Nickas yra belytė būtybė?

Įsijunkite į diskusijas įvairiomis temomis... Plepėk

Nickas yra belytė būtybė?

Standartinė Dzordana 2007-Vas-15 Ket, 8:18 pm

Rašantys forumuose dažnai deklaruoja,kad į virtualią erdvę juos atveda noras ...padiskutuoti.Jeigu ir yra ieškančių pažinčių, viešai tai neskelbiama.Reiškia nickas yra tik ženklas,kuriuo diskutuojantys žymi savo mintis.
Be to,virtualioje erdvėje neįmanoma pasinaudoti fizinių duomenų privalumais,nors juos nuslėpti ar bent jau nutylėti galima labai nekaltai.
Yra nickų,kurių žodinė išraiška aiškiai išreiškia,kuriai lyčiai priklauso rašantis,bet yra tokių kurių lyties,gali niekada ir nesužinoti.

Tai jeigu tikrasis tikslas yra TIK padiskutuoti,tai nickas yra belytė būtybė...tam skaitančiam kitoje monitoriaus pusėje. :roll:
O kokia jūsų nuomonė?
Draugas- tai tas, kas žino dainą tavo širdy, ir gali ją paniūniuoti,
jei staiga pamiršti žodžius. Jis vienintelis žmogus galintis nurodyti tavo klaidas,
bet turintis pakankamai proto to nedaryti... Turėti tokį svarbu kaip dykumoje
gurkštelėti vandens, bet surasti- sunkiau negu pasiekti Žvaigždes
Vartotojo avataras
Dzordana
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Standartinė AI/I-Cepec 2007-Vas-15 Ket, 8:27 pm

Jeigu suteiki reiksme, tai ir yra reiksme.
Nikui reiksme suteikiama priklausomai nuo
tikslu, kuriuos iskeli, ieidamas i virtualia erdve...
K I/I H O Live
Vartotojo avataras
AI/I-Cepec
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė Cherry 2007-Vas-20 Ant, 2:44 pm

Na tarkim as einu tik siaip padiskutuoti, bet vis tiek nenoreciau, kad kas nors pamanytu, kad as vaikinas, todel manau, kad jei nickas suteikia tam tikra reiksme nebutinai zmogus iesko pazinciu. :)
Vartotojo avataras
Cherry
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė AuToMaTiCa 2007-Vas-20 Ant, 8:09 pm

Nors ir nepasako nick'as lyties, vis tiek tu ja "isivaizduoji". Pwz, kaip as anksciau maniau, kad NoCtIvaGuS yra mergina ( :mrgreen: ). Taciau diskutuojant bei keiciantis nuomonemis nera svarbu, su kurios lyties atstovu diskutuoji...bent man... aišku, jei tikslas yra tik padiskutuoti :mrgreen:
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Standartinė sewa 2007-Vas-20 Ant, 9:01 pm

nu nelb supratau temos bet bandysiu pasireikst :)
nugi manau kad nickas yra svarbus. nemanau kad butu malonu kokiais baisiais vadintis jei adminas uzdetu. aj suveliau kai reikiant :lol:
Pro pirstus byra smelis ,mazos smilteles-lyg jausma,isdalyti svetimiems...nemokame issaugoti to,kas is tiesu brangu...
Vartotojo avataras
sewa
Ištikimasis(-oji) forumietis(-ė)

Standartinė Velvet 2007-Vas-22 Ket, 8:50 pm

Na manau diskutuojant nėra tokia ir didelė reikšmė koks tas nickas >.> Pavyzdžiui aš vsaii enseniai supratau kad NocTiVaGus yra vaikinas ;DDD Num o pažintyse tai gal ir yra kažkokia tai nicko reikšmė didenė, tačiua bent jau baš tam neskiriu itin dideliod ėmesio >.>
Vartotojo avataras
Velvet

Standartinė BlackBoUnTy 2007-Vas-23 Pen, 2:10 pm

man asmeniškai nickas visgi turi reikšmę. nes kai kas nors pasivadina 'mazutea' ar 'cool_girl13', jau žinau kokio pašnekovo galima tikėtis.. ;)
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
BlackBoUnTy
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)

Standartinė devyni 2007-Vas-23 Pen, 10:47 pm

Nesąmonė. Nikas neturi reikšmės, apie žmogų nuomonę gali susidaryti tik iš jo žodžių ir minčių. Nikas tik tik apvalkalas tam. Nebent tai turi įtakos tik pirmam įspūdžiui.
Vartotojo avataras
devyni
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė sewa 2007-Vas-24 Šeš, 9:44 pm

BlackBoUnTy rašė:man asmeniškai nickas visgi turi reikšmę. nes kai kas nors pasivadina 'mazutea' ar 'cool_girl13', jau žinau kokio pašnekovo galima tikėtis.. ;)
bent jau kiek as susiduriau su tokiom mazuteam tai nieko gero nesulaukiau :? :roll:
Pro pirstus byra smelis ,mazos smilteles-lyg jausma,isdalyti svetimiems...nemokame issaugoti to,kas is tiesu brangu...
Vartotojo avataras
sewa

Standartinė BlackBoUnTy 2007-Vas-24 Šeš, 10:29 pm

tai aš ir nesakau, kad tas pašnekovas toks ir bus.. bet man norom nenorom visgi pirmas įspūdis susidaro. ir nekoks.
ir tai nėra nesąmonė. aš tik sakau kokius pirmus jausmus man tokie nickai sukelia ir tiek :roll:
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
BlackBoUnTy

Standartinė AuToMaTiCa 2007-Vas-24 Šeš, 11:50 pm

sewa rašė:
BlackBoUnTy rašė:man asmeniškai nickas visgi turi reikšmę. nes kai kas nors pasivadina 'mazutea' ar 'cool_girl13', jau žinau kokio pašnekovo galima tikėtis.. ;)
bent jau kiek as susiduriau su tokiom mazuteam tai nieko gero nesulaukiau :? :roll:

aha...dar wisokios pupytes, uogytes, brashkyteas, blondinukes, sexiukes, katytes, panteriukes, liutukes, padukukeles, ishdykeles, saulytes, grazhuolytes, sexiukes, zujkutes, _lajswa_ parashyk_man...... galeciau wardint ir wardint, bet nusibodo... :mrgreen:
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė Cherry 2007-Vas-26 Pir, 4:26 pm

Na jo sutinku su jumis, del tu pupyciu ir taip toliau... bet kartais man atrodo, kad kai kurie nick'ai ir buna ziaurus iskart gali suprasti, kad zmogui visas gyvenimas nemielas, arba vien tik depresija apsedusi :D cia tik mano nuomone.Todel iskart mastau, koki reikia pasirinkti nick'a ,kad liktum neutralus? :D
Vartotojo avataras
Cherry
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė BlackBoUnTy 2007-Vas-27 Ant, 10:35 pm

man turbūt labiausiai įstrigęs idiotiškas nickas yra sexy_putka
be komentarų.. :lol:
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
BlackBoUnTy

Standartinė Velvet 2007-Kov-02 Pen, 8:30 pm

irgi nervina tie visokia "Pupa-lelia" "ZujKaAa" "Mazyleaa" ir t.t. Tai jei nežinai ką tas nick reiškia tai iš vis dėk brūkšnį... Geriau turintis prasmę ir gražus, nei koks nuvalkiotai fyfiškas ir senamadiškas tikrąja to žodžio prasme >.>
Vartotojo avataras
Velvet

Standartinė AuToMaTiCa 2007-Kov-03 Šeš, 10:21 am

BlackBoUnTy rašė:man turbūt labiausiai įstrigęs idiotiškas nickas yra sexy_putka
be komentarų.. :lol:

cia geras :mrgreen: tokio dar nemaciau :mrgreen:
Siaip ar taip, daugiausia sutinkama PaDoOkeLe bei PaSheLus MerG@ - is to galima sprest, kad wisos merginos padukusios ar pashelusios :mrgreen: na, bent jau tokios nori but :mrgreen:
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Kitas

Grįžti į Diskusijos apie viską

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių