Lietaus vaikas

Slaptosios mūsų sielų kertelės...

Lietaus vaikas

Standartinė Atlanta 2006-Lie-30 Sek, 2:51 pm

Man patinka kai lyja...melancholiškai krintant lašams aš galvoju...jau atšalo kava.Jos spalva panaši į purviną vandenį.Aš norėčiau būti lietus..Lyčiau ant tų,kurie mane myli,kuriuos myliu aš,kurių nekenčiu,kurie man brangūs,kurie man pigesni už patį pigiausią kavos puodelį,kuriais tikiu,kurie manes nesupranta..
Lyčiau savimi ant JO....gažu..bet liūdna.Kai lija visada liūdna.Aš..lietaus vaikas.Gurkšnoju purviną vandenį...Baudžiu save už atviruma,už atvirumą sau..o kad dabar jis būtų čia...Įpilčiau jam šaltos kavos.Ne.Užvirčiau lietaus vandens,užplikyčiau arbatos ir jam,ir sau...Sėdėtume ir žiūrėtume kaip melancholiškai lyja...Du draugai...Du puodeliai karštos arbatos...
Vartotojo avataras
Atlanta
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė GothWorld 2006-Spa-10 Ant, 5:41 pm

Grazu. Tik gal kiek per daug svajoniu. Ir man patinka lietus. Nu beje ko tu ta purvina kava geri? :D
Sedi ant juodo kalno mano Smekla pilna nuodemiu. Svajoja tapti tikru zmogum....

Klausia velnio - kaip tapt zmogum? Velnias atsako- Reik buti angelu...
Vartotojo avataras
GothWorld
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė Atlanta 2006-Spa-10 Ant, 8:03 pm

Pff..gyvenam laisvoj Lietuvoj,kas neleis svajot:Po tu turbut neskiri menisku rasyniu nuo realiu.KLad jau rasau,nereiskia kad taip darau.
Vartotojo avataras
Atlanta
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė ..:Serwall:.. 2006-Spa-10 Ant, 8:13 pm

Labai labai fainai rasai. Tikrai geras =D> O lietus ir man patinka, tik jeigu ne per smarkus :wink:
Vartotojo avataras
..:Serwall:..
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)

Standartinė U_bought_me 2006-Gru-18 Pir, 6:16 pm

smarkus lietus - geriausias. Tada gali skaudinti save fiziškai, kai nori padaryti tai savo viduje, nors ir negali. Skauda tada kai lyja smarkai, švelnūs ir šilkiniai prisilietimai jau nusibodę, pagaliau norisi pajusti ne tik gerus dalykus, bet ir skaudinančius. KAD ir lietus... Juk jis toks skirtingas, kartą tave ji nudžiugins, o kartą įskaudins.
Emocijos – gyvenimo spalvos, be jų tikriausiai virstume pilkais padarais. Bet mes privalome valdyti emocijas, kitaip jos paims viršų. Tai ypač atsiskleidžia baimėje. Jeigu šiam jausmui duotume valią, jis paverstų mus drebančiais žmonių šešėliais, kuriuos išvaduoti gali tik mirtis.
Vartotojo avataras
U_bought_me
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Grįžti į Dienoraščiai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių