<Darkness> rašė:Vaikų paistalai...Kaip galima 3 klas?j ?simyl?t?
Juokinat j?s su savo tokiais meil?mis...

MedeA rašė:MedeA rašė:Manau ne.. [b]tai butu kad isimiletum ji tik delto, kad jis grazus. na, gali susizaveti, bet MEILE labai stiprus jausmas.[/b]
Nezhinau,kaip ten kiti iš pirmo zhvilgsnio isimyli (shiaip,ydomiai buvo pasakyta tai,kas paryshkinta)...tachiau pas mane buvo kiek kitaip ..tox jausmas buvo,jog ta zhmogu esu kazhkur machiusi(nors jis buvo visai iš kito miesto),jog pazhistu jau daugeli metu ...
Kazhkaip...ishkart kalba "uzhsirisho"..
Kaip keista bebutu,ishkart radom bendrus interesus.. Ta pachia diena,kai susipazhinom prakalbejom iki 4 ryto ...
aišku veliau nuo tevu gavau velniu,jog labai anxti namo grizhau
...
![]()
![]()
M?lynasV?jas rašė:MedeA rašė:Visi mes skirtingi,viska suprantam ivairiaiM?lynasV?jas rašė:neisivaizduoju kaip taip galima.
kazhkaip man ta meile iš pirmo zhvilgsnio tik rodo zhmoniu ishsigimima dvasishkai.Vienam tai gali pasirodyti nenormalu,nezhmogishka...kitam atvirkschiai
![]()
![]()
oi, ne, man tai labai zhmogishka.. shiais laikais žmones ant tiek ishsigime, kad jausmu neturejimas yra labai zhmogishkas dalykas. o kad kazhka Jausti butu galima zhmogu tik pamachius?jeah, right... tai kaip tipo taip isheina, kad mazhduag galima isikliopint savo visishka prishingyvbe, su kuo tieisog neimanoma sugyvent, vien del to kad grazhiai atrodo? pffff... jausmais jus nieko nebejauchiat, tik blizganchius pinigelius ir shiaip tik tai kas grazhu, nors ir tushchia temylit...
<Darkness> rašė:Vaikų paistalai...Kaip galima 3 klas?j ?simyl?t?
Juokinat j?s su savo tokiais meil?mis...

Na netikiu tokia meile. Visais atvejais pirmiausiai būna susižavėjimas, ir nieko čia nepakeisiMiss Passion rašė:Kaip jus manote,ar galima isimyleti zhmogu vos tik ji pamachius?Ar tai galima pavadinti meile?Ar vis tik ...labiau susizhavejimu?
![]()

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių