Meduoline rašė:Hm. Vyresnius žmones reikia gerbti, ar jie tau patinka ar ne. Ir drąskyti akis, už tai, ko nėra, ar dėl to, kad tau tas žmogus nepatinka, plius dar ir girtis, lyg būtų kuo - nei šis nei tas. Bliambački, mergos, tai labiau, nepagarba - sau

Cassiopeia rašė:Mano charakteris labai "kietas" - nepažinus nesuprasi. Persilaužti sunku, juolab kad ir noro nelabai yra ;D O dėl mokytojų... Neišeitų pradėti gerbti žmogų, kurio niekada negerbiau, nes nematau prasmės. Galėčiau pradėti elgtis taip, lyg jausčiau pagarbą, bet tai esmės nekeičia. jei pagarbos nėra, to išmokti neįmanoma.

Cassiopeia rašė:Jūs turbūt ne visai teisingai mane supratoteNesakau, kad draskau akis žmonėms vien todėl, kad jų negerbiu. Tiesiog būna situacijų, kai reikia pakovoti už save ar savo idėjas, ir aš kalbu su mokytojais kaip su sau lygiais, o tie aiškina, kad elgiuosi nemandagiai ir t.t.
O beprasmiškai mokytojus įžeidinėti, užgaulioti yra kvaila...
Tiesa, gal šiek tiek nukrypsiu nuo temos, bet nesusilaikiau nepridūrusi savo nuomonės apie vyresniųjų gerbimą vien dėl amžiaus. Anaiptol ne visi vyresnieji nusipelnę pagarbos. Jie tiesiog gyvena paprastą gyvenimą, ir tiek. Nepadarė nieko gerbtino. Tai ką, vien už tai, kad šioje žemelėje laiką stumia ilgiau nei aš turiu gerbti? Niekada.

AuToMaTiCa rašė:Nu zinai, tipo vyresni turi daugiau patirties, bet...
Tiesa sakai, kad ne visi.
Pvz kokia kvanka is sito forumo yra *mistrale* (ne admin'e, o ta kita)...Kaip tokiai gali but leidziama vaika augint...

Grįžti į Diskusijos apie viską
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių