[...] Stoty budėtojas bučiuoja sužadėtinę (Sapne, po laikrodžiu, kur rodo tris [po keturių). Ant stalo juokiasi saldainis mėtinis Ir signalai mirksi mirgančiu variu.
Sumokėsiu aš tau už tą kelionę į Kauną ir atvažiuosi, na tai atvažiuotum? Kaune manau tikrai turi daugiau žmonių susirinkti negu tavo mieste, bent jau aš taip manau.
Ne, ačiū Nemėgstu tokių dalykų su pinigais. Už tat, turėsit papaaaaasakot visus įspūdžius
[...] Stoty budėtojas bučiuoja sužadėtinę (Sapne, po laikrodžiu, kur rodo tris [po keturių). Ant stalo juokiasi saldainis mėtinis Ir signalai mirksi mirgančiu variu.
Zinai kikai as is kito miesto sumokesi ir man ? Ne meduoline rimtai Kaunas lietuvos centras Visi forumieciai kurie bus kaunieciai susimes ant tavo keliones mes draugiski
Neee, geriau, jau lauksiu, iki tol, kol pati galėsiu susimokėti už savo kelionę, o tada jau žiūrėsim