Sumaniau surengti šiokią tokią apklausėlę apie tai, kokiai muzikai teikiate pirmenybę: užsienietiškai ar lietuviškai? Kodėl? Kokių minusų turi Jūsų nepsirinktas variantas?
I smell the smelly smell of something that smells smelly!
Šiuo metu klausau daugiausiai užsienietiškos. O iš lietuvių tai kartais paklausau kokių dainų... Pamenu seniau labai patikdavo Delfinai, gražios dainos buvo;) Gali būt ir taip kad ir lietuvoj yra gerų grupių bet aš papraščiausiai nežinau jų(pvz rock, club, trance). Dabar mano kompe yra S.Mykolaičio, Žalvarinio dainos kelios...
O man iš senesių patinka SEL, SH, Neda; kartais Pikaso dainos susiklauso:) Įvairių lietuvių atlikėjų ir grupių Media Player'yje turiu:) Nugi, ir aš daugiau užsienietiškos muzikos klausausi, bet lietuvišką irgi mėgstu:)
I smell the smelly smell of something that smells smelly!
Meduoline rašė:Kodėl būtent tik užsienietiškos? Negi nepatinka nei viena lietuviška daina, atlikėjas, grupė?
Tuo metu nepatiko nei viena (nesvarbu, kad neseniai rašiau, man viskas greitai keičiasi). Uoj, viena. Lemon Joy. Dabar patinka Atika, Antis, Obtest ir Foje.
Paskutinį kartą redagavo Euthanasia 2008-Rgp-23 Šeš, 3:00 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
Stop staring at the mirror before it tells you the truth.