Kvapai, spalvos, muzika

Įsijunkite į diskusijas įvairiomis temomis... Plepėk

Kvapai, spalvos, muzika

Standartinė Ritmas 2006-Lap-28 Ant, 8:35 pm

Kažkada kažkur skaičiau ar girdėjau, kad tam tikrus praeities faktus pradeda priminti tik muzika, kvapai ir spalvos :) Taigi, tiesiog norėčiau paklausti, ar yra jums kokia daina, kvapas ar spalva susijusi su kokiu nors konkrečiu įvykiu ar brangiu žmogumi? Jeigu taip, labai norėčiau, kad papasakotumėt kokia(-s) daina/spalva/kvapas ir su kokiu įvykiu susiję :) Dėkoju ;)
Žmonės, kurie patiria per daug džiaugsmo, neišvengiamai bunka.
H. de Balzakas
Vartotojo avataras
Ritmas
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė omnia_vincit_amor 2006-Lap-28 Ant, 9:15 pm

taip yra tokiu dalyku , irgana nemazai...
Vartotojo avataras
omnia_vincit_amor
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė sewa 2006-Lap-28 Ant, 10:03 pm

daug daiktu susijusius su isimintinomis dienomis,kokia nors melodija tuoj primena irgi gerai prisimenama diena :)
Pro pirstus byra smelis ,mazos smilteles-lyg jausma,isdalyti svetimiems...nemokame issaugoti to,kas is tiesu brangu...
Vartotojo avataras
sewa
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė Kind_of_Animal 2006-Lap-29 Tre, 12:58 pm

Yra viena Outkast daina, kuri berods "mr. Jackson" vadinasi. Tai, kai ją išgirstu, visada prisimenu mokyklos krepšinio varžybas, kurias nuolat stebėdavau. Per pertrauką visada pagrodavo tą dainą
Būtum padaras kaip padaras, nieko nedaryčiau. O dabar? Štai ir turėk savo, kęsk nakties šaltį ir aklą tamsą, pasprink savo pykčiu ir ciniškumu, neapykanta viskam! Gimei kaip visi, o tapai nenormalus. Negali būti pilkos avinų bandos dalimi tai ir vaikščiok čia kaip žydas, bedievi padare, pro prakeiktas šio miesto purvinas gatves, lyg prakeiktais vokiečių klestėjimo laikais! Ir atsimink, niekas nėra tikra, realybė - šiandiena, o ateitis - iliuzija. O dabar dink! Amen!
Ir aš išėjau...
Vartotojo avataras
Kind_of_Animal
Įsivažiuojanti(-s)
Įsivažiuojanti(-s)

Standartinė Ritmas 2006-Lap-29 Tre, 3:41 pm

omnia_vincit_amor, sewa, gal galima ką nors konkrečiau? :)
Žmonės, kurie patiria per daug džiaugsmo, neišvengiamai bunka.
H. de Balzakas
Vartotojo avataras
Ritmas
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė budelis 2006-Lap-29 Tre, 3:45 pm

raugintu-puytu arbartzoliu arbata(tokia vaistine) .is kvapo visada primena mociutes tvarta lygiais toks pat kvapas.
Vartotojo avataras
budelis
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Lap-29 Tre, 6:09 pm

omnia_vincit_amor rašė:taip yra tokiu dalyku , irgana nemazai...

Flood'as :!:

Yra tokių dalykų pas mane, kurie primena tam tikrus įvykius ar žmones. Iš tikrųjų, tai daugiausia man yra tokių dalykų, kurie primena ne įvykius ar dar ką, o žmones. Pvz. vienas mano draugas (kažkada buwo geriausias) kvepinosi wisada vienajs tokiais nereaaaliai skaniai kvepianciais kvepalais :) iki dabar einant gatve ir pajutus tą kvapą, man tai jį primena. Nes ne vienas tokius kvepalus naudoja :mrgreen: Muzika...kartais paklausau kokių senų dainų, kurios tada man labai patiko, pvz. Sugababes - Push The Button, ir tai man primena pavasarį bei vienos vasaros pradžią...Ir vieną tuo metu man patikusį žmogutį :) Taip pat dar 50cent - Magic Stick. Ji man primena 16ą mano gimtadienį, nes tada man ir mano draugam ta daina buwo nereali ir klausėm jos wos ne wisą wakarą ;) Daugiau šiuo metu nieko nepamenu, bet tokių panašių dalykų tikrai dar buwo daug daug ;)
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Standartinė High Voltage 2006-Lap-29 Tre, 8:38 pm

Yra tokios gėlės. Nežinau, koks tikras jų pavadinimas, bet aš jas vadinu naktinukais. Jos žydi ir labai skaniai kvepia vasaros naktimis. Tas kvapas man primena kelias vaikystės vasaras, kurias leisdavau kaime. Tada būdavau labai laiminga.
Gyvenimas brangiausia, ką turime. Bet dažnai elgiamės taip, lyg būtų kažkas brangesnio. [Antuanas de Sent Egziuperi]
Vartotojo avataras
High Voltage
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė Nieko_rimto 2006-Gru-11 Pir, 8:56 pm

..Yra..muzika - daina.. :) HIM 'Heartache every moment' naaa,tokius lyg sentimentus visai vaikystei kelia.. :)

Dar vienoj parduotuvėj,su drauge žiūrinėjom kvepiančias žvakes..(num,ne tik žiūrinėjom ;D) vaa...ir vanilinio aromato žvakė,priminė vaikystę..čia gal kai buvau kokių 6-8m..kai važinėdavau su savo dviratoku..ot,geri laikai buvo :) dabar tas dviratokas,byšk apdažytas,ratas buktuotas..tetė dar pedalą nusimontavo..;D ech ;D

O šiaip,būna dar kokios nors dainos,ar kvapai,vienam momentui,kažką primena.. :)
Vartotojo avataras
Nieko_rimto
Senbuvis(-ė)

Re: Kvapai, spalvos, muzika

Standartinė kik 2006-Gru-11 Pir, 9:45 pm

Ritmas rašė:Kažkada kažkur skaičiau ar girdėjau, kad tam tikrus praeities faktus pradeda priminti tik muzika, kvapai ir spalvos :) Taigi, tiesiog norėčiau paklausti, ar yra jums kokia daina, kvapas ar spalva susijusi su kokiu nors konkrečiu įvykiu ar brangiu žmogumi? Jeigu taip, labai norėčiau, kad papasakotumėt kokia(-s) daina/spalva/kvapas ir su kokiu įvykiu susiję :) Dėkoju ;)

Man neprimena nei spalva, nei muzika, nei kvapas. Kvapas primint gali tik tada jei nusipirkai ką nors naujai arba turėjai ką nors tau mielo ir jo kvapas buvo išskirtinis tarkim naujumo ar senumo požymis ir vat tada gali priminti. Spalva tai iš vis man visiškai nieko neprimena. Nebent ir taip žinomus dalykus kaip kalėdas - raudona, balta - sniegas, juoda - žemė/mirtis, pamiršau kaip ta spalva vadinasi - dieviškumas, geltona - saulė. Muzika man primint gali tik šventę arba laidotuves.
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik
Padedantis forumietis :] Admin
Padedantis forumietis :] Admin

Standartinė Cherry 2006-Gru-12 Ant, 3:36 pm

Siaip man labai daug dainu prikelia prisiminimus ir tai man labai patinka :D
Vartotojo avataras
Cherry
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)

Standartinė sewa 2006-Gru-15 Pen, 5:19 pm

Ritmas galiu :)
nu siaip dainos man labiausiai isimena kada ka nors jau taip idemiai veikiau ir pan .
nu pvz:69danguje daina -buna man visad primena atvira langa,lietu ir vienatve.
o pink -u & ur hand man visad primena tamsu kambary kuriame tada gulejau ir klausiau sios dainos.
nu pasitaiko kad ir daiktai primena daug svenciu,paprastu dienu.suvenyrai kurie yra sudeti sekcijoje primena gimtadienius.nes tada ju daugiausiai gaunu.
nu ir dar galeciau vardint ir vardint :P
Pro pirstus byra smelis ,mazos smilteles-lyg jausma,isdalyti svetimiems...nemokame issaugoti to,kas is tiesu brangu...
Vartotojo avataras
sewa
Forumo siela
Forumo siela

Grįžti į Diskusijos apie viską

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių