Kristi - Tai Kilti Žemyn

Kiekvienas apie save... Plepesiai

Standartinė MėlynasVėjas 2006-Bal-19 Tre, 8:32 pm

innocence rašė::lol:
"pablevyzgauk" ir cia :wink:

yra shito foro literaturos skilty, ten machiau galima det buvo, tai drisau idet, tingiu dabar iš naujo det, nebent ka nors ko ten nera..
am, nu gerai, parashysiu vieninteli savo neeiliuota kurini, neskaitant shiaip savo pasifilosofavimo ant popieriaus..

S?d?jau duob?je ir laukiau atva?iuojant traukinio, kuris turi mane nuve?ti giliau ? bedugnę. Ant juodo suoliuko s?d?jom a? ir Lietus. Jis mane praus? savo kruvinu skausmu. Lietaus la?ai, atsitrenkę ? mano Realyb?s suter?t? od?, skaud?iai degino, palikdami gilias ?aizdas. Bet a? pra?iau Lietaus, kad nesustotų manes kankinęs, kol neatva?iuos traukinys ? Bedugnę. O jis vis dels?. Mane nuolat steb?jo piktd?iugi?kos Gyvenimo akys. Pap?t? lengvas V?jas, pa?iupdamas ir nusine?damas kelis skausmo
Lietaus la?us, kurie nesp?jo manęs paliesti. I? Bedugn?s kilo ma?as, baltas ta?kelis. Jis vis art?jo, ir a? pama?iau, jog tai Pien?s P?kas, pasiklydęs bedugn?je, jis va?iavo su manim vakaryk??iu traukiniu, gilyn ? juod? bedugnę. Atrodo, jis pab?go ir dabar kilo vir?un, ? Pilk? Dangų, kuris mat?si ka?kur labai auk?tai, toks artimas, ir kartu nepasiekiamas. I?tiesiau rank?, ir mano Beprasmybe pasruvęs delnas pagavo kylant? ir laisv?s ie?kant? Pien?s P?k?. Laisv?s n?ra, yra tik Bedugn?. Ta?iau tas ma?as p?kelis, manęs nesiklaus?, ir ?m? kelti ? vir?ų. Mes kilome auk?tyn, pralenk?me mus gaudan?i? pikt? Realybę, ir vis kilome link i??jimo i? smukdan?ios duob?s. Skausmo kruvinas lietus liko s?d?ti ant suoliuko. Tai, kas sl?p?si vir? bedugn?s, atima i? jo j?gas. Pagaliau, a? u?uod?iau ?alt?, dar neatrast? Or?. Pilkas ?altis skverb?si ? mano Realyb?s Narvo suter?tus plau?ius. Pien?s P?kas i?kilo vir? duob?s. A? j? paleidau, ir jis nuskrido ?aisdamas su v?ju. Bet a? nenukritau. V?jas laik? mane u? rankos. Nieko nesak?, ta?iau nune?? mane vir? Pilkos Pievos, kvepian?ios ?altu, atpalaiduojan?iu Ramyb?s kvapu. Nukritau, ?kv?pusi pilk?, V?jo plaikstom? g?lių gro??. Atsiguliau tarp pilkų linguojan?ių g?lių, ir ?i?r?jau ? pilk?, sunkų dangų. Aplink mane lingavo pilka, ?velni ?ol?, ir pilkos g?l?s, jos tyliai juok?si kutenamos ?velnių v?jo pir?tų. ?altas lietaus la?as nukrito i? dangaus, lyg lengva stiklin? plunksna nusileido man ant nosies. Nesupratau vieno – kod?l ?ia taip gera, skraidyti kartu su V?ju? Paklausiau pro ?al? praskridusio rudo Med?io Lapelio, kokia ?ia vieta, o jis atsak? – Laisv?. Bet laisv?s n?ra, yra tik bedugn?... “Neklausyk Realyb?s. Ji nesi?neka su sielom.” - i?girdau ka?kur galvoje. Nesp?jau suvokti, o mane pagavo V?jas. Pak?l? mane auk?tai auk?tai, ir a? paglos?iau ?velnų ir ?alt? Dangų. O tada ?miau lengvai leistis. V?jas dovanojo man Sparnus, kurie tyliai nune?? mane vi? tankaus mi?ko, ir paleido. L?tai kritau ir pasiklydau kla?kur tarp Med?ių ?lam?jimo....

Noriu pad?koti Beprasmybei, u? i?vaduotas mintis.
Noriu pad?koti V?jui, u? Sparnus.
Noriu pad?koti Pievai, u? ?ildnat? ?alt?.
Noriu pad?koti P?kui, kuris i?k?l? mane ? Pilk? ?vies?.

aad, Yume, hmz, achiu, shiaip megstu labai fotkint ir su fotkem zhaist..
Vartotojo avataras
MėlynasVėjas
Ištikimoji forumietė

Standartinė Yume 2006-Bal-19 Tre, 8:44 pm

Man labai patiko..... Siaip tikrai su prasme pasakyta viskas.... Mano poziuris i viska kitoks taciau as nuosirdziai gerbiu tavaji =) Tu tikra saunuole. Manau deretu daugiau rasyti nes tau tai tikrai gerai sekasi =) Man tikrai labai patiko =)
Vartotojo avataras
Yume
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė MėlynasVėjas 2006-Bal-19 Tre, 9:50 pm

achiu. shiaip nemoku rashyti del to, kad turechiau... arba del to, kad kitiems patiktu... rashau tik tada kai man reikia to.. tada atsiranda ikvepimas... nors dazhniausiai rashau eiliuotas nesamones, bet chia neblogai gavosi ir nerimuojant.. bet shiaip ar taip, vistiek rashau tik tada, kai man to reikia..
tik kazhkaip pradejau mazhiau rashyti, kai fotika gavau... kahzkaip pradejau mintis reiksht fotkese, o ne zhodzhiuose, bet kartais ir zhodzhiu labai reikia..
Vartotojo avataras
MėlynasVėjas
Ištikimoji forumietė

Standartinė aad 2006-Bal-20 Ket, 1:10 pm

geros mintys, skaitosi gan lengvai ir taip, kad net ?sivaizduoti visk? labai lengva :) tik man norisi prikibti prie ra?ymo stiliaus. daugiau 'ne?emi?kų' sakinių panaudok tokioms mintims i?reik?t, daugiau i?skirtinumo, bet kadangui ra?ai savo malonumui tai nesvarbu :}
aad
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)

Standartinė bytute 2006-Bal-20 Ket, 2:06 pm

Foto patraukia d?mes?.. M?gstu juodai balt? fotografij?.. Sp?ju pati jas tvarkei?
Vartotojo avataras
bytute
Forumo siela
Forumo siela

rodai kelia naktyje...

Standartinė MėlynasVėjas 2006-Bal-20 Ket, 5:35 pm

aad rašė:geros mintys, skaitosi gan lengvai ir taip, kad net ?sivaizduoti visk? labai lengva :) tik man norisi prikibti prie ra?ymo stiliaus. daugiau 'ne?emi?kų' sakinių panaudok tokioms mintims i?reik?t, daugiau i?skirtinumo, bet kadangui ra?ai savo malonumui tai nesvarbu :}

nezhemishku sakiniu? ten ir taip pakankamaiviskas atitole nuo zhemes, tiksliau kiek daug NeRealybes galima padaryt iš bjaurios zhemes... kadangi ten buvo pasiskraidymas shitam pasauly, tai nezhemishko nereikia noret nieko.. o savo patyrimu kituose pasauliuose neaprashineju, nebent kartais, kai jauchiu kad reikia ta prisimint, bet shiaip man uzhtenka juos patirti..

o del fotkiu, tai visas savo fotkes nuo a iki z pati tvarkau, net ir tas, kuriose aš savo bjauria fizionomija ikishu, niekada nesifotkinu kitiems matant, todel neduodu niekam manes fotkint, tai visos tos fotkes gaunamo pasidejus fotika ir nsusistachius uzh keliu sekundzhiu fotkint.. tiuninguoju irgi pati, bet ne su fotoshopu, nemoku juo naudotis..
Vartotojo avataras
MėlynasVėjas
Ištikimoji forumietė

Standartinė <Darkness> 2006-Bal-30 Sek, 9:31 am

Keistai cia...Sakai esi paskendus virtualiame gyvenime,atitrukus nuo realaus pasaulio.Ir ka tu randi virtualiam gyvenime? Koks tavo charakteris?
Vartotojo avataras
<Darkness>
Tamsos Demonas
Tamsos Demonas

Standartinė MėlynasVėjas 2006-Bal-30 Sek, 1:47 pm

hmz, nu shiaip visu pirma, tai ne virtualiam kaip tipo kompiuteriniam pasauly, nes man virtualumas ishkart su kompais asocijuojas, net jei tai lyg ir nereishkia shito..
NeRealybej aš randu paguoda, randu vieta, kurioje geriau jauchiuosi, nes shitas pasaulis man yra siaubingai svetimas, NeRealybej aš randu suprantima, aš randu fantazija, aš randu netgi dzhiaugsma.. randu grozhi, randu Magija.. NeRealybej nera tu shlykshchiu zhmoniu, NeRealybej randu Lietu, Veja ir Menuli, kurie yra mano Draugai.. butent.. randu NeRealybej Draugu. randu NeRealybej viska, kas man yra nesvetima.. randu viska, kas yra nesutershta Realybes.. NeRealybe man ir sparnus padovanojo.. NeRealybej randu viska, ko niekada neras Realybes padarai..

charakteris mano... siaube kaip pagalvoji, dar taip mazhai save pazhystu, kad galechiau savo charakteri pasakyt... turiu daug uzhsispyrimo ir ryzhto, tachiau kai reikia kazhko imtis, jos tarsi suakmeneja, ir visishkai nebesuteikia jegu... esu linkus i viska zhiuret iš blogosios puses, tachiau nemegstu visada vien dejuot, ir nieko nesiimti, uzhtenka tik kartais padejuot.. megstu vienatve, galbut del to, kad zhmoniu tarpe nerandu jokio artimumo jiems.. visada gilinuos i viska..
Vartotojo avataras
MėlynasVėjas
Ištikimoji forumietė

Standartinė <Darkness> 2006-Geg-08 Pir, 10:39 pm

Nor??iau,kad ?d?tum normalias savo foto,kad b?tų galima labiau nusprest ar i? tiesų esi tokia,kaip ?neki ar ne...

Tiesa sakant merginos am?inai d?l ka?kokių dalyku kompleksuoja ir pan...Ir ?iaip many?iau,kad tai nedera daryt,tik patys save ?ludo ir nustumia i beprasmybę...Ne gro?yje esm? viskas slypi,svarbu tai koks tavo vidinis pasaulis...

I? to ka esi ?ia para?ius,matosi,kaip save smerki d?l i?vaizdos ir t.t. Negi tu tokia pasidarei d?l to,jog esi sau negra?i? Jei nem?ginsi savo vidinio pasaulio pakeist,kad jis b?tu daug gra?esnis,tai tikrai nieko gero ne?ada tavo gyvenimas.Na kaip beb?tu pati save valdai,pati save kontroliuoji,tad tau pa?iai reik rinktis: "Gra?ų gyvenim?" ar "Pragari?ka gyvenima"? Tiesa tu taip paveikiai savo pas?mone,kad tau reiktu daug pastangu,kad sugeb?tum pasikeist.A? tau neliepiu keistis,tu b?k tik tais savimi,nesisteng b?t tuo kuo nesi,tai tiek...Ir dar many?iau,tau reiktu daugiau realyb?je m?gint pratintis rast ka?ka gero,o ne nerealyb?je.
Vartotojo avataras
<Darkness>
Tamsos Demonas
Tamsos Demonas

Standartinė MėlynasVėjas 2006-Geg-09 Ant, 9:07 am

oi ne, shiaip tas shlykshtumas nera didzhioji mano gyvenimo beda... shiaip gana nusishikt man i tai, nelabai jau taip rupi, tik pakolkas dar shiek tiek gadina gyvenima, nes labiau ant visu uzhsiraunu del nepriimtinos ishvaizdos... bet vat ateityje labai pakenks man tai, nes visada shitoj ishsigimusioj zhmonijoj vertinami daugiau yra tik grazhus žmones, taigi shlyktumas man maishys ieshkant darbo ir panashiai.. o pakolkas dar nera jau toks baisiai gadinantis gyvenima dalykas, gal net iš vieonos puses man liguistai patinka, kad esu bjauri.. bet chia jau shiaip nukrypimai.. :lol:
keist savo pasaulio nenoriu vidinio, aishku, jei dugiau demesio skirchiau realybej, tai aishku, nebemokechiau taip Jausti, ir nebebutu taip skaudu del visko, bet kad ir kaip bebutu, vis man jau geriau kankintis, negu buti tushchiai.. o realybe man visada tebus tieisog tushtybe..
Vartotojo avataras
MėlynasVėjas
Ištikimoji forumietė

Standartinė MėlynasVėjas 2006-Geg-18 Ket, 8:59 pm

Vartotojo avataras
MėlynasVėjas
Ištikimoji forumietė

Standartinė <Darkness> 2006-Geg-18 Ket, 9:52 pm

?domios foto... :) Tik labai jau slepi savo veida visur... :roll:
Vartotojo avataras
<Darkness>
Tamsos Demonas
Tamsos Demonas

Standartinė MėlynasVėjas 2006-Geg-18 Ket, 10:25 pm

o tai ko chia ji rodyt.. kam tokios fotkes, kur mano snukis ir tiek, nei idomios butu, nei grazhios, nei išvis kazhko vertos.. :wink:
Vartotojo avataras
MėlynasVėjas
Ištikimoji forumietė

Standartinė <Darkness> 2006-Geg-18 Ket, 10:39 pm

M?lynasV?jas rašė:o tai ko chia ji rodyt.. kam tokios fotkes, kur mano snukis ir tiek, nei idomios butu, nei grazhios, nei išvis kazhko vertos.. :wink:

O a? manau atvirk??iai. :) Man pvz b?tų idomios. 8) :)
Vartotojo avataras
<Darkness>
Tamsos Demonas
Tamsos Demonas

Standartinė MėlynasVėjas 2006-Geg-18 Ket, 11:05 pm

nu bet kas ten idomaus.. aš išvis fotkinu tam, kad kazhka sukurchiau, kad nufotkinchiau Realybe, ir iš jos padarychiau NeRealybe, ir shiaip, tiesiog nemegstu fotkiu ir tiek, be nieko daugiau. nu gerai, kartais isheina ka nors taip nuftkint, kad nebereikia nieko ir keisti, bet tai ne visada. o kai dar save fotkinu, tai išvis neisivaizduoju kas galetu buti idomaus, jei butu ten viskas paprastai. išvis fotkinu save ne del to, kad i savo snuki norechiau spogsot, o del to, akd kazhka normalesnio galechiau pdaryt..
Vartotojo avataras
MėlynasVėjas
Ištikimoji forumietė

AnkstesnisKitas

Grįžti į Forumiečiai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių