Mokytojų streikas

Įsijunkite į diskusijas įvairiomis temomis... Plepėk

Re: Mokytojų streikai

Standartinė kik 2008-Kov-07 Pen, 4:37 pm

Jiems jau padidinti atlyginimai ir dabar siekia ~ 1600 lt/mėn į rankas ;) Valdžia pritaria kėlimui, bet nepritaria tokiam dideliam kėlimui kokio nori mokytojai ;) O šiaip tai galiu pasakyti dar daug kur reik kelt atlyginimus pvz.: profesoriams (mano pažįstamas profesorius dirba KTU ir gauna į rankas tik 2000 Lt). Taip, kad galiu pasakyti universitetų darbuotojams reiktų labiausiai kelti atlyginimus :!: Ir beje galiu pasakyti, kad čia streiką turėtų daryt profesoriai, o ne mokytojai. O va jiems tai tikrai galima pakelt dvigubai - yra tam lėšų. O mokytojams pasieks 1.5 [Japonijoje berods 2] vidutinio atlyginimo ir užteks (kuris visai neseniai net 1 nesiekė).
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik
Padedantis forumietis :] Admin

Standartinė kik 2008-Kov-08 Šeš, 11:32 am

Meduoline rašė:Na, o aš manau, kad ne vien algas reiktų kelti profesoriams ir mokytojams. O pavyzdžiui, kur paprasti žmonės, kurie į rankas už tikrai sunkų darbą gauna minimalų atlyginimą? Kai kurie net pusės negauna tiek, kiek gauna mokytojai:)

Iš esmės tai profesoriams po to dėstytojams, po to medicinai bei mokytojams. Profesorių darbo rezultatai mūsų ateitis (be jų nebūtų nei dangoraižių nei kompiuterių nei mašinų nei pagaliau šaldytuvo ar dar ko nors ;) ). Ar bent jau žinai kiek kartų išsivysčiusiose valstybėse profesorių atlyginimas yra didesnis? Ten jie gauna pasakiškus pinigus tai yra ~ 50 kartų didesnius negu Lietuvoje (ne tai kai koks nususęs mokytojas JAV gauna tik šiek tiek daugiau negu Lietuvoje)! Europa nuskurs jeigu ji neis mokslo keliu, o eis gamybos keliu. Tiesiog juos nukonkuruos Kinija, o jeigu mes kursim, o jie gamins tada jie bus priversti pirkti arba patentą arba licenziją gaminti ir pan.
O ką turi omenyje paprasti ir sunkų darbą? Sunkiausias darbas yra protinis. Va už jį turi būti mokama dvigubai daugiau negu už fizinį bet kuriuo atveju. O kas tie paprasti žmonės - aš kiek supratau tai jie jau nebe valstybinėse įstaigose dirba, o įmonėse. O įmonės kelia atlyginimą pagal tai kaip žmonės susivieniją reikalauja atlyginimo, tad čia jau nuo pačių žmonių priklauso.

Beje mokytojų visai neseniai vidutinis atlyginimas siekė vos 1300 Lt į rankas, o dar juk jie pasiskirsto pareigomis - vieni gauna tada 1600 Lt į rankas kiti tik 1000 Lt į rankas arba dar mažiau.
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė Motorola 2008-Kov-08 Šeš, 6:28 pm

Meduoline rašė:Sveiki ;)

Mūsų valstybėje vyksta nesutarimai tarp valdžios ir mokytojų: mokytojai nepatenkinti savo algomis, reikalauja jas didinti, tačiau kaip žinom valdžia tam nepritaria. Organizuojami mokytojų streikai.

Jūs pritariate šiems dalykams? Ar tikrai reikėtų didinti atlyginimus mokytojams? Jūsų mokykla streikuoja?
Padiskutuokim [:shock:]

Aš esu už algų didinimą, tačiau tie streikai, nemanau, kad kas gero bus... dabar dar sugalvos didinti mokesčius, tai mokytojai taps visuomenės priešais... švietimo sistema yra vienas svarbiausių dalykų šalies ateičiai, todėl reikėtų jai teikti daugiau dėmesio.
O dėl algų didinimo "paprastiems" žmonėms, tai valstybė juk negali didinti algos tiems, kuriems jos nemoka :roll: gali nebent padidinti neapmokestinamą minimumą...
MADE IN CHINA
Vartotojo avataras
Motorola
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė Motorola 2008-Kov-08 Šeš, 7:33 pm

valstybė tikrai negali visko... viską reikia derinti, juk nesugalvos " Visi dabar gaus algos ne mažiau negu 10 000LT!" manau po mėnesio mūsų šalis bankrutuotų. žinoma, valstybė gali daug, tereikia pastangų, bei noro
MADE IN CHINA
Vartotojo avataras
Motorola
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė Deathly_Angel 2008-Kov-08 Šeš, 11:00 pm

Didžiausia problema dabar abiturientams..
Yra tokių kurie matydami pinigus nori juos paimti,
Radę alkoholį nori jį išgerti,
pastebėję žavią moterį torkšta ją nutempti į lovą
ir liesti ją savo purvinomis rankomis
Vieną dieną jie susirgs nepagydoma liga
Ir dvės klaikioj agonijoj
Vartotojo avataras
Deathly_Angel
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė kik 2008-Kov-09 Sek, 12:42 am

Meduoline rašė:Na, taip, taip, sutinku, kad su žiniomis surišta mūsų ateitis, tačiau juk ne visi gali būti mokytojais ir mokintais žmonėmis. Kas tada mus aptarnautų parduotuvėse? Kas kas gamintų maisto produktus?
Paprasti žmonės tiek pat moka už įvairias paslaugas ir jiems pinigėlių lieka dar mažiau.Nesakau, kad mokytojai turi tiek pat gauti kiek ir žmogus dirbantis fiziškai, tačiau dabar žmonės dirbantys įvairiose įmonėse ir pas savininkus baisiai išnaudojami. Už tuos pačius pinigus daro trigubai daugiau nei turėtų ir už tai papildomų pinigų niekas nemoka. Kiekvienas darbas yra reikalingas ir už jį turi būti tinkamai atsilyginta.

O ką blogai gauna kasininkės - šiek tiek virš 1300 Lt į rankas? Nori, kad jie gautų daugiau negu mokytojai? Dabar kai kurių mokytojų netgi mažesnis atlyginimas negu kasininkų ;) Per daug nerealūs tavo svaičiojimai. O dėl maisto produktų tai dažniausiai žmonos gamina, o augintojai visokia parama gali pasinaudoti.
Jautiesi išnaudojamas - keiti darbą. Paprasta.

Meduoline rašė:Valstybė gali viską, tačiau valdininkams tokie dalykai nelabai rūpi:) Jie gyvena už savo tūkstantines algas ir nesidomi, tais kurie uždirba daug mažiau:)

Valstybė gali viską :mrgreen: :lol: :lol: :lol: Pavarei... Jie negali visko. Jie aplamai mažai ką gali, o pala pala - kas už juos yra viršiau žinai? Tai yra piliečiai - jie renka, jie atiduoda savo valstybės raktelius (patikimam) žmogui. Aplamai valdžia nieko negamina - ji nieko negali - viskas priklauso nuo žmonių. Nuo tavęs taip pat ir manęs. Aplamai verslą galima kurti - pirmyn. Sukursi darbo vietas mokėsi didesnius atlyginimus ir visa kita. Tik nepamiršk, kad ant popieriaus būna dvigubai didesnis atlyginimas - valstybė pusę sumos pasiima išlaikyti: medicina, policija, gaisrinė, teisė, švietimas, Lietuvos paštas, renginiai, pastatai ir t.t. Tai yra sąrašas be galo.
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė Motorola 2008-Kov-09 Sek, 11:51 am

žmonės gali ne viską, bet labai daug. manau būtų visai kita situacija su tomis mokykloms, jeigu streikuotų VISI mokytojai, o kai žmonės galvoja, kaip tu "tikrai vieni mes nieko nepakeistumėm ir nuo mūsų niekas nepriklausytų", tai va taip vien streikuoja, o kiti mokina. per žinias sakė, kad dabar į streikuojančias mokyklas siųs mokytojus, kurie nestreikuoja. vienybės čia trūksta...

o kitą darbą dabar išties nėra sunku susirasti, jeigu nori ir gali dirbti. šitokia gausybė skelbimų ldb.lt yra, bet žmonės išrankūs, dabar žmogus baigęs 8 klases ir profkę nori gauti tą patį, kaip ir žmogus su aukštuoju!
MADE IN CHINA
Vartotojo avataras
Motorola
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė kik 2008-Kov-09 Sek, 12:06 pm

Meduoline rašė:Na, aš juk ir rašiau, jog mokytojas neturėtų gauti mažiau nei fiziškai dirbantis žmogus. Puiku, kad kasininkės gauna padorius pinigėlius, jų darbo valandos daug ilgesnės nei mokytojų:)
Na, jau ne, nesutinku, kad ne vien namų šeimininkės gamina maistą. O kaip pagaminsi, kokį patiekalą be maisto produktų? Tikrai ne visus juos galima patiems pasigaminti:) Ir tie žmonės, kurie dirba maisto įmonėse ne ką reikalingesni ir vertesni nei mokytojai:)
Plius ;D Vat, čia taip pat tavo nerealus svaičiojimas apie darbo pakeitimą. Noriu ir pakeičiu. Taip nebūna:) Ne taip lengva susirasti kitą darbą, pamatysi ;)

Kasininkės nesusiduria su vaikų patyčiomis, jiems netenka eiti pas gydytoją dėl balso stygų, o kas antras pacientas dėl balso stygų yra mokytojas! Atsimenu Vokiečių mokytoją - jį pusę klasės bandė išprovokuoti tada jis labai susinervina ir keistus dalykus daro ir visi juokiasi. Aš jau geriau orumą ir balso stygas išsaugosiu negu eisiu dirbti tokį darbą nors man ir 10 000 Lt į rankas mokėtų. Na nebent korepetitoriaus. Va dėl ko tos valandos nublanksta. Ai dar pamiršau, kad reikia kartoti vis tą patį (metai iš metų) nerviniesi, kad vaikai neišmoksta, nors atrodo gerai paaiškinai ir panašiai, o į tai pažiūrėti ramiai sunku. Tik išdėsčiau mano manymu kodėl valandos nėra svarbu ir palyginau kaip pavyzdį su mokytojais.

Meduoline rašė:Tikrai žmonės viską gali? ;D Tikrai? ;D Tai, kodėl gi rengiami tie mokytojų streikai? Kodėl klesti korupcija? :P Jeigu žmonės viską galėtų, seniai algos būtų pakeltos:) Bet vat.. :P Jau aš ir tu, tikrai vieni mes nieko nepakeistumėm ir nuo mūsų niekas nepriklausytų:)

Todėl, kad žmonės nesistengia išrinkti gerų politikų, nesuprantu kaip žmonės gali balsuoti už tokius kaip Uspaskis, Paksas jie taip atlaidžiai renka, kad :/
O demonstracijos/streikai visam pasaulyje - visi žmonės klysta ir nepastebi spragos, o tą pastebi dalis gyventojų todėl jie išsako savo nuomonę ir tai būna įgyvendinta. O man tada pasakyk ar visi tie žmonės yra geri? Tu sakai neimtum kyšio ir neduotum? Neduodi kyšio gydytojai? Va todėl ir klesti korupcija, kad yra blogų žmonių, o priedo yra išlikęs sovietinis mąstymas, o kada jo atsikratysim nežinia, vien iš muzikos matosi, kad rusiškos melodikos dainas žmonės klauso. Sakai nuo mūsų niekas nepriklausytų? :D Klysti daug kas taip pamano ir nenueina į rinkimus. Kam čia eit juk ne aš renku, renka dauguma ir pasiremiama vienas lauke ne karys. Dabar taip mūsų daugiabutyje didžioji dalis gyventojų yra gerus sprendimus linkę daryti, o mažoji dalis blogus. Ateina susirinkimas ateina blogieji žmonės (jie visada veržiasi ir daro kažką) plius keletą gerų ir ką ir nieko nenusprendžiam )(Pvz.: seniai namą galėjom apšildyti, daugiau kamerų pastatyti ir t.t.), o kai nueini pas gyventoją kuris nebuvo ir klausi kodėl nebuvai juk pritari šioms mintims - jis atsako vis tiek, kad ir aš nueisiu nieko nepasikeis, nes mat vieną kart buvo jis ir matė, kad „aceit“ jis yra mažuma. O kai va paiimi ir surenki iš gyventojų atskirai sugaudęs (sugaudymas labai daug laiko užtrunka) po vieną parašus pasirodo, kad labai didelė žmonių dalis labai gerus sprendimus daro. Atsimenu pirmininką pakeitėm tik po 10 metų, o reikėjo keisti jau tais pačiais metais. Va kas gaunasi kai žmonės nedalyvauja, va kas gaunasi kai jie į tai dėmesio nekreipia va todėl ŽMONĖS PATYS KALTI už savo esamą situaciją. Ir jie patys prisiverčia save mokėti dvigubai daugiau už šildymą (apšiltinus visą namą žymiai mažiau šilumos išeitų plius nešildant kolidoriaus, o apšiltinus vamzdį dėl kurio šildomas liftų holas kuriame yra ne viena sekcija radiatorių). Ai žodžiu nė nekalbėsiu, nes žmonės tinginiai ir nepasiryžę kovoti, o tik mėgsta sėdėti namuose ir rėkti draugams kaip blogai gyvenam.
O verslo sukūrimas tau nieko nekeičia (sukūrimas pvz.: 5 darbo vietų)? Ateityje tikriausiai bus taip, kad aš gausiu pinigus tik iš interneto reklamos ir dėl to man darbas bus tik laisvalaikis kurį praleisiu mėgaudamasis juo. O jeigu ir nepasisektų mano projektai užsienietiškų free lanceriškų pasieškosiu, o jeigu taip dirbsiu reiks registruoti individualią veiklą arba firmą, tik va firmai kurt reikia pradinio 10 000 Lt kapitalo :D Nors bendrai paėmus tiek susitaupyt gana lengvai galiu :)
Dabar va vienas mano pažįstamas programuotojas jau nežinau dirbo kažkur 15 skirtingų darbų per ~ 2-5 metus. Ir jam buvo taip lengva pakeisti darbą, kad... Ir jį priėmė. Taip, kad pakeisti darbą pvz.: programuotojui nėra labai sudėtinga.

Motorola, sutinku. Ir galiu duoti pavyzdį: vienas toks žmogus padavėjas kavinėja gauna 1500 Lt į rankas, o jis net mokyklos normaliai pabaigt nesugebėjo, o va gydytoja baigus aukštąjį plius tiek daug metų išsimokius gauna mažiau negu tas padavėjas (aišku čia priklauso nuo to ką gydo). O va vieno mano pažįstamo tėvas gauna 3000 Lt į rankas, o jis yra dantų gydytojas ir privačiai dirba berods.
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė kik 2008-Kov-09 Sek, 3:18 pm

Nepagalvoji, kad ir kasininkės pavargsta nuo pirkėjų? Kai kiekvienam reikia ir labas rytas, ir laba diena, ir labas vakaras pasakyti (tas pats kartojimas metai iš metų :P)? Ir ne tik tai, juk būna įvairių nesusipratimų.[/quote]
Labas rytas, laba diena sakau sveikindamasis ir kažkodėl nepavargstu ir tai darau metai iš metų ir dar daugiau negu kasininkės. O nesusipratimai labai greit išsprendžiami.

Meduoline rašė:Na, gerai, o yra koks nors kitas pasirinkimas iš politikų? Iš kur žmonėms žinoti, kuris dabar čia geras, kuris čia dabar blogas? Kiekvienas žmogus su savo interesais. Vienam atrodys, kad Paksas teisingas, kitam kitas politikas:) Taip, kad jei visuomenė galėtų viską, vis vien, nepriimtumėm vieningo sprendimo. Na, gerai, gal ir per drąsiai užrėžiau, jog valdžia gali viską, bet ji tikrai daug įtakingesnė nei visuomenė:) Mums reikia kooperuotis į grupes, kad galėtumėm kažką pasiekti, ir tai nevisada pavyksta.
Jap, jap, nesiginčysiu yra ir gerų, ir blogų žmonių, kurie skatina korupciją. Ne, aš neduočiau gydytojui kyšio, jo pareiga yra gydyti žmones. Tačiau žmonės juos taip įpratino gauti pinigėlių, kad be jų niekas tavęs nežiūrės. Tad, taip išeina, kad jeigu nori, kad būtum sveikas kaip ridikas, turi už tai užmokėt, nori nenori:)

Yra kitas pasirinkimas - pas mus daug partijų, daug narių daug galimų valdžios atstovų ne taip kaip Rusijoje. O tada iš kur jie sužino su kokiu žmogum draugauti ir kam gali kažką paskolinti, su politika lygiai tas pats. Vieningo sprendimo niekada nebūna, todėl reikia tenkinti visus interesus ir medicinos darbuotojo ir pardavėjos. Už tai tam ir reikalinga dauguma balsų, o ne vieninga nuomonė. Pabrėžiu atlyginimai priklauso nuo verslo, o ne nuo politikos :!: Ji tik valstybinių įstaigų darbuotojams dalina atlyginimus.
Nebūtų verslo - nebūtų ir politikos - nebent tai būtų kažkas panašaus į Rusiją - va joje tai viską gali valdžia, o pas mus verslas (o verslas priklauso nuo žmonių) viską gali, bet tik jau ne valdžia. Taip, kad galutinis valdytojas yra asmenybė, o ne politika, verslas ar dar kas ;)
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė Deathly_Angel 2008-Kov-09 Sek, 9:42 pm

Meduoline rašė:M, čia būsimiems abiturientams? [:P]

Taip taip :)
Vartotojo avataras
Deathly_Angel
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė kristė. 2008-Kov-09 Sek, 10:26 pm

Meduoline rašė:Na, kodėl gi mes turim lygintis į rusus, amerikiečius ir t.t.? Pirmiausia pasižiūrėkim ir patvarkykim savo daržą, o tada galėsim ir į kažką lygiuotis :P

Va va va! Pilnai sutinku.
oplia
Vartotojo avataras
kristė.
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)

Standartinė Deathly_Angel 2008-Kov-09 Sek, 10:52 pm

Deathly_Angel rašė:
Meduoline rašė:M, čia būsimiems abiturientams? [:P]

Taip taip :)

Na, taip, iš tikrųjų:) Nors tiek gerai, kad mokytojų streikai nėra labai intensyvūs:)[/quote]

Pakankamai intensyvūs, kad sugriautu egzaminus. :?
Vartotojo avataras
Deathly_Angel
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė #BlueSky# 2008-Kov-10 Pir, 12:21 am

O dievulėliau kik siaubas kaip tau išeina dar tiek parašyt :lol:

Žinot, aš tai už mokytojų streikus...Visų darbas yra sunkus, bet mokytojo..reikia turė talentą suvaldyt 30mokinių vienu metu.Ir gerai išdėstyt pamoką.Ir dirba jie tikrai ilgai.Mokykloj, po pamokų, savaitgaliais.
Aišku negerai, tiems mokiniams kurie dabar ruošiasi egzaminams ir pan.
Manyčiau, kad algos pakėlimas galėtų pritraukti daugiau tikrai talentingų,išsilavinusių mokytojų, kurie anksčiau nenorėjo dirbti dėl algos dydžio.Pvz mano mokykloj mokytojai gauna iki 1000.
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
#BlueSky#
Ištikimasis(-oji) forumietis(-ė)

Standartinė kik 2008-Kov-10 Pir, 12:47 am

Meduoline rašė:O tu pagalvok, kiek kasininkės rytais tą labą rytą turi kartot žmonių? O kur dar diena, vakaras? :P Kad tu pasisveikini su keliais žmonėmis, čia jau nepalyginimas :P
Na, va, reiškias, mokytojai taip pat visus nesklandumus gali greitai išspręsti:) Šiaip, mano nuomone, kartais, kai kurie mokytojai per daug nusileidžia mokiniams. Pvz: mano lietuvių mokytoja, pasako, kada reikia asiskaityti kažkokį darbą. Keli atsiskaito, o kiti tempia, tempia ir ji vis jiems tik primena ir primena, tačiau jokių priemonių nesigriebia. Jiems pro vieną ausį įeina, pro kitą išeina:) Neatsiskaitai laiku - tau priklausantis įvertinimas 1 ir baigtas kriukis. Beeet neee.. va, taip, kai kurie tuo naudojasi, mato, kad mokytoją galima perkalbėt, ji nieko nesakys, taip viskas ir prasideda:) Na, žodžiu, ne į temą aš či byšk ;D

Maistą gaminant tas pats - daug kartų kartoji tą patį - tik kažkodėl tas neatsibosta (gal kai kuriems ir nusibosta). Tad kodėl man turėtų nusibosti sveikintis daugiau kartų :D Bet va kai dirbi su žmogum ir jam bandai aiškint, o jis nesupranta ir taip ne vienam žmogui tai tuo metu juočiuosi pavargęs ir silpnas tiesiog nori padaryti, bet Tu to negali padaryti - jausmas labai negeras. Ir sveikinimasis daug kartų tikrai nepalyginamas su tokia psichologija, nes pats save morališkai žlugdai, o pasisveikinime - visai nesvarbu ar atsakys kas į tavo pasisveikinimą ar ne, tada bent sužinosi ar jis/ji yra/nėra draugiški.

Meduoline rašė:Na, kodėl gi mes turim lygintis į rusus, amerikiečius ir t.t.? Pirmiausia pasižiūrėkim ir patvarkykim savo daržą, o tada galėsim ir į kažką lygiuotis :P

Net nesiruošiu atsakyt šitas tavo atsakymas visai pieva. Turiu omenyje, Tu čia maždaug savo nuomonę apie tai įkišai, o ne pateikei argumentus, kad aš kažkuo klystu.
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė kik 2008-Kov-10 Pir, 2:58 pm

Meduoline rašė:Uch, tau taip tik atrodo, kad maisto gamyba nėra sunkus dalykas:) Nors, jap, kai kuriems tai patinka:) Arba tarkim, moterys, kurios dirba virėjomis? Jėt, įsivaizduoji, kiek reikia per metus tokių pat patiekalų paruošt? :D Čia puikiai tinka palyginimas, kai mokytojas tą pačią medžiagą kartoja iš metų į metus :) O, žinai su kokiomis traumomis moterys po kiek metų susiduria? Ir čia jau ne tavo balso stygos, o žmogus, kuris tikrai kenčia stiprius raumenų skausmus. Kai po darbo dienos vos įstengi pareiti namo. O kur dar namai, šeima, kuriuos taip pat reikia apeiti? Už mažą algą dar prikiši sveikatą. Tai čia skaitos labai sąžininga? Tikrai yra darbuotojų, kuriems daug blogiau nei mokytojams.

Nelygink fizinio darbo kartojimo su psichologiniu darbu! Tai nesulyginami dalykai. Prie konvėjerio žmonės ir dirba ir kažkodėl spėja netgi parūkyt ir darbas neatsibosta kažkodėl, aišku yra visokių žmonių. Raumenų skausmus :lol: Prajuokinai ir kodėl gi jie turėtų atsirasti? Jei vyrai griovius kasa ir jiems jokių raumenų skausmų nėra (išskyrus tada kai stiprėja raumenys)... [:D] Mano tėčiui su balso stygom negerai ir ką ir po to ~ 15 metų jis dingo iš bičiulių rato, jokiuose renginiuose nebedalyvavo, niekas nežinojo kur jis gyvena (iš bičiulių), nes persikėlė kitur gyventi, tada pradėjo dirbti 3-imis etatais, prarado sveikatą ir tada metė visus darbus - tapo bedarbis ir tik dėl to jis šiandien gyvas. Ir visa tai tik nuo balso stygų! Man tai ne menkniekis. O katastrofa, nes tai ką tu galėjai daryti geriausiai - dainuoti jau nebegalėjai. Taip pat šnekėtis būryje žmonių, nes tiesiog balsas toks silpnas ir toks vos girdimas, kad kiti pradeda specialiai garsiau kalbėti, nes jiems atrodo, kad Tu specialiai iš jų tyčiojiesi taip kalbėdamas... Kai Tu nieko negali pasakyti ir dar iš tavęs kone vos neišsityčioja tai taip morališkai sužlugdo, kad... Ir Tu nori dar pasakyti, kad čia menkniekis, kad ~ 15 metų išbrauktų iš gyvenimo yra menkniekis, kad patirtos 4-ios balso stygų operacijos niekis? Kad buvo sutrumpintas gyvenimo laikas tai irgi menkniekis? Jeigu taip tai aš tavęs nesuprantu. Tikiuosi man nebus problemų su balso stygomis. O ir darbu programuotoju. O ir moka neblogai. Be to dabar dar darau vieną projektą ir jei jis pasiseks tai ateityje man bus garantuotos pajamos. Taip, kad man programuotojas/verslininkas yra šiuo metu vieni iš lengviausių darbų už kuriuos dar ir gerai moka. O ypač kai dar aš galvoju padaryt kokių projektų užsieniečiams iš kurių tikrai didelis pinigai. Tad jei skundžiatės eikit verslą kurkit arba programuot mokykitės ir nereiks čia žliumbt, kad blogai moka ir blogos darbo sąlygos.

Meduoline rašė:Galiu ir paargumentuot savo atsakymą:) Mane užknisa, kai žmonės, kurie net žinodami savo problemas vis vien į kažką lygiuojasi. Tai, pirmiausia gal reiktų jas išspręsti, o tik tada lygiuotis? Dabar išeina taip, kad lygiuodamiesi ne tik žinom savo problemas, bet jas dar ir kitiem parodom ir verkiam, kaip mums blogai.

O aš atvirkščiai parodžiau - kad pas mus geresnė sistema negu pas rusus, taip pat tuoj mokytojų atlyginimais aplenksim JAV. Taip, kad jeigu sakai, kad mums blogai tai va pasižiūrėk kaip pas mus gerai jeigu sugebam jokių naftos ar kitų turtų neturėdami kai kuriais dalykais lenkti tokias valstybes. [;)]

P.S. Man jau atsibodo ginčytis. Manyk kaip nori.
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Kitas

Grįžti į Diskusijos apie viską

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių