Tapyba - Oj,neee.. nemėgstu dažų,visų tų teplionių..nemoku.Nors į kitų darbus patinka žiūrėti.jei mokšėj užduoda darbą,kurį reik atlikt su guašu,tei visad tū darbą padarau grafinėje išraiškoje,arba darau,kol man kas nors patinka.negaliu,bet kokios nors teplionės nunešt.Byšk nervuoja.
Grafika - Čia kur grafinėje išraiškoje,juoda ir balta?

jei tėp,tei baisiai patinka.Kartais pati papaišau,bet nelabai sėkmingai..ypač,kai reikia bražyti langines,ar pan...papaišau kokias nors kariktarūras..nelabai aš žinau,tį grafikos paišybos taisyklių..kap ti reik
Kinas - ėėėmm... kadangi neturiu aš meninių sugebėjimų vaidybai,tei ir ši sritis ne man. Nor labai pavydžiu tiems,kurie užsiėma tokiais dalykais. O šiaip,aiškis,filmus mėgstu žūrėt.
Animacija - Oj,tikrai nea.Reikia daug pastangų dėt.. paišyt,nors dabar gi viskas kompiuterizuota..ech,bet vis vien,ne.
Skulptūra - mmm.. žiūrėti,gal ir patinka..bet nelabai,todėl lipdyti,kokių nors moteriškių kūnų nenorėčiau,o be to,netikiu,kad man ti kas doro išeitų.
Keramika - neturiu ašen kantrybės su tais moliais vargt..slidinėja terp pirštų,kol sugraibau,tei ir būrelis baigiasi.
Muzika - mmm..nenorėčiau būt dainininke..nors prisipažinsiu,kažkadum svajojau..kap aš ti scenoj kraipysiuos..bet kadangi koją kiša mano kuklumas,tei..
Šokiai - su šituo dalyku vargstu nuo pradinių klasių..o kadangi šokių mokytoja buvo visai ne faina,tei,jokių kalbų apie jų lankymą. Bet šiaip į šokius nueit..patinka..nugis,ir tėp ir tėp žūriu,et,kap ti gražiai kai kurie lankstosi,kokiom figūrom šokį pastato..mmmhh
Teatras - tas pats su kaip ir su kinu.
Dizainas - jokios naudos nėra iš to dizaino.Reik prasimušt,o tadum myslyt.
Rankdarbiai - patinka.Mėgstu visokius rankų darbo daikčiukus.
Kompiuterinė grafika - mmm..nea,iš vis ne mano sritis.
Kūno piešimas - Kas?
Fotografija - Oj,nemoku aš su fotiku elgtis,tei ką jau bekalbėt apie fotografijas.