Kritika

Įsijunkite į diskusijas įvairiomis temomis... Plepėk

Standartinė Beviltiška 2007-Bal-30 Pir, 10:44 am

AuToMaTiCa ,
Mano juokų nieks nesupranta...... Kritikos nelabai mėgstu,bet kartais ir pakritikuoju... Saugau savo nuomonę... Kad ir žinočiau,kad ji neteisinga... :mrgreen:
Vartotojo avataras
Beviltiška
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Standartinė AuToMaTiCa 2007-Bal-30 Pir, 5:11 pm

Beviltiška, i ta savoka "niekas" ieini ir tu pati? :mrgreen:
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Standartinė Inc. 2007-Geg-04 Pen, 4:49 pm

Kritikuoju nemažai, ypač kai būnu pikta, na gerai, kritikuoti mėgstu.
Kartais draugiškai, kartais ne. Kai kurie kritiką supranta ne taip kaip reikėtų ir įsivaizduoja, kad aš jiems vadovauju kaip gyventi. Tiesiog žmonių įsitikinimas.
Pati kritikuojama būti nemėgstu, varbu ar yra kas mėgsta.
Vartotojo avataras
Inc.
Ištikimasis(-oji) forumietis(-ė)

Standartinė kik 2007-Geg-05 Šeš, 11:42 am

Inc., O aš mėgstu gauti kritiką. Iš jos mokaisi... Supranti savo kai kuriuos minusus apie kuriuos galvojai, kad jie taip neišsišaukia, o pasirodo jie labai išsišaukia. Be kritikos aš nematau tobulumo. Vienas žmogus mažai pasieks ką nors kurdamas, bet 10 žmonių jau gali, o 100 tai išvis labai gerai...
O kaip įsivaizduoji komandos kūrimą pirmiausia vienas pradeda, po to kitas paima ir sukritikuoja tam tikras vietas ir pats pataiso/arba pataiso pirmas žmogus jei ten mažai darbo... Tik toks kelias į tobulumą.
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik
Padedantis forumietis :] Admin
Padedantis forumietis :] Admin

Standartinė AuToMaTiCa 2007-Geg-05 Šeš, 3:36 pm

Na jau nesakyk tik kad tobuluma galima pasiekti tik su kritika XD
As asmeniskai pati pamatau savo klaidas, pati suprantu, ka dar butu galima tobulint... Kiti pasako tik kas blogai ar gerai, bet kaip butu galima tai pagerint - ne, wa todel ir nemegstu kritikos ;]]
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė MėlynasVėjas 2007-Geg-13 Sek, 1:29 pm

kritikos nebijau. ji puikus būdas pastebėti kokias nors savo klaidas, kurių nepastebi.
kai žmonės velniškai bijo daryti klaidas, tada apsimeta kad jų nedaro, ir velniškai bijo kritikos, kad tik nereikėtų girdėti, jog jie klaidas daro.
šiaip manau tai yra velniškai neišmintingas elgesys, nes klaidų nedaryti neįmanoma. tobulybė dar velniškai toli, o klaidos yra tam, kad atrastumėm, tam akd mokytumėmės.

bet aišku, į kritiką nereikia žiūrėti kaip į absoliučią tiesą. sulaukus kritikos nereikia iškart jos pripažinti kaip teisingos, o persvarstyti, ir tada atsirinkti kiek joje yra tiesos, nes jei tik nuolat klausysi ką kiti tau sako, ir visada būsi nusiteikęs, akd viską darai negerai, tai niekada nieko nepadarysi. nes turi žinoti ką darai, kodėl darai.
Vartotojo avataras
MėlynasVėjas
Ištikimoji forumietė

Standartinė Ni 2007-Geg-27 Sek, 6:37 pm

pati kritikuoju daugiua, negu reiketu. o kritikos, kai velnias kryziaus bijau. esu toks zmogus, kuri piktesne kritika gali sumurkdyti taip, kad gyvenime nebedaryciuapanasaus dalyko, uz kuri gavau astrios kritikos.
Vartotojo avataras
Ni
Pirmokas(-ė)
Pirmokas(-ė)

Standartinė AuToMaTiCa 2007-Geg-27 Sek, 7:40 pm

O wat jei man tas dalykas, kuri dariau, patiko, tai kad ir kaip "sumurkdytu", vis tiek ta dalyka daryciau ;D
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė Fuxee 2007-Bir-02 Šeš, 7:39 pm

kritikuoju daug :D bet daznaj kritikuoju kaip ir paprikolu....pati jei sakau kritika tai stengiuosi neizejst kito zmogaus...pati kritikaos esu gavus daug :D kritika manes visaj neizejdzia...
Fuxee
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Standartinė lialia;)* 2007-Lie-01 Sek, 2:07 am

kaip dauguma panikiu sake tai nebent duodu patarimus...ir juos priimu kaip nuosirdzius :)
kai suvilios tave vaikino akys ir sieloj ,
bus taip gera ir ramu....
atmink kazkas yra pasakes:
pamilti lengva,o mylet sunku...
Vartotojo avataras
lialia;)*
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė Pranašė. 2007-Lie-01 Sek, 9:10 am

Kai reikia ir kritikuoju. Netyliu kai tai būtina ir reikia žmogui suprasti, kad jis tą daro blogai. Kritikuojama būnu labai retai.
[rainbow]Just choises.[/rainbow]
[align=justify][align=center][align=center][align=right]„I am only one, but still I am one. I cannot do everything, but still I can do something; and because I cannot do everytinh I will refuse to do the something that I can do“[/align][/align][/align][/align]
Vartotojo avataras
Pranašė.
Pirmokas(-ė)
Pirmokas(-ė)

Standartinė #BlueSky# 2007-Lie-01 Sek, 11:47 am

Vot vot kritikuoju daugiau nei reiktų :| mano trūkumas.Taip įžeidžiu žmones...:( O pačią tai mažai kritikuoja :o
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
#BlueSky#
Ištikimasis(-oji) forumietis(-ė)

Re: Kritika

Standartinė elfija 2007-Rgp-31 Pen, 1:57 pm

pakritikuoju kartais kai mano nuomone to labai reikia pati kritikos nelabai megstu uztat stengiuos ir kitu per daug nekritikuoti
Liūdesys-tai troškimas bei ilgesys kažko.Ko trokšti ir ilgies yra,tik trūksta žodžių tam išsakyti...
elfija
Pirmokas(-ė)
Pirmokas(-ė)

Ankstesnis

Grįžti į Diskusijos apie viską

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių