Meilė iš pirmo žvilgnsio

Intriguojančios diskusijos apie meilę ir draugystę...

Meilė iš pirmo žvilgnsio

Standartinė Beauty 2006-Kov-18 Šeš, 12:24 am

Kaip jus manote,ar galima isimyleti zhmogu vos tik ji pamachius? :D Ar tai galima pavadinti meile?Ar vis tik ...labiau susizhavejimu? :roll:
Paskutinį kartą redagavo Beauty 2007-Rgp-31 Pen, 8:06 am. Iš viso redaguota 5 kartus.
Vartotojo avataras
Beauty
Pasiaukojęs forumui

Re: Meile iš pirmo zhvilgsnio

Standartinė NeAiSkInK 2006-Kov-18 Šeš, 1:00 am

MedeA rašė:Kaip jus manote,ar galima isimyleti zhmogu vos tik ji pamachius? :D Ar tai galima pavadinti meile?Ar vis tik ...labiau susizhavejimu? :roll:

Manau kad galima isimyleti is pirmo zvilgsnio.....As jau buvau taip viena prancuze isimylejas,bet ji vaikina turi :(

Nezinau kaip tai galima butu pavadinti :roll:
Ne TaVo KiSkIs Ne Tu Ir KiSkIs
Vartotojo avataras
NeAiSkInK
moderatorius
moderatorius

Standartinė mistrale 2006-Kov-18 Šeš, 8:26 pm

:roll: Deja,kad ir kokia buciau realiste,bet tokia meile tikiu... :wink: :) Galiu net prisipazinti- buvo taip nutike man... :) Gal tai susizavejimas,bet kad jis truko gana ilgai...Manau,kad tai vis delto meile... :roll: Nes irgi privercia kenteti,blaskytis,nerimti sirdziai... :roll:
As jau nebeadministratore!

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
mistrale
Administratorė
Administratorė

Standartinė harpija 2006-Kov-20 Pir, 6:21 pm

Netikiu meile i? pirmo ?vilgsnio [ imkit mane dabar ir n?aukit ~[; ]

I? pirmo ?vilgsnio gali b?ti tik susi?av?jimas .

Meil? gali b?ti tik susipa?inus su ?mogumi :wink:
Grįžau.
Vartotojo avataras
harpija
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)

Standartinė Beauty 2006-Bal-11 Ant, 1:06 am

Zhemuoge,tavo dienos suskaichiuotos,neshu shaltuva ... :twisted:

aš tikiu i meile iš pirmo zhvilgsnio,nes ja patyriau :D Kai sutikau ta zhmogu,pas mane buvo tox (gana keistas) jausmas,lyg ji pazhinochiau jau nuo seniai ... :shock: ...tai buvo ne trumpas susizhavejimas ir ne aistra,o to liudininke-ne 1,2 metu draugyste ... :roll: :wink:
Vartotojo avataras
Beauty
Pasiaukojęs forumui

Standartinė glitter girl 2006-Bal-11 Ant, 10:31 am

PasIKLyDusi ?eMUOg? rašė:Netikiu meile i? pirmo ?vilgsnio [ imkit mane dabar ir n?aukit ~[; ]

I? pirmo ?vilgsnio gali b?ti tik susi?av?jimas .

Meil? gali b?ti tik susipa?inus su ?mogumi :wink:

pritariu :wink:
Vartotojo avataras
glitter girl

Standartinė elidaiv 2006-Geg-14 Sek, 12:05 pm

MedeA rašė:Kaip jus manote,ar galima isimyleti zhmogu vos tik ji pamachius? :D Ar tai galima pavadinti meile?Ar vis tik ...labiau susizhavejimu? :roll:

Manau ne.. tai butu kad isimiletum ji tik delto, kad jis grazus. na, gali susizaveti, bet MEILE labai stiprus jausmas.
Vartotojo avataras
elidaiv
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė bozena 2006-Geg-14 Sek, 2:52 pm

Manau, kad ne. Tai gali b?ti tik susi?av?jimas ar tiesiog aistra :roll:
bozena
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė Beauty 2006-Geg-14 Sek, 5:05 pm

MedeA rašė:Manau ne.. [b]tai butu kad isimiletum ji tik delto, kad jis grazus. na, gali susizaveti, bet MEILE labai stiprus jausmas.[/b]

Nezhinau,kaip ten kiti iš pirmo zhvilgsnio isimyli (shiaip,ydomiai buvo pasakyta tai,kas paryshkinta :D )...tachiau pas mane buvo kiek kitaip ..tox jausmas buvo,jog ta zhmogu esu kazhkur machiusi(nors jis buvo visai iš kito miesto),jog pazhistu jau daugeli metu ... :D Kazhkaip...ishkart kalba "uzhsirisho".. :D Kaip keista bebutu,ishkart radom bendrus interesus.. Ta pachia diena,kai susipazhinom prakalbejom iki 4 ryto ... :D aišku veliau nuo tevu gavau velniu,jog labai anxti namo grizhau :lol: ... :D :wink:
Vartotojo avataras
Beauty
Pasiaukojęs forumui

Standartinė MėlynasVėjas 2006-Geg-14 Sek, 5:33 pm

neisivaizduoju kaip taip galima.
kazhkaip man ta meile iš pirmo zhvilgsnio tik rodo zhmoniu ishsigimima dvasishkai.
Vartotojo avataras
MėlynasVėjas
Ištikimoji forumietė

Standartinė Beauty 2006-Geg-14 Sek, 5:43 pm

M?lynasV?jas rašė:neisivaizduoju kaip taip galima.
kazhkaip man ta meile iš pirmo zhvilgsnio tik rodo zhmoniu ishsigimima dvasishkai.
Visi mes skirtingi,viska suprantam ivairiai :D Vienam tai gali pasirodyti nenormalu,nezhmogishka...kitam atvirkschiai :D :wink:
Vartotojo avataras
Beauty
Pasiaukojęs forumui

Standartinė High Voltage 2006-Geg-14 Sek, 6:45 pm

Manau, kad galima susi?av?ti, o ne ?simyl?ti ?mogų i? pirmo ?vilgsnio.
Gyvenimas brangiausia, ką turime. Bet dažnai elgiamės taip, lyg būtų kažkas brangesnio. [Antuanas de Sent Egziuperi]
Vartotojo avataras
High Voltage
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė MėlynasVėjas 2006-Geg-15 Pir, 9:21 pm

MedeA rašė:
Visi mes skirtingi,viska suprantam ivairiai :D Vienam tai gali pasirodyti nenormalu,nezhmogishka...kitam atvirkschiai :D :wink:

oi, ne, man tai labai zhmogishka.. shiais laikais žmones ant tiek ishsigime, kad jausmu neturejimas yra labai zhmogishkas dalykas. o kad kazhka Jausti butu galima zhmogu tik pamachius? :lol: jeah, right... tai kaip tipo taip isheina, kad mazhduag galima isikliopint savo visishka prishingyvbe, su kuo tieisog neimanoma sugyvent, vien del to kad grazhiai atrodo? pffff... jausmais jus nieko nebejauchiat, tik blizganchius pinigelius ir shiaip tik tai kas grazhu, nors ir tushchia temylit...
Vartotojo avataras
MėlynasVėjas
Ištikimoji forumietė

Standartinė Beauty 2006-Geg-16 Ant, 5:34 pm

M?lynasV?jas rašė:
MedeA rašė:

oi, ne, man tai labai zhmogishka.. shiais laikais žmones ant tiek ishsigime, kad jausmu neturejimas yra labai zhmogishkas dalykas. o kad kazhka Jausti butu galima zhmogu tik pamachius? :lol: jeah, right... tai kaip tipo taip isheina, kad mazhduag galima isikliopint savo visishka prishingyvbe, su kuo tieisog neimanoma sugyvent, vien del to kad grazhiai atrodo? pffff... jausmais jus nieko nebejauchiat, tik blizganchius pinigelius ir shiaip tik tai kas grazhu, nors ir tushchia temylit...
Tai tavo nuomone ...
Vartotojo avataras
Beauty
Pasiaukojęs forumui

Standartinė sc0rp 2006-Geg-16 Ant, 7:53 pm

Isimylet - blah:P Neitu.. Buna tik susizavejimas (didelis, mazas) is kurio po to ir issivartalioja ta meile:) Ta susizavejima esu patyres ne karta.. Meiles is pirmo zwilgsnio tikrai nebus:) Nemaisykit susizavejimo su meile arba akla meile
Vartotojo avataras
sc0rp
Forumo siela
Forumo siela

Kitas

Grįžti į Meilė ir draugystė

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių