Morčius

Diskusijos apie gamtos pasaulį ir gyvūnus.

Re: Morčius

Standartinė ramuma 2008-Bir-04 Tre, 9:48 pm

Mano katei kraujomaisa, mat jos tetis yra kartu ir jos brolis... :D tai vat ir jin labai keistai elgias...nesuprantu...kates gi kai morciauja nemyscioja bele kur, ar myscioja? beto ji uodega pakelia :idea: juk taip tik katinai daro :!: :D nu bet as 100% esu isitikinus kas pas mane kate...man yra sake, kad tabletes kazkaip labiau kenkia nei stelirizacija...vat planuoju as ja nunest, sterilizuot...ar baigsis tada tie mysciojimai? ar ja uzmigdyt geriau? :| :D nors uzmigdyt gaila...nu bet tai kad nebeimanoma... :mrgreen: ir beje gal kas jau yra kastrave ar sterilizave, tai kiek kainuoja sitos operacijos? :roll:
Vartotojo avataras
ramuma
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Re: Morčius

Standartinė scratchcat 2008-Lie-13 Sek, 8:38 pm

ramuma rašė:Mano katei kraujomaisa, mat jos tetis yra kartu ir jos brolis... :D tai vat ir jin labai keistai elgias...nesuprantu...kates gi kai morciauja nemyscioja bele kur, ar myscioja? beto ji uodega pakelia :idea: juk taip tik katinai daro :!: :D nu bet as 100% esu isitikinus kas pas mane kate...man yra sake, kad tabletes kazkaip labiau kenkia nei stelirizacija...vat planuoju as ja nunest, sterilizuot...ar baigsis tada tie mysciojimai? ar ja uzmigdyt geriau? :| :D nors uzmigdyt gaila...nu bet tai kad nebeimanoma... :mrgreen: ir beje gal kas jau yra kastrave ar sterilizave, tai kiek kainuoja sitos operacijos? :roll:

Geram katinui/katei morčius ribų neturi;D Be to, jei tavo seneliui, sakykim, prostata nelaikytų, irgi galvotum užmigdyt;D?
Prisidegant cigaretę negalvok apie savo sveikatą. Už kampo laukiantys banditai ją gali pabloginti labiau.
Don't worry if i am just a little girl.
Vartotojo avataras
scratchcat
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Ankstesnis

Grįžti į Gamtos ir gyvūnijos pasaulyje

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių