Mėgstamiausias personažas

Literatams ir jiems prijaučiantiems. Kalbėkime apie knygas ir rašytojus.

Mėgstamiausias personažas

Standartinė Cassiopeia 2008-Sau-08 Ant, 7:00 pm

Skaitydami knygas jose dažnai randame labai įdomių personažų. Būtų įdomu,jei keletą išvardintumėte,parašytumėte,kuo jie jus žavi :)
Vartotojo avataras
Cassiopeia
Forumo siela
Forumo siela

Re: Mėgstamiausias personažas

Standartinė Nieko_rimto 2008-Sau-09 Tre, 2:59 pm

O pačiai, kokie personažai įsiminė? :)

Man labiausiai iš vaikystės įsiminė Merė Popins. Nebeatsimenu, net kiek kartų skaičiau ir skaičiau, ir dar kartą perskaičiau Merės Popins knygas :)
I smell the smelly smell of something that smells smelly! Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Nieko_rimto
Pasiaukojęs forumui

Re: Mėgstamiausias personažas

Standartinė Cassiopeia 2008-Sau-10 Ket, 4:13 pm

Šiuo metu skaitau F,Dostojevskio ,,Demonai",ir šioje knygoje yra vienas man labai patinkantis personažas - Nikolajus Vsevolodovičius. Degradavęs,amoralus,labai keistas ir kartais nė pats savęs nesuprantantis. Smerkiu jo požiūrį į įvairius dalykus (plačiai nepasakosiu,nenoriu išsiplėsti),tačiau mane žavi tai,kad jo poelgių motyvų neįmanoma suprasti,jis gyvena pagal savo taisykles.
Kažkada seniai skaičiau M.Mičel ,,Vėjo nublokšti",pamenu,man patiko Retas Batleris.Jis elgėsi ne pagal to meto taisykles,nebuvo gerbiamas visuomenės,tačiau dėl to visai nesisielojo -anaiptol,žiūrėjo į visus su pašaipia šypsenėle ir kritikavo tai,ką žmonės vertino.

O štai nemėgstu personažų,kurių požiūris stereotipiškas,bailių,nesugebančių pakovoti už save,žodžiu,silpnų žmonių.Taipogi tų vadinamųjų ,,geriečių",kurie aukoja savo interesus dėl kitų.
Vartotojo avataras
Cassiopeia
Forumo siela
Forumo siela

Grįžti į Literatūros mėgėjams

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių