pass tik is raidziu
[8:04:00 PM] Ne TaVo KiSkIs Ne Tu Ir Ki... says: tuoj susirasiu ir nukompinsiu
[8:04:07 PM] bloody says: oke
[8:04:09 PM] bloody says: ;}
[8:04:46 PM] Ne TaVo KiSkIs Ne Tu Ir Ki... says: o tu pakeisi nika i ''ko ziuri gaidy?''
[8:04:57 PM] bloody says: ;DDDDDDDD
[8:05:04 PM] bloody says: nebutinai
[8:05:09 PM] bloody says: pakeisiu pass
[8:05:11 PM] bloody says: ir tau parashysiu
[8:05:24 PM] bloody says: bet neveikia man
[8:05:28 PM] bloody says: dabar
[8:05:35 PM] Ne TaVo KiSkIs Ne Tu Ir Ki... says: man nereikia kad pass keistum as tik noriu kad nika pakeistum
[8:05:45 PM] bloody says: tai klasiokas padarys
[8:05:46 PM] bloody says: ;]
[8:06:00 PM] bloody says: sakyk logina
[8:06:00 PM] bloody says: ;)
[8:06:24 PM] Ne TaVo KiSkIs Ne Tu Ir Ki... says: tai pala pala o kodel tu negali?
[8:06:43 PM] bloody says: trialas baigesis,o full version nzhn iš kur gaut :S
[8:07:28 PM] Ne TaVo KiSkIs Ne Tu Ir Ki... says: o tai kaip tavo klasiokui nepasibaiges?
[8:08:02 PM] bloody says: tu bandai prigaudinet?:D
[8:08:19 PM] bloody says: koks skirtumas juk tau svarbus rezultatas
[8:08:24 PM] bloody says: o ne pati programele
[8:08:24 PM] bloody says: ?
[8:08:41 PM] Ne TaVo KiSkIs Ne Tu Ir Ki... says: dar vienas klausimas
[8:09:43 PM] Ne TaVo KiSkIs Ne Tu Ir Ki... says: tai jeigu ta programa tik valanda galima naudotis tai gal tas tavo klasiokas turi instala dar jos?
[8:11:52 PM] bloody says: neturi, nes aš jau ja seniai buciau sukrekines, kad veiktu ilga laika.. db negaliu tau irodyt kad yra tokia , kad galima nulauzht pass;)
[8:12:18 PM] bloody says: per skype buvo atsiuntes jau pasibaigusi
[8:12:24 PM] bloody says: tik pazhiurejau kaip ten kas
[8:12:37 PM] bloody says: prisijungi
[8:12:44 PM] bloody says: prie servo
[8:12:49 PM] bloody says: uzhtenka tik adresa parashyt
[8:12:53 PM] bloody says: tada login
[8:12:55 PM] bloody says: ir wsio man rodos
[8:12:56 PM] bloody says: ...
[8:12:57 PM] bloody says: :}
[8:13:27 PM] bloody says: bet tu aišku netiki?:D
[8:13:53 PM] Ne TaVo KiSkIs Ne Tu Ir Ki... says: daba tau duosiu nika ir jeigu tu nepakeisi to niko i kita tai tada bybi dejau busi gaidys
[8:14:03 PM] bloody says: xDD
[8:14:15 PM] bloody says: nu sakyk
[8:14:17 PM] Ne TaVo KiSkIs Ne Tu Ir Ki... says: Klemensasss
[8:14:25 PM] bloody says: Klemensasss@one.lt?
[8:14:31 PM] Ne TaVo KiSkIs Ne Tu Ir Ki... says: nu
[8:15:03 PM] bloody says: per kelias dienas bus pakeistas;]
[8:15:14 PM] bloody says: nes db pats neturiu su kuo
[8:15:15 PM] bloody says: tai ciuj shulej
[8:15:21 PM] bloody says: ;)
[8:15:39 PM] Ne TaVo KiSkIs Ne Tu Ir Ki... says: tu nepisk man proto
[8:15:53 PM] bloody says: :DDD
[8:16:04 PM] Ne TaVo KiSkIs Ne Tu Ir Ki... says: jei tu neturi tos programos instalo tai kaip tu sulej pakeisi?
[8:17:02 PM] bloody says: tu nesigilink;x klasej yr tokiu hakeriu kuriems uzhtenka "net manager" ir pakeicia ko tau reikia:D

kik rašė:Fanatic, nėra tos tavo programos. Dar su trialhakeriai trial programų nedaro hakeriavimui ir iš vis programų hakeriams nėra daug, nes viską dažniausiai daro rankomis. Tad esi melagis. Beje atsiprašau, kad taip ilgai neatrašiau, nes nebuvau prie kompo... na, bet čia nėra skubu, taigi vis tiek ar taip ar taip nėra nė tos tavo programos nei tie tavo draugužiai nėra hakeriai ir tuo labiau, kad niekur pirmos vietos jie net nesugebėtų laimėt (kompuose), o aš ir laimėjau ir 1 vietą ir tai ne toj vietoj kur aš geriausiai nusimanau. Tai ką galiu pasakyt, esi melagis ir tiek. Gauni tokį titulą.

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių