mano pirmas kartas :D

Šiukšlės ir pan. REKLAMA draudžiama!!! Žodžiu, diskusijos, kurios nusivažiavę kaip reikalas.

mano pirmas kartas :D

Standartinė sex ar miegas 2008-Kov-25 Ant, 7:45 pm

:twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :^o :^o :^o TAI KAS KAD MANO PIMPALO DYDIS 1CM . VISTIEK MANO MERGA REKE KAI JA DULIKINAU ! O TAI BUVO ( JOS VARDO GAL NEMINESIU ) KAI MAN BUVO 5m.BET JOS TEVAI MANE PAGVO O AS NEGALEJAU NIEKO PADARYTI PO TO AS SU JA NESNEKEJAU IR IKI SIOL NESNEKU.TAI BUVO MANO ZIAURIAUSIAS NUTIKIMAS.O dabar PAPASAKOSIU KAIP MES DULKINOMES IS PAT PRADZIU MES SUSIRADOME TINKLALAPI ( XXX ) PAZIUREJOM KOKIOS POZOS YRA KAI PAMATE KAI MERGA CIULPE BERNUI JI MAN CIULPE KOKIAS 10MIN.PO KURIO LAIKO JI ATSISTOJO IR SAKE dabar TAVO EILE IR TADA AS PRADEJAU JAI CIULPTI JI REKE BET AS JA TYLDZIAU PO TO MES PAMATEM POZA 96 IR JA ISBANDEM.PO KOKIU 30MIN AS PRADEJAU JA DULKINTI PASIEMEM PIRMA LENGVIAUSIA POZA TAI BUVO SUNIUKO POZA AS VIS NEPATAIKIAU YKISTI O JI SAKE NEISTRAUK O TIK DAKISINEK. MAN NESKAUDEJO NES AS BUVAU SU PREZERVATYVU KURIS MAN BUVO PER DIDELIS IR NUKRISDAVO MAN.KAI AS JAI KISAU Y SIKNASKILE TAI BUVO VIENAS KARTAS NES TA KARATA JOS SIKNASKILEJA IR PASILIKO PREZERVATYVAS.KAI JOS SIKNASKILEJA PASILIKO PREZERVATYVAS AS YKISAU RANKA IR ISTRAUKIAU.KAI JOS TEVAI ATEJO JI PAMATE KAIP AS JA DULKINU BOKSTO POZA .JOS MAMA NETGI APALPO MES APSIRENGEME IR GAIVINOM JA IR MELAVOM VISKA BET JI VIS TIEK SUZINOJO NES MANO MERGAI PRADEJO BEGTI KRAUJAS IS PYZDOS.
[-X [-X [-X :^o :^o :^o :^o :idea: :idea: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted:
sex ar miegas
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Re: mano pirmas kartas :D

Standartinė sex ar miegas 2008-Kov-25 Ant, 7:46 pm

patariu dulkintis kai sulausit maziausiai 15m :D :D :^o :^o :^o :^o :shock: :shock:
sex ar miegas
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Re: mano pirmas kartas :D

Standartinė Kapucine 2008-Kov-25 Ant, 7:50 pm

(rofl)
Sorry to confuse you, but all that you know is wrong.
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Grįžti į Šiukšlynas

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių