velnias , kaip seniai čia buvau..
ai, nu velniop tą mano veidą. xD
http://i2.photobucket.com/albums/y33/be ... I_0239.jpgNaktį pabundu kartais, ir pažvelgus pro langą pamatau Mėnulio veidą, šnabždantį man visokias paslaptis. Šiaip blaškausi Vandenyje, ieškodama Kranto, kartais įvairios srovės pagauna, tai šiltos tai šaltos, tai ratu besisukančios. Mėto į mane akmenis kartais. o aš irgi paleisiu akmenį į svetimus daržus. Galėtumėt ir išsirauti piktžoles karts nuo karto.
Šeštadienį einu į mišką, ir surenku šiukšles kiek telpa į tris maišus. Konteineriai valgyt irgi nori, o niekas jais visai nesirūpina.
Foje pasiėmė mano širdį. Bet ir kitą muziką įsileidžiu. Dažnai kaimynai girdi folklorą grojant, ar tai iš triukšmingesnių metalinių muzikų ką nors. O būna ir Bjorkė padainuoja, arba Orlova kokia nors tai. irgi kartais visokių ten žinomai nežinomų balsų girdėt. Šiaip jau Lietuvą aš myliu. bet būna ir angliškai suprantu. kaip nors šiaurietiškai nelabai, bet viking metal vistiek sueina. ai, nu skamba gražiai. Rolling Eyes
kai iškeliu rankas, pasaulio vidury, kartais tikiu, kad tai ne vien tušti delnai. Pasauliui dangų prilaikau. Šiaip mano šitasis rašinys nėra psichodelika, čia tik vakaro mintys. Kai jau taip pavargstu, kad net miegoti nebeišeina, tada visokios mintys apie devynetus ir begalybes ima sukti lizdus.
Literatūrą mėgstu. nesu apsiskaičius. man dar skaityt ir skaityt, o tų knygų pasaulyje vis daugėja. bet vistiek mėgstu. šiuo metu man neskaitymo krizė. sėdžiu, žiūriu į Knygą, ir neskaitau. o kodėl? įsivaizduoju, kad laiko neturiu. ir neturiu. Bet rasčiau.
Fotografijoj gyvensiu. kai pasiimu į ranką fotografavimo žvėriuką ir žiūriu į Pasaulį kitaip detales fiksuojančiom akim, pagauna begalinė aistra gyventi.
patobulintas aprašymas. susipažinkim iš naujo. xD