Mėgstamiausios rūbų parduotuvės

Oi, laukiam, laukiam, mes madistų laukiam! Įdomios diskusijos apie tai, kas „ant bangos“.

Mėgstamiausios rūbų parduotuvės

Standartinė Powka 2006-Rgp-28 Pir, 12:40 pm

Taigi, taigi... Nors ir nemėgstu apsipirkinėti ilgai, tačiau sau rūbų išsirinkti neatsisaukau. Kokios yra jūsų mėgstamiausios originalių rūbų parduotuvės? Iš kur perkate užpatentuotus logo rūbus? Nike, Adidas, F-sport, Lewis, BigStar ar panašiai. ;)

Asmeniškai aš jeigu pasikrapštęs kišenėje randu atliekamų litų, mėgstu apsipirkti "Cropp Town", "RAVEL" bei "Replay" parduotuvėse. Dažniausiai tik ten ir apsipirkinėju, kadangi tik ten yra mano mėgiamo stiliaus rūbai.
Yo, how you doin'?
Vartotojo avataras
Powka
Rocky Balboa

Standartinė ~Tainted Soul~ 2006-Rgp-28 Pir, 1:45 pm

Mmm na mano firminė parduotuvė tai "Second Hands" turbūt esate tokią girdėja ;DD Salotinių ir rožinių šotukų xxl dydžio rojus ;DD Nu bet nenuvertinam, ten mano stilius ;D
Šeip tai kai prispiria atnaujinti turimą garderobą einu iš parduotuvės į parduotuvę, randu, tinka, kaina ne kosminė, perkam. Jokių mėgstamų parduotuvių nėra, neskiriu jom įpatyngo dėmesio :)
All aboard
Hit the road
All the bullshit
Can't be ignored...
Vartotojo avataras
~Tainted Soul~
Foto kepėja

Standartinė Gabija 2006-Rgp-28 Pir, 2:59 pm

Na, gal apranga labiausiai, o toliau, tai kaip kur :lol:
Paveikslėlis [rainbow]beardance[/rainbow]
Vartotojo avataras
Gabija
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė Woman 2006-Rgp-28 Pir, 3:43 pm

Mano beveik visi drabuziai pirkti Vokietijoje, tiesiog einu per parduotuves ir renkuosi, megstamiausia yra "Orsay". Neprisimenu kada paskutini karta buvau Lietuvoje firminej drabuziu parduotuvej, taciau jei kokioj maximoj pamatau idomu dirza ar marskinelius perku ten.
Vartotojo avataras
Woman
Pirmokas(-ė)
Pirmokas(-ė)

Standartinė MANITU 2006-Rgp-28 Pir, 3:50 pm

Iš visur po truputį perku. Ir parduotuvėse, ir second hand, ir netgi kartais turguje :mrgreen:
Baltųjų Arklių Šokis.
Vartotojo avataras
MANITU
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė paradox 2006-Rgp-28 Pir, 4:50 pm

Turiu kelis kostiumus iš itl,parduotuvese nesilankau,nes Gariunuose visi pazystami prekiauja,ko reik ta ir atveza,pigu ir kokybe nebloga.Aktualiau moterims laxstyti per shopus,del manes mados gali iš vis nebuti,man svarbu kad butu shvarus ir patogus rubai.
Vartotojo avataras
paradox
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė Nokturnė 2006-Rgp-28 Pir, 5:32 pm

Visai patinka Terranova. O man gražiausi rūbai iš Fantasmagoria.
Access denied... Enjoy.
Vartotojo avataras
Nokturnė
Ištikimasis(-oji) forumietis(-ė)

Standartinė <Darkness> 2006-Rgp-28 Pir, 7:14 pm

Neturiu mėgiamos...Jei kur dabar ir apsilankau,tai tik tais Neformoj kažką nusipirkt.
Vartotojo avataras
<Darkness>
Tamsos Demonas
Tamsos Demonas

Standartinė Rege 2006-Rgp-28 Pir, 9:22 pm

jeij man ko nros rejkia pirmiausia yzhengiu y "Zara" "Vero moda" "Sepala" dar pastaruoju metu uzhejnu y "Bershka"

jeij jau ten nerandu, tai vaikstau y visas iš ejles. Mazdaug pusantru metu nebesilankau turguje, o "Second hande" tai iš vis nieko ensu pati pirkus :roll:

zinot tie drabuziai kurie būna turguje, kartojasi ir ne nesikejcia, kai esi vajkas - gerai, jeij buna koks grazhesnis skarmalelis puse miesto su juo vaiksto ir kajna nereali, as pigesny parduotuvej atrandu :D
Vartotojo avataras
Rege
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė Kapucine 2006-Rgp-28 Pir, 9:26 pm

Rege rašė:jeij man ko nros rejkia pirmiausia yzhengiu y "Zara" "Vero moda" "Sepala" dar pastaruoju metu uzhejnu y "Bershka"

jeij jau ten nerandu, tai vaikstau y visas iš ejles. Mazdaug pusantru metu nebesilankau turguje, o "Second hande" tai iš vis nieko ensu pati pirkus :roll:

zinot tie drabuziai kurie būna turguje, kartojasi ir ne nesikejcia, kai esi vajkas - gerai, jeij buna koks grazhesnis skarmalelis puse miesto su juo vaiksto ir kajna nereali, as pigesny parduotuvej atrandu :D

prasyyyciau.. akivaizdziai nesilankai turguje,todel ir sakai,kad nieko ten neimanoma rasti.. Ten ne tik,kad keiciasi viskas,bet ir originaliu galima rasti daaaug drabuziu ar batu ir tt.. O patikek,as zinau kaip tie visokie vero moda,e5mode ir tt drabuziai gaminami ir kokio jie baisumo,pati padejau juos gamint ir zinau,kad ne uz ka tokio sudo nepirkciau..:)
Sorry to confuse you, but all that you know is wrong.
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė Rege 2006-Rgp-28 Pir, 10:03 pm

na e5 mode nesilankau...beje pastarajy karta buvau turguje ieskojau paprastu kedu ir kokiu nors treninginiu kelniu...na, zinoma, kelnes radau, o apie kedus galejau tik pasvajoti, jeij randu tokius kurie man patinka, tai buna likusi viena pora, ir apskritaj turguje mano sudejimuj rasti koky nros ruba labai sunku, ten vezhama tik vienos formos zhmonems o jeij kokia grazhi bliuskute tai virsh shimto kajnuoja - achioo ne, nesinori kaip puse miesto vajkshchiot
Vartotojo avataras
Rege
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė Kapucine 2006-Rgp-28 Pir, 10:06 pm

Del to figuros.. as asmeniskai pradejau nebesiskusti,ciut ne viskas man ten tikt pradejo,nors anksciau budavo tragikomedija kazka nusipirkti:) Na,tik nesakyk,kad parduotuvese pigiau,o tai is klumpiu isvirsiu.. :D
Sorry to confuse you, but all that you know is wrong.
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė Chantal 2006-Rgp-28 Pir, 10:44 pm

KaPuCiNe rašė:Na,tik nesakyk,kad parduotuvese pigiau,o tai is klumpiu isvirsiu.. :D

Vat butent, kad pigiau! Nesuprantu kaip turgus didziuosiuose meistuose dar isliko! Ten zymiai brangiau, rubai visi vienodi, batai, tases... Kaime gyvenantiems reikalingas turgus.
O parduotuvese per ispardavimus apsilankius galima tooookiu rubu nusipirkti ir uz labai labai pigiai!
Tokiose kaip Zara, MNG, Vero Moda yra mano stiliaus rubu...
Mane_veza_XM! 8)
Vartotojo avataras
Chantal
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Standartinė Powka 2006-Rgp-28 Pir, 11:40 pm

Šiandien "Cropp" parduotuvėje nuolaidos gigantiškos buvo. Už 200Lt apsipirkau, griebiau viską kaip išprotėjęs. 8)
Yo, how you doin'?
Vartotojo avataras
Powka
Rocky Balboa

Standartinė High Voltage 2006-Rgp-29 Ant, 5:49 pm

Turiu pavienių daiktų iš Teranovos, Vero Modos, Maximos, Aprangos :lol: O labiausiai mėgstu taip vadinamus "skudurynus". Ten tikrai galima rasti originalių rūbų. Ir nebus taip, kad nuėjus į mokyklą pamatysi dar 10 merginų su tokiu pačiu drabužiu.
Gyvenimas brangiausia, ką turime. Bet dažnai elgiamės taip, lyg būtų kažkas brangesnio. [Antuanas de Sent Egziuperi]
Vartotojo avataras
High Voltage
Ištikimasis(-oji) forumietis(-ė)

Kitas

Grįžti į Stilius ir apranga

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių