Kritika

Įsijunkite į diskusijas įvairiomis temomis... Plepėk

Kritika

Standartinė kik 2007-Bal-25 Tre, 3:01 pm

Ar kritikuojate kitus (jei kritikuojat tai dėl ko: ar dėl to, kad pasiūlytumėte kažką ar dėl to, kad tai yra blogai, čia viskas blogai)? Ar išvis mėgstate gauti kritiką? Kaip į ją reaguojate?

Aš daug kritikuoju, bet tai teikiu kaip pasiūlymus (tik ne visada tai skamba kaip pasiūlymai). Aišku vieni supranta normaliai mano kritiką, kiti per daug į ją įsijaučia ir įsižeidžia būtent todėl jų reakcija būna priešinga - jie sako, kad čia neteisinga kritika, pats esi neišmanėlis ir pan...
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik
Padedantis forumietis :] Admin

Standartinė AuToMaTiCa 2007-Bal-25 Tre, 8:56 pm

Mhm, netenka kritikuot... Turbut. Juk patarimai, tai ne kritika? ;)
Pati irgi siaip nesu kritikuojama, nors kokias durnas replikas kai kas megsta pametyt :mrgreen: Siaip labai nemegstu kritikos, kai sakoma, kas tas ir anas yra ziauriai blogai ir nepatariama, kaip butu geriau. Mano nuomone, kritikuoti turetum tik tada, kai turi geresni pasiulyma/varianta... :)
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Standartinė Nieko_rimto 2007-Bal-26 Ket, 6:27 am

Hm.. nežinau. Nelabai mėgstu kritikuot.. dažniausiai kritiką priima, kaip įžeidimą. gal aš nemoku tinkamai pasakyti, kas blogai ar tiesiog kas netinkama.... bet gi stengiuosi, kad nuskambėtų kuo papraščiau.
Jeigu mane kritikuoja, kirtiką priimu, bet pati stengiuosi, nesikišt. nebent jai labai jau nepatinka, kažkas.
Erzina, kai tą kritiką kištė kiša.. ir kai jos visai nereikia.
[...] Stoty budėtojas bučiuoja sužadėtinę
(Sapne, po laikrodžiu, kur rodo tris [po keturių).
Ant stalo juokiasi saldainis mėtinis
Ir signalai mirksi mirgančiu variu.
Vartotojo avataras
Nieko_rimto
Senbuvis(-ė)

Standartinė kik 2007-Bal-26 Ket, 2:16 pm

AuToMaTiCa, Aš rašau kritiką tiksliai neapibrėždamas savo pasiūlymo, tiesiog noriu, kad pats iš mano sakinių suprastų kaip jis turėtų daryti ir ką aš turiu omenyje. Daugelis perskaito mano kritiką tik vieną kartą ir įsižeidę puola atrašinėti, kad aš pats nieko neišmanau tame dalyke ir visai/iš_dalies klaidingai kritikuoju, būna ir tokių kurie nusistebi ir paklausia ar tikrai taip, po to atrašau/atsakau jiems, kad yra taip iš tikrųjų ir su savo įrodymais, tada šitie supranta. Kiti yra tie kurie visiškai priima mano kritiką ir stengiasi taisytis, jie normaliai reaguoja ir šitoki dažniausiai būna kai pastoviai gauna kritikos iš manęs.
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė Cherry 2007-Bal-26 Ket, 4:31 pm

Siaip pati nekritikuoju, nebent jau labai kazkas erzina, pati priimu draugiska kritika ir labai nemegstu tokios nesveikos kritikos, kartais, kai per daug kisamasi i asmenini gyvenima arba kai norima su kritika iskaudinti.
Vartotojo avataras
Cherry
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė wraith 2007-Bal-26 Ket, 5:43 pm

Pati kritikuoju, kai man atrodo, kad įmanoma ir geriau.
Kritikos nemėgstu, bet visada atkreipiu dėmesį, manau tai padeda tobulėti.
Kančios beprasmiškumas, o ne kančia - štai tas prakeikimas, kuris iki šiol tvyrojo virš žmonijos... Bet kokia atsitiktinė prasmė yra geriau už visišką beprasmybę.
Vartotojo avataras
wraith
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė AuToMaTiCa 2007-Bal-27 Pen, 9:31 am

Man tai padeda tobuleti patarimai, pasiulymai, bet tikrai ne kritika ;)
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė kik 2007-Bal-27 Pen, 2:22 pm

Cherry rašė:labai nemegstu tokios nesveikos kritikos, kartais, kai per daug kisamasi i asmenini gyvenima arba kai norima su kritika iskaudinti.

Sutinku su nuomone. Kai kišamasi į asmeninį gyvenimą (asmeninis gyvenimas kritikuojamas) arba kai norima įžeisti tai jau ne visai kritika, bet noras įskaudinti. Bent jau aš taip manau.
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė Velvet 2007-Bal-27 Pen, 8:36 pm

Kritikuot nemėgstu, kai mane kritikuoja irgi nemėgstu O.o

Šakės...

Šiaip tai nepuolu visiškai į akis už neigiamą kritikavimą, bet bent jau stengiuos reaguot kuo ramiau xDDD
Vartotojo avataras
Velvet
Ištikimasis(-oji) forumietis(-ė)

Standartinė depres@nte 2007-Bal-28 Šeš, 6:56 pm

Kritikuoju kartais kai mane kas nors erzina. Siaip kritikos nemegstu gauti :roll: Be to as manau, kad kritika nera geras budas tobuleti... Nes kartais i kritika sureaguojama labai jautriai ir skaudziai.
Vartotojo avataras
depres@nte
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)

Standartinė Kind_of_Animal 2007-Bal-29 Sek, 9:21 am

Kritikuoju labai daug ir labai aštriai. Tiesiog rėžiu viską tiesiai į akis, dažnai dar ir su sarkazmo prieskoniu, tačiau mano draugai dėl to nepyksta, netgi vertina mano kritiką.
Pati esu kritikuojama taip pat labai dažnai. Į vienų žmonių kritiką visada atkreipiu dėmesį, tačiau į kitų - stengiuosi tos kritikos negirdėti ir nieko nekeisti. Ne visada kritika yra skiriama siekiant tam žmogui padėti.
Būtum padaras kaip padaras, nieko nedaryčiau. O dabar? Štai ir turėk savo, kęsk nakties šaltį ir aklą tamsą, pasprink savo pykčiu ir ciniškumu, neapykanta viskam! Gimei kaip visi, o tapai nenormalus. Negali būti pilkos avinų bandos dalimi tai ir vaikščiok čia kaip žydas, bedievi padare, pro prakeiktas šio miesto purvinas gatves, lyg prakeiktais vokiečių klestėjimo laikais! Ir atsimink, niekas nėra tikra, realybė - šiandiena, o ateitis - iliuzija. O dabar dink! Amen!
Ir aš išėjau...
Vartotojo avataras
Kind_of_Animal
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė AuToMaTiCa 2007-Bal-29 Sek, 9:57 am

Kind_of_Animal rašė: Ne visada kritika yra skiriama siekiant tam žmogui padėti.

Pastebejau, kad paskutiniu metu padeti kritika stengiamasi maziausia... Kazkaip kritika daugiausia naudojama norint izeisti, ir todel jau baigia prarast ta savo reiksme tikraja...
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė Away' 2007-Bal-29 Sek, 10:16 am

manau kritika-tai savotiskas nuomones (dazniausiai neigiamos) isreiskiamos i akis variantas. :) Daznai kritikuoju,nes megstu pasakyti tikraja savo nuomone,be jokiu pagrazinimu. :P Seip nemanau,kad kazka per daug uzgaunu,nes stengiuos ta kritika kuo graziau pateikti,ir su saiku. :) Kai mane kritikuoja,as arba nesureiksminu to,arba paverciu juokais..kartais pridedu ir savo nuomones. :)
In my eyes you'll see..what you mean to me..;]]*~
Vartotojo avataras
Away'
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė AuToMaTiCa 2007-Bal-29 Sek, 10:54 pm

Laimingi tie zmones, kurie sugeba kritika paversti juokais :) Nu wa, kai kurie, taip iseina, net linksmai sureaguoja, o juk buna zmoniu, kuriem bijok pasakyt ka nors neitinkancio, is karto supyksta ir per daug jautriai ir piktai sureaguoja...
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė Nieko_rimto 2007-Bal-30 Pir, 10:43 am

Vta, aš irgi tą patį pagalvojau, kaip AuToMaTiCa. Kai kurie nemoka tos kritikos priimt.. įsižeidžia.. tai, todėl turbūt nelabai kišuosi į kitų reikalus:)
[...] Stoty budėtojas bučiuoja sužadėtinę
(Sapne, po laikrodžiu, kur rodo tris [po keturių).
Ant stalo juokiasi saldainis mėtinis
Ir signalai mirksi mirgančiu variu.
Vartotojo avataras
Nieko_rimto
Senbuvis(-ė)

Kitas

Grįžti į Diskusijos apie viską

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių