innocence rašė::lol:
"pablevyzgauk" ir cia
yra shito foro literaturos skilty, ten machiau galima det buvo, tai drisau idet, tingiu dabar iš naujo det, nebent ka nors ko ten nera..
am, nu gerai, parashysiu vieninteli savo neeiliuota kurini, neskaitant shiaip savo pasifilosofavimo ant popieriaus..
S?d?jau duob?je ir laukiau atva?iuojant traukinio, kuris turi mane nuve?ti giliau ? bedugnę. Ant juodo suoliuko s?d?jom a? ir Lietus. Jis mane praus? savo kruvinu skausmu. Lietaus la?ai, atsitrenkę ? mano Realyb?s suter?t? od?, skaud?iai degino, palikdami gilias ?aizdas. Bet a? pra?iau Lietaus, kad nesustotų manes kankinęs, kol neatva?iuos traukinys ? Bedugnę. O jis vis dels?. Mane nuolat steb?jo piktd?iugi?kos Gyvenimo akys. Pap?t? lengvas V?jas, pa?iupdamas ir nusine?damas kelis skausmo
Lietaus la?us, kurie nesp?jo manęs paliesti. I? Bedugn?s kilo ma?as, baltas ta?kelis. Jis vis art?jo, ir a? pama?iau, jog tai Pien?s P?kas, pasiklydęs bedugn?je, jis va?iavo su manim vakaryk??iu traukiniu, gilyn ? juod? bedugnę. Atrodo, jis pab?go ir dabar kilo vir?un, ? Pilk? Dangų, kuris mat?si ka?kur labai auk?tai, toks artimas, ir kartu nepasiekiamas. I?tiesiau rank?, ir mano Beprasmybe pasruvęs delnas pagavo kylant? ir laisv?s ie?kant? Pien?s P?k?. Laisv?s n?ra, yra tik Bedugn?. Ta?iau tas ma?as p?kelis, manęs nesiklaus?, ir ?m? kelti ? vir?ų. Mes kilome auk?tyn, pralenk?me mus gaudan?i? pikt? Realybę, ir vis kilome link i??jimo i? smukdan?ios duob?s. Skausmo kruvinas lietus liko s?d?ti ant suoliuko. Tai, kas sl?p?si vir? bedugn?s, atima i? jo j?gas. Pagaliau, a? u?uod?iau ?alt?, dar neatrast? Or?. Pilkas ?altis skverb?si ? mano Realyb?s Narvo suter?tus plau?ius. Pien?s P?kas i?kilo vir? duob?s. A? j? paleidau, ir jis nuskrido ?aisdamas su v?ju. Bet a? nenukritau. V?jas laik? mane u? rankos. Nieko nesak?, ta?iau nune?? mane vir? Pilkos Pievos, kvepian?ios ?altu, atpalaiduojan?iu Ramyb?s kvapu. Nukritau, ?kv?pusi pilk?, V?jo plaikstom? g?lių gro??. Atsiguliau tarp pilkų linguojan?ių g?lių, ir ?i?r?jau ? pilk?, sunkų dangų. Aplink mane lingavo pilka, ?velni ?ol?, ir pilkos g?l?s, jos tyliai juok?si kutenamos ?velnių v?jo pir?tų. ?altas lietaus la?as nukrito i? dangaus, lyg lengva stiklin? plunksna nusileido man ant nosies. Nesupratau vieno – kod?l ?ia taip gera, skraidyti kartu su V?ju? Paklausiau pro ?al? praskridusio rudo Med?io Lapelio, kokia ?ia vieta, o jis atsak? – Laisv?. Bet laisv?s n?ra, yra tik bedugn?... “Neklausyk Realyb?s. Ji nesi?neka su sielom.” - i?girdau ka?kur galvoje. Nesp?jau suvokti, o mane pagavo V?jas. Pak?l? mane auk?tai auk?tai, ir a? paglos?iau ?velnų ir ?alt? Dangų. O tada ?miau lengvai leistis. V?jas dovanojo man Sparnus, kurie tyliai nune?? mane vi? tankaus mi?ko, ir paleido. L?tai kritau ir pasiklydau kla?kur tarp Med?ių ?lam?jimo....
Noriu pad?koti Beprasmybei, u? i?vaduotas mintis.
Noriu pad?koti V?jui, u? Sparnus.
Noriu pad?koti Pievai, u? ?ildnat? ?alt?.
Noriu pad?koti P?kui, kuris i?k?l? mane ? Pilk? ?vies?.
aad, Yume, hmz, achiu, shiaip megstu labai fotkint ir su fotkem zhaist..