Muzika

Plepesiai iš muzikinio pasaulio...

Standartinė Dzenyte 2006-Lap-01 Tre, 7:00 pm

Muzika mano gyvenimas... tik ji man ir teliko... Sielai reikia muzikos, kaip kunui oro...
Vartotojo avataras
Dzenyte
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)

Standartinė Nieko_rimto 2006-Gru-16 Šeš, 2:47 pm

Klausau muzikos,nes...klausau.. ;D ne..nes man patinka jos klausytis.
Nepaskyčiau,kad ji man reikalingas,kaip oras,nes tei netiesa.Tiesiog,su ja linksmiau ruošt pamokas,arbu sėdėt prie kompo,arbu dar kap nors ir kur nors pritaikyti..čia galima sakyti,gyvenimo prieskonis ;D Nevalgomas,bet už tat naudingas,kartu su kokiu muzikontu padainuoji,palavini klausą.. arbu dar pašoki :]Kai bloga nuotaika,pasileidi kokią trankią muzikytę,ir visos blogos mintys išsibarsto..ir pan ;D aj,ždž.

Kaduongi muzikos yra įvairios,tei pasirinkimas tikrai platus.
Mėgstu kelionėje klausytis.. :]
Vartotojo avataras
Nieko_rimto
Senbuvis(-ė)

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Gru-16 Šeš, 3:12 pm

Gera, linksma, megstama muzika man wisuomet pakelia nuotajka ;D būna, kad norisi paklausyt ir ramiu, letu dajnu. Jos padeda apje kazhka galwot ;) labaj fajna, kai dajna sugretini su sawo gywenimu. Tuomet būna dar labiau gera jos klausant ;)
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Re: Muzika

Standartinė Navida 2007-Gru-19 Tre, 8:50 pm

Kakurioj temoj jau rašiau ,kad muzika man viskas.. :) iš tiesų,be jos negaliu nė dienos... Muzika daug ka lemia,nuotaikas,emocijas ir pan. Aš muzikos klausausi beveik pastoviai,negaliu be jos išbut ilgai.. :D man patinka dainos kurios turi prasme...
Vartotojo avataras
Navida
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Standartinė Cassiopeia 2007-Gru-20 Ket, 3:00 pm

Na,aš muzikos šitaip tikrai nesureikšminu ;DDD Žinoma,malonu pasiklausyti gražios dainos su prasmingais žodžiais,bet jei reikėtų pasirinkti,ko negalėčiau girdėti visą gyvenimą - muzikos ar medžių ošimo,geriau jau negirdėčiau muzikos. Gamtos garsai man gražesni. :) Todėl niekada nesiklausau mp3 ten,kur ramu,nėra žmonių...
Vartotojo avataras
Cassiopeia
Ištikimasis(-oji) forumietis(-ė)

Standartinė #BlueSky# 2007-Gru-20 Ket, 5:27 pm

Pastaruoju metu klausydamasi muzikos praleidžiu gana daug laiko..Klausausi jos kai kur nors einu, ypač pėkščiomis :roll: Vakarais besisukdama namie...Nuramina nervus ir padeda pataisyti nuotaiką,pamiršti rutiną...Žinoma, pasirenku ir ne bet kokią o man patinkančią,ramią muziką.Tad sakyčiau šiuo metu ji man užima tikrai ne paskutinę vietą.
O dėl žodžių tai pas mane net ne žodžiai užima pirmą vietą.Net yra dainų visai be žodžių.Tokių klausausi-melodijos.
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
#BlueSky#

Standartinė Navida 2007-Gru-20 Ket, 8:27 pm

na pvz klubiniu ir as klausau be zodziu..bet pvz kitos dainos popso,repo ir pan.man patinka su prasme.. nepatinka man kai dainuoja lekstas labai dainas :roll:
Vartotojo avataras
Navida
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Standartinė Cassiopeia 2007-Gru-21 Pen, 5:13 pm

O man klaikiai nepatinka klubinė muzika. Vakar teko tokios kelias valandas klausytis, ir vienu metu pasijutau labai keistai... Didžiąją dalį laiko grojo vien lėkštas dainas.Dingtelėjo mintis: ,,Kodėl visi šoka,jei daina lėkšta?.. Jie žino,kad ji lėkšta. bet šoka."Gal tokios mintys kilo dėl tam tikrų mąstymą keičiančių aplinkybių,bet tai nesvarbu. Išties,juk tikrai nėra taip,kad didžiajai daliai klubuose besilankančių žmonių tokia muzika patiktų.Žinau,kad klausimas kvailas,bet... Tai kodėl jie šoka?..
Vartotojo avataras
Cassiopeia

Standartinė Navida 2007-Gru-21 Pen, 7:21 pm

Todel ,kad nori atsipalaiduoti,klubine muzika nieko neipareigoajnti ,ji padeda atsipusti nuo minciu ir nereikai gruzintis jei uzleis daina su zodziais kurie tau kazka primins... nieko neturiu prieš klubines visas muzikas,bet nesu itin didele ju gerbeja... nei techno nei progresive... bet klube,visai kas kita manau... taip tai lekstoka muzika,bet jai ji padaryta profesionaliai tai buna gera "pajudeti" pagal tokia muzika :hihi:
Vartotojo avataras
Navida
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Standartinė Cassiopeia 2007-Gru-31 Pir, 5:36 pm

na,nežinau,manęs tokia muzika neatpalaiduoja... Jei nenoriu apie nieką galvoti,klausausi klasikos :)
Vartotojo avataras
Cassiopeia

Standartinė myvoice 2008-Sau-07 Pir, 2:42 pm

Pirma vieta ir tik pirma, nei zingsnio be muzikos.
Myliu:
Neformalus
Muzika
myvoice
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Ankstesnis

Grįžti į Muzika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių