bet jei as nesuprantu..tai jei ir sedesiu ten kiek jus rasot (visa nakti) as vistiek nesuprasiu..jei as ta tema esu praleidus kai sirgau pvz..o pas mus sulioj nesvarbu ateini po ligos turi butininai nd kitai 2..ir as nenoriu del to kad as sirgau gauti 2..o paskuj as paprasau mokytojos kad paaiskintu=]
kai suvilios tave vaikino akys ir sieloj ,
bus taip gera ir ramu....
atmink kazkas yra pasakes:
pamilti lengva,o mylet sunku...
Jeigu nesuprantu - nedarau.Nes zinau, kad galesiu nusirasyti ;D pwz matieka, kuria labai retai darau ;d tiesiog ji man iki gyvo kaulo, nei man jos gyvenime reiks nei ka, tai tegu ji eina hujnia
Nu jei as moksliuke, tai jus tada nemoksos, taip gaunas Tiesiog nepripazistat, kad tingit...
Nieko cia baisaus n.d. po ligos - mum tenka iskart atejus ir kontrus rasyt...Ir niekas nemirsta
Automatica, isvis gal padusk viena kart, nes jau nervina.Atsirado gi vabalas ant bebro subines!
Prades gi dar cia vadint tinginem, nemoksom.
Nei tu zinai kokios ems esam nei ka, tai geriau uzsiciaupk ir mokykis nesikabinedama cia prie kitu.
p.s pavariau cia Tikrai jau nervini su savo netikusiom kalbom.
Joo...pawarei O mokytis kaip supratau tau reikia labiau nei man Beje, pati parasei, kokia esi, tai cia jau gal nebesishkandalink, ka? Wat atsirado...;P Nu, ir ? O tu rakstis subinej. Db jau as vierche, ka?
Rasiau, kad matieka manes nedomina ir as jos nesuprantu.. tai cia reiskias tyngiu ane nusneki daugiau nieko ;DD
ciaupk srebtuve vienu zodziu.Smirda jau taves klausytis.