Laikas

Įsijunkite į diskusijas įvairiomis temomis... Plepėk

Laikas

Standartinė kik 2007-Geg-30 Tre, 11:55 am

Ar Jums netrūksta laiko? Ar turite laiko pasižiūrėti kiną, nueiti į dramos teatrą ar dar kur? Galbūt paskaityti knygą?
Vakarų šalių gyventojai labai neturi laiko jie... Visur skuba, skuba... O po to klakšt ir jų nebėr.
Aš pats dalį laiko nelabai turiningai išleidžiu... Dalį laiko ypač turiningai. Nors norėčiau visą laiką normaliai pasiskirstyti.
Gal darote kokią nors dienotvarkę? Kad lengviau būtų to neturiningo laiko išleista? O gal kaip tik atvirkščiai?
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik
Padedantis forumietis :] Admin

Standartinė Dzenyte 2007-Geg-30 Tre, 12:26 pm

Vaje, kaip man neužtenka laiko... Nors pastaruoju metu, kai mokslo metai eina pabaigon ir pamokų būna mažiau, tai to laiko šiek tiek dasideda, bet... Iš tikrųjų gaila, nes kartais nėr laiko su senai matytais žmonėm susitikt... Dažnai laiko neturėjimas vargina, bet kažkaip pripratau prie to, kad reik visur skubėt, reik įvairiausių dalykų atlikt ir pan...
Dienotvarkės niekada nedarau... Žinau kur ir kokiu laiku turiu būti, bet taip, kad tokiu ir tokiu laiku sėdžiu prie kompo, tokiu ir tokiu laiku valgau ir t.t. nedarau... :roll:
Vartotojo avataras
Dzenyte
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)

Standartinė kik 2007-Geg-30 Tre, 12:45 pm

Beje apie laiką labai gera knyga: „Akimirkos tironija“ nėra brangi ~ 15 Lt. Versta iš berods Norvego jei teisingai prisimenu. Tikrai verta perskaityti.

Dzenyte, O kokiai veiklai paskiri savo laiką jei ne paslaptis?
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė Inc. 2007-Geg-30 Tre, 4:35 pm

Kartais trūksta, bet ne visada. Vistiek sugebu atrasti laiko tam, kas mane domina. Knygas skaitau naktimis. jos turi savo laiką. Jei laiko yra dieną, skaitau ir dieną. Į kinus ar teatrus einu savaitgaliais arba tada kai nieko rimto neturiu padaryti. Dažnai tenka skubėti. Tai į dailę vėluoju, tai kažkas panašaus.
Darausi savaitgaliui dienotvarkę. Ne, ne tokią, kurioje nurodyta data, o tiesiog susirašay nuo kada iki kada turiu tuos darbus atlikti. Taip dažnai išvengiu to neturiningo laiko praleidimo.
Vartotojo avataras
Inc.
Ištikimasis(-oji) forumietis(-ė)

Standartinė AuToMaTiCa 2007-Geg-30 Tre, 5:22 pm

Per mokslo metus mano dienotvarke budavo mokykla-muzikalke-namu darbai. Viskas, daugiau nieko. Nebent penktadieni su draugais nuvarydavom ar siaip pas ka, ar i picerija, ar i koki tusiuka... Savaitgaliais pc ir nd taip pat... Na, dar isvykos apsipirkt ir pan.

Uztat per kiekvienas atostogas atsiimu su kaupu [:P] [:evil:]
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Standartinė Ni 2007-Geg-30 Tre, 6:36 pm

nors asai ir nieko absoliuciai nieko nedarau per dienas, taciua laiko pritruksta, atrodo tik grizai namo, jau ziurek ir vakaras... o nenuveikei nic nieko... :?
Vartotojo avataras
Ni
Pirmokas(-ė)
Pirmokas(-ė)

Standartinė Dzenyte 2007-Geg-30 Tre, 8:48 pm

kik, laiką paskiriu visai po pamokinei veiklai (kažkur jau rašiau savo užimtumą)... :mrgreen:

Pastaruoju metu LABAI daug lako praleidžiu grodama...
Vartotojo avataras
Dzenyte

Standartinė kik 2007-Geg-30 Tre, 8:50 pm

Dzenyte,
Rašei, bet tai buvo kita tema. Kam tiek daug laiko po pamokinei veiklai skiri jeigu tai ateityje nebus taip jau labai reikalinga? Dar suprasčiau jei būtum 12 kl., bet dabar...
Apie mokslą tema kaip tik tau vos ne: viewtopic.php?p=82558#82558
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė Dzenyte 2007-Geg-30 Tre, 9:08 pm

kik, tai po pamokų aš nesėdu dar mokytis... :mrgreen: mano po pamokinė veikla yra visokie užsiėmimai (pavadinkim "būreliais") :mrgreen:
Vartotojo avataras
Dzenyte

Standartinė kik 2007-Geg-30 Tre, 9:10 pm

Dzenyte rašė:kik, tai po pamokų aš nesėdu dar mokytis... :mrgreen: mano po pamokinė veikla yra visokie užsiėmimai (pavadinkim "būreliais") :mrgreen:

Ai aš pagalvojau, kad pamokas labai ilgai ruoši... Tada viskas gerai... Tada jau nekimbu... [:D]
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė AuToMaTiCa 2007-Geg-31 Ket, 1:59 pm

O kas cia tokio, kad ilgai nd darai?.. XD
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė kik 2007-Geg-31 Ket, 2:26 pm

AuToMaTiCa rašė:O kas cia tokio, kad ilgai nd darai?.. XD

Žr.: viewtopic.php?t=3251
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė wraith 2007-Geg-31 Ket, 4:54 pm

Laiko man neužtenka ir tikriausiai neužtektų net jei paroje būtų velnias žino kiek tų valandų. Niekada nieko nespėju, ypač šie mokslo metai buvo žiaurūs, mokykla, visi tie užsiėmimai, nd ir taip viskas iš naujo.. Savaitgalis - penktadienį grįžtu pirmiausia gerai išsimiegu, nes savaitės bėgyje to nepadarau, vakare išeinu bent jau į kiemą pasižmonėt arba pažiūriu kokį filmą. Šeštadienį vėl stengiuos gerai išsimiegot ir kartu taip jau psichologiškai pradedu ruoštis artėjančiai, vėl žudančiai savaitei. Žodžiu šeštadienio lieka tik vakaras, na o žiemą ir tas prie pc praleidžiamas. Sekmadienis - mokslai. Apie knygas tai net nekalbu. Perskaitau reikiamas literatūros pamokoms, daugiau nori atsipūst nuo tų visų dalykų. Knyga manęs neatpalaiduoja.
Na šią vasarą tai vėl nežinau, kaip bus su tuo laiku. Žadu mokytis, nes kiti metai jau egzai. Ir padirbėti norisi, galima sakyti laiko vėl sau neturėsiu. Žodžiu ne gyvenimas, o sušiktas egzistavimas. Tikiuosi gyvenime kaikada suprasiu dėl ko.
Kančios beprasmiškumas, o ne kančia - štai tas prakeikimas, kuris iki šiol tvyrojo virš žmonijos... Bet kokia atsitiktinė prasmė yra geriau už visišką beprasmybę.
Vartotojo avataras
wraith
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė AuToMaTiCa 2007-Geg-31 Ket, 6:53 pm

wraith, o vis delto, zinok, viskas suderinama... ;D
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė Skaistia 2007-Geg-31 Ket, 9:30 pm

butu gerai kad naktimis miegot nenoreciau wa tada tai tureciau uztektinaj laiko...;D siaip nieko nepeju nej su draugais pabut tiek kiek as noreciau nej nd padaryt iki galo nej teliko paziet...moklo metais tai uzimta bunu beweik kiekwiena diena.. bet per atostogas buna taip kad ir neturiu ka weikt... ir iswiso paskutinai metai kaskaip labai greitai ejna...
Vartotojo avataras
Skaistia
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Kitas

Grįžti į Diskusijos apie viską

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių