Olandai išprotėjo

Diskusijos apie Lietuvą ir pasaulį, tautų papročius, naujienos, įdomybės...

Standartinė aad 2006-Bir-01 Ket, 12:00 pm

Tai Tu siūlai paleist tuos žmones kurie atėmė kitiems givybes...
Galvoji reikia pateisinti tuos žmones kurie nužudė žmogų dėl šūdniekio
kazkaip idomiai mastai :roll: o ka su tais zmonem daryt? kalejimas geriausia iseitis. tiek is nusikaltusio, tiek is kito zmogaus puses. nusikaltimas nusikaltimui visu pirma nelygus. jei kalbant apie mirties bausme, tai noreciau paklausti; kaip jus galvojat, ar teisinga mirties bausme daroma zmogui, kuris nuzude viena zmogu ir tam kuris nuzude koki desimti zmoniu? ka tada daryt? :(
aad
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė MėlynasVėjas 2006-Bir-01 Ket, 8:28 pm

Iš kur pas žmones tiek žiaurumo?

iš daug kur. daugiausiai pasitaiko iš nenormalios vaikystes (kaip i tema, tai leidus i valdzhia pedofilus, matyt išvis baisiai psichishkai sveiki vaikai uzhaugtu...), shiaip kokiu traumu, del teliko, ir galiausiai del shiaip pasaulio.. pasizhiuri i žmones ir kazhkaip nematau ko stebetis del kitu zhiaurumo..
Pasiskaičius tavo pasisakymą irgi gali kilti klausimų apie tavo psichologinę būklę. Geras psichiatras galėtų įrodyti, kad rteikia gydymo - o tokius, kaip pats sakei, šaudyti reikia. Kaip perspektyva?

aš ir be gero psichiatro galiu pasakyti, kad gydymo reikia, ir dar kokio.. ;)
oi, mane shiaip žmones mielai sushaudytu, tiesa, dar kai nebuvau ishvyschius savo neapykantos jiems, vistiek mane svisi nekesdavo.. vien gyvenimas nekesdavo.. buchiau viduramzhiais, tai seniai buchiau ishkepus ant lauzho. tik aš lieku prie savo principo, zhudyk, nes tave nuzhudys.. kazhkaip ta nuostabioji civilizacija man mazhai kuo skiriasi nuo laukiniu dzhiungliu.. tik gal dzhiunglese nera tiek visokios neteisybes, nes gyvunai ir tai normalesni. tik, save dristu skaityt ne tokia apgailetina, kaip visokie ishkrypeliai, nes kazhkaip neturiu polinkio i vaiku, gyvunu tvirkinima, ir panashius nukrypimus.. :roll:
o zhiaurumas negimsta iš niekur.

Teko susidurit pačiam su mirtimi? Žinai, ką reiškia iš viso neegzistuoti? Pats pagalvok ar norėtum amžiams nugrimzti į užmaršties bedugnę dabar ar po 50 metų?

aš asmenishkai norechiau geriau nugrimzt dabar, jei tie 50 metu butu like praleisti kalejime.
Vartotojo avataras
MėlynasVėjas
Ištikimoji forumietė

Standartinė Asbestas 2006-Bir-01 Ket, 9:27 pm

kik rašė:Tai Tu siūlai paleist tuos žmones kurie atėmė kitiems givybes :?:
Galvoji reikia pateisinti tuos žmones kurie nužudė žmogų dėl šūdniekio :?:
Tai gal iš vis geriau panaikinkime kalėjimus ir būkim laisvėj visi - būsim laisvi ir galėsim laisvai egzistuoti su nusikaltėliais ir pan.

O kur aš akiau, kad reikia panaikinti kalėjimus? Nusiklatusius - į kalėjimą. Nes valstybės funkcija yra vykdyti teisingumą, ne vendetą
kik rašė:Tai Tu ką nei Stalenui nei Hiltelui nei kitam (užkrito man tas vardas jo - jau jo negaliu pakest taip, kad net pamiršau :lol: ) mirties bausmės skirti. Manai jie neverti.

Net Stalinui su Hitleriu neskirčiau mirties bausmės.
paradox rašė:Cirkas sudege ,o tu su klounais likai.Jai tavo vaika<tfu,tfu,tfu> iskirkins koks pedofilas,tai tu pats ta pedofila uz varpos pakarsi,ir apie istatymus tu pamirstum duodu 100% nebent pats pritari sitai partijai.

Matai, reikalas tame, kad aš nesu valstybė. Ir akip minėjau valstybės funkcija yra ne keršyti, o izoliuoti nuo visuomenės pavojingus asmenis
O už cirką, melsk O Klounų, kad jie tau atleistų už šiuos žodžius. Prašyk, kad jie atsiųstų tau linksmąjį prikolą
MėlynasVėjas rašė: tik, save dristu skaityt ne tokia apgailetina, kaip visokie ishkrypeliai, nes kazhkaip neturiu polinkio i vaiku, gyvunu tvirkinima, ir panashius nukrypimus.. :roll:
o zhiaurumas negimsta iš niekur.

Aš neteisinu šitos partijos jei nepastebėjai, aš ją smerkiu, bet siūlau teisėtas ir moralias bausmes, o ne tokias kaip tavo Hamurabio kodeksą -
War is Peace
Freedom is Slavery
Ignorance is Strength

- dedicated for Administration
Vartotojo avataras
Asbestas
Pirmokas(-ė)
Pirmokas(-ė)

Standartinė MėlynasVėjas 2006-Bir-01 Ket, 9:39 pm

aš to irgi nesiulau, aš tik sakau ka aš darychiau. ne visis žmones tiek pavazhiave kaip aš, todel dar neprasidejo masines skerdynes. ir nesiulau ju pradeti. tik nesakau, akd aš jom nepritarchiau, kuo greichiau ishsiskersit vieni kitus tuo geriau bus, kam chia dabar galast peilius po bishki... vistiek netikiu, kad žmones galetu pradet smukt i geraja puse..
Vartotojo avataras
MėlynasVėjas
Ištikimoji forumietė

Standartinė kik 2006-Bir-01 Ket, 10:23 pm

--> Asbestas <-- O Tau patinka išlaikyt nusikaltėlius :?: Stalenas ar tai Leninas išžudė milijonus, o jie net savų mokslininkų milijoną išžudė :x :!: Nesamonė. Ir tai jiems skirtum kelis metus kalėjimo :?: Hitlerio sveikala sušlubavo tai vat gautūs tik ~ 1-10 metų bausmė, o Stalenui ar Lenenui tai iki ne per daugiausiai.
Beje galėčiau daugiau kalbėt, bet man taip maišos tie Stalenas/Hitleris/Leninas - per daug faktų žinau, o kai jie vos ne vienodi - panašiai labai kovojo ir savo įsitikinimus turėjo tai labai sunku atskirt, o be to nepamirškim visgi senokai aš apie tai domėjaus. Gal prieš ~ 5-10 metų, o po to nusprendžiau jais visiškai nesidomėt, nes kam kvailiais domėtis?
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik
Padedantis forumietis :] Admin

Standartinė <Darkness> 2006-Bir-01 Ket, 11:14 pm

Mokykloj ar kur kitur Istorija būtina žinot.
Vartotojo avataras
<Darkness>
Tamsos Demonas
Tamsos Demonas

Standartinė kik 2006-Bir-01 Ket, 11:18 pm

Gan svarbu istoriją žinot, bet svarbiausia tai europos, azijos ir pietų amerikos. Visi kiti nėra mums labai jau aktualūs. Juk kam žinot libijos istoriją kaip gimtosios šalies istoriją :?:
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Ankstesnis

Grįžti į Čia ir pasaulyje

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių