MedeA rašė:Kaip jus manote,ar galima isimyleti zhmogu vos tik ji pamachius?Ar tai galima pavadinti meile?Ar vis tik ...labiau susizhavejimu?
![]()

PasIKLyDusi ?eMUOg? rašė:Netikiu meile i? pirmo ?vilgsnio [ imkit mane dabar ir n?aukit ~[; ]
I? pirmo ?vilgsnio gali b?ti tik susi?av?jimas .
Meil? gali b?ti tik susipa?inus su ?mogumi

MedeA rašė:Kaip jus manote,ar galima isimyleti zhmogu vos tik ji pamachius?Ar tai galima pavadinti meile?Ar vis tik ...labiau susizhavejimu?
![]()

MedeA rašė:Manau ne.. [b]tai butu kad isimiletum ji tik delto, kad jis grazus. na, gali susizaveti, bet MEILE labai stiprus jausmas.[/b]

Visi mes skirtingi,viska suprantam ivairiaiM?lynasV?jas rašė:neisivaizduoju kaip taip galima.
kazhkaip man ta meile iš pirmo zhvilgsnio tik rodo zhmoniu ishsigimima dvasishkai.

MedeA rašė:Visi mes skirtingi,viska suprantam ivairiaiM?lynasV?jas rašė:neisivaizduoju kaip taip galima.
kazhkaip man ta meile iš pirmo zhvilgsnio tik rodo zhmoniu ishsigimima dvasishkai.Vienam tai gali pasirodyti nenormalu,nezhmogishka...kitam atvirkschiai
![]()
![]()

Tai tavo nuomone ...M?lynasV?jas rašė:MedeA rašė:Visi mes skirtingi,viska suprantam ivairiaiM?lynasV?jas rašė:neisivaizduoju kaip taip galima.
kazhkaip man ta meile iš pirmo zhvilgsnio tik rodo zhmoniu ishsigimima dvasishkai.Vienam tai gali pasirodyti nenormalu,nezhmogishka...kitam atvirkschiai
![]()
![]()
oi, ne, man tai labai zhmogishka.. shiais laikais žmones ant tiek ishsigime, kad jausmu neturejimas yra labai zhmogishkas dalykas. o kad kazhka Jausti butu galima zhmogu tik pamachius?jeah, right... tai kaip tipo taip isheina, kad mazhduag galima isikliopint savo visishka prishingyvbe, su kuo tieisog neimanoma sugyvent, vien del to kad grazhiai atrodo? pffff... jausmais jus nieko nebejauchiat, tik blizganchius pinigelius ir shiaip tik tai kas grazhu, nors ir tushchia temylit...

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių