Kuo Tavo gyvūnas išsiskiria iš kitų?

Diskusijos apie gamtos pasaulį ir gyvūnus.

Kuo Tavo gyvūnas išsiskiria iš kitų?

Standartinė monikutea 2006-Bal-14 Pen, 5:46 pm

Kuo?Gal,kai nori valgyti,krapšto spintelę,ar moka atsidaryti duris?Mano katė taip daro...O gal šuo paklusta,sėdėt,stovėt...mirt...? :roll:
Vartotojo avataras
monikutea
Pirmokas(-ė)
Pirmokas(-ė)

Standartinė NeAiSkInK 2006-Bal-14 Pen, 6:36 pm

mano kate issiskiria tuo kad jos kailis pries saule ar seip sviesa atrodo rausvas o prieblandoje jis atrodo juodas....pas ja vienoj pusej antakiai juodi o kitoj balti.....kai nusoka nuo stalo ar nuo kur kitur visada isleidzia galsa kuuuuurrrrrrr.......jeigu jai parodai kumsti ji atakuoja....vandeni laka tik is nepriekaistingai svarios vyno taures.....jai patinka lakti ramuneliu arbata.......visiskai nebijo aukscio(per ta nebijojima jau is 3 auksto buvo iskritusi).....jei jai padarai kanors blogo ji taikosi apsikti arba apmysti batus......

Nu lygtais viskas....

Cia jos foto :wink:

Paveikslėlis

http://img135.imageshack.us/img135/4002 ... ukasn1.jpg

Paveikslėlis
Paskutinį kartą redagavo NeAiSkInK 2006-Geg-30 Ant, 1:34 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
Ne TaVo KiSkIs Ne Tu Ir KiSkIs
Vartotojo avataras
NeAiSkInK
moderatorius
moderatorius

Standartinė Beauty 2006-Bal-14 Pen, 6:42 pm

Mjom,vos radau "quite"mygtuka :lol:
Mauzeri,labai grazhia kate turime :D aš rimtai :D :wink:
Vartotojo avataras
Beauty
Pasiaukojęs forumui

Standartinė Hoda 2006-Bal-14 Pen, 8:25 pm

Turiu katę, kuri laipioja sienomis ir grau?ia kaktusus. Ir baisiai bijo dulkių siurblio. Ir dar m?gsta valgyti inkstus. ?tai kokia nepeprasta mano kat?. :)
Vartotojo avataras
Hoda
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė aad 2006-Bal-15 Šeš, 2:58 pm

mano french'as turi labai gra?i? l?p?. taip taip, l?p? :P da?nai atsiki?us kaip ?mogaus, tokia vario spalvos. gra?i lupyt? :twisted: jis labai pana?us ? ?mogų, savo elgesiu, miega ant nugaros (kartais), knarkia (na ?ia visiems french'ams tas b?dinga), taip pat bezda ( :x blogoji jų pus?... ). valgo bet k?, m?gsta ir paprik?, ir svog?nus etc. labai gra?iai kaukia, kaip vaikas ink??ia. dantys pas j? suaugę dviem eil?m (pana?iai kaip pas rykl? :D ). m?gsta maudytis, ?okin?ja nuo tiltelio prie e?ero =D> ... m?gsta pulti didesnius u? save ?unis, dr?sus per daug. kas dar..? em, labai protingas, palaidas vaik??ioja visada, iki parduotuv?s einu su juo, palieku lauke vaik??ioti, gr??tu, o jis tebeb?na dar. nepab?ga... ir dar labai m?gsta lai?ytis :mrgreen:

stebuklingai ?mogi?kai linksmai protingas french'as 8)
aad
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė MėlynasVėjas 2006-Bal-15 Šeš, 5:54 pm

mano shuo yra albinosas, apsimeta baisiai durnu, megsta žmones, ko negaliu pakesti aš, yra baisiai neishtikimas, ir nenori draugauti su manim.
mano katinas labai uzhknisa, bet kartais moka buti toks mielas, kad net kyla noras jam uzh viska atleisti..
mano kate yra nuostabus padarelis, kuri manes nepalieka vienos, kai man labai liudna, kuri labai megsta draugauti, kuria aš visapusishkai suprantu, ir ji supranta mane. yra labai protinga ir supratinga. ir yra labai aktyvi, neskaitant, kad jos amzhius jau mane neramina...
Paveikslėlis
http://i2.photobucket.com/albums/y33/be ... giukas.jpg
http://i2.photobucket.com/albums/y33/be ... svejas.jpg
http://i2.photobucket.com/albums/y33/be ... A41790.jpg
http://i2.photobucket.com/albums/y33/be ... A41797.jpg
Vartotojo avataras
MėlynasVėjas
Ištikimoji forumietė

Standartinė Endži 2006-Bal-15 Šeš, 9:59 pm

Jis 1 Vienintelis, 2 Nepakartojamas ir 3 Mano :lol:

Paveikslėlis
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Endži
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Standartinė prieangis2 2006-Bal-16 Sek, 12:44 am

O mano šuo - storas; Paveikslėlis
prieangis2

Standartinė Beauty 2006-Bal-16 Sek, 10:39 am

Turejau daug naminiu gyvuneliu,ir kiekvienas iš ju buvo kazhkuo ypatingas :D Pvz.:
1.Kai man buvo 14 metu,turejau shuni ir papuga,kurie,kaip bebutu keista,labai gerai sutardavo tarpusavy :D Shuo atstovavo jai zhirga(ishties juokingas vaizdelis buvo :lol: ),o papuga labai mego jam savo snapeliu valyti jo kailiuka :D
2.Turejau tokia Asia-tikra laukine kate :D labai mylejom 1 kita :D Kartais,kai kur nors isheidavau,pasak seses,ji miaukdavo prie duru iki tol,kol negrizhdavau namo :D Tai buvo vienintele keischiausia kate,kuria tik pazhinojau :D Jei jai kazhkas nepatikdavo,ji niekad nezhiuredavo i tai,ar tu jos sheimininkas,ar vyresnis uzh ja katinas,ar piktas shuo...tiesiog imdavo ir uzhpuldavo :D Baimes jausmo tikrai nepazhinojo :lol: Kasryt mane pazhadindavo,kartu ruoshdavome pamokas (savo letenelemis mokejo versti knygu,zhurnalu,sasiuviniu puslapius ir ydemiai nagrinejo ten ivairius paveixliukus :D ),kartu tvarkydavomes (ishplaunu grindis,o ji ten slidineja kaip nzhn kas :lol: vos speju ja gaudyt :lol: ),kartu zhaisdavome,vaikschiodavome lauke,parke(niekad nepabegdavo nuo manes) :D Norit tikekite,norite ne,tachiau mano Asia mokejo netgi degintis kaip zhmogus.Pamachius tai net nustebau :shock: Guli sau zholytej ant nugaros,2 letenas uzh galvos,o 2 likusios 1 ant kita uzhdejus guli :shock: Shakez,galvojau,kad iš proto ishsikrauschiau :lol: labai mylejau ja ... :cry:
3.Dabar turiu shinshila vardu Monsia :D Zhiauriai fainas,shustras,labai pukuotas,turintis didzhiules juodas akis (dievinu tokias :mrgreen: ) gyvis :D ,galintis tavo meile parduoti uzh 1 saulegrazha :lol: Jis pas mus labai didelis girtuoklis.Parodyk jam butely,kaip jis ishkart prie jo "prilimpa" visom penkiom :lol:
Gaila,bet neturiu nei 1-os nuotraukos :roll:
Vartotojo avataras
Beauty
Pasiaukojęs forumui

Standartinė kiaurymė 2006-Geg-24 Tre, 8:32 pm

mano ?iurk?s uodega ra?aluota...ir papilv? i?skusta
Vartotojo avataras
kiaurymė
Forumo rėmėja(-as)

Standartinė MėlynasVėjas 2006-Geg-24 Tre, 9:25 pm

viena drauge turejo zhiurke, kuriai ant uodegos galo buvo nagas.
Vartotojo avataras
MėlynasVėjas
Ištikimoji forumietė

Standartinė Laisvas 2006-Geg-26 Pen, 6:24 pm

na mano kat? my?a kriaukl?je (tai puiku, nors grindų plaut nereikia :lol: ), duris moka atsidaryt, moka atne?ti alaus kai paliepi (joke) :lol: ... O ?iaip gera futboliste, labai auk?tai ?okin?ja ir m?gsta kamuoliuk? gaudyt :wink:
Sig'as rekonstruojamas...;)
Vartotojo avataras
Laisvas
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Standartinė Kapucine 2006-Bir-28 Tre, 2:52 pm

uuu maniskis kasaras Mikis tai 7-8 metu,stoooras koxai:)) naglumo isikunijimas:)islepes kai nezinau kas :shock: jam mesos gabala pameti tai jis palaizys biski i net nebandys kast pakol nesupjaustysi gabaliukais :shock: :P stai yrodymas :lol:
Paveikslėlis
hmmmm siaip jis tikrai nedekingas padaras :? ateik prie jo prisiglaust,pasiguost tai tik nepatenkintas nubegs salin :? jam tik kad ji glostyt :? nervuoja tox dalykas :roll: ka jis ce da moka ypatingo... :roll: ai va nesugeb atsidaryt duru(tixliau tyng) kai tarpas buna kokie 4-5 cm :shock: nu sakau sakes kai tevai islepina :roll: :P vapse nieka jis nebezaid,mieg i ed per dienu dienas geriausia maista :roll: :P tai va tik tuo (savo islepimu ir naglumu) jis ypatingas :oops: :P :roll:
Sorry to confuse you, but all that you know is wrong.
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

;]

Standartinė Graciela 2006-Lie-05 Tre, 11:14 pm

Jin viskuo ypatinga :)
Paveikslėlis
Love like winter
Vartotojo avataras
Graciela
Pirmokas(-ė)
Pirmokas(-ė)

Standartinė sewa 2006-Lie-09 Sek, 3:08 pm

as turiu pilka ziurkena,balta katina ir juoda suni.abu yra be galo geri.kadangi suo yra pora metu vyresne,kaip pasakius ,niu ir isauklejo neklauzada katineli :D niu ir dar 1ryzas tiuriu
Pro pirstus byra smelis ,mazos smilteles-lyg jausma,isdalyti svetimiems...nemokame issaugoti to,kas is tiesu brangu...
Vartotojo avataras
sewa
Ištikimasis(-oji) forumietis(-ė)

Kitas

Grįžti į Gamtos ir gyvūnijos pasaulyje

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių