Kordicepsas - nepaprastai veiksmingi Sigcess preparatai

Perkantiems, parduodantiems, siūlantiems bei ieškantiems... Plepėk

Kordicepsas - nepaprastai veiksmingi Sigcess preparatai

Standartinė Gold Man 2006-Lap-13 Pir, 12:50 am

Sveiki :D Nusprendžiau užvesti temą apie Sigcess produkciją. Pats dirbu su ją jau 4 metus ir per tą laiką labai daug žmonių, tame tarpe ir mano klientų, džiaugiasi puikiais rezultatais, atsikračius labai rimtų negalavimų.

Tai nėra eilinis blefas apie panacėją. Lietuvoje vyko jau 4 medikų konferencijos apie Sigcess kordicepso poveiki. Yra nemažai mokslinių straipsnių. Ligonius už simbolinę kainą konsultuoja ne šarlatanai, o gydytojai su diplomais.

Pateikiu trumpą informaciją ir mielai atsakysiu į klausimus. Asmeniškai galėsiu atsiusti platesnę informaciją.

Kinijos valstybinėje kompanijoje Sigcess gaminami šiuolaikiniai preparatai iš unikalaus tibetietiško aukštojo grybo kordicepso yra efektyvūs ir greitai veikiantys biologiškai aktyvūs naujos kartos maisto papildai.

Kordicepso vartojimo istorija skaičiuoja jau daugiau nei 4000m. Rytų medicinoje būtent kordicepsas yra laikomas pačia geriausia ir universaliausia priemone suaugusio žmogaus ir vaiko imuniteto stiprinimui, įvairių ligų (onkologinių, širdies ir kraujagyslių, ginekologinių, urologinių, endokrininių ir kt.)gydymui ir profilaktikai.

Preparate Imperatoriškoji formulė kordicepso koncentracija yra 70%, o preparate Kordicepsas naujasis receptas net 80%. Tai yra žymiai daugiau, nei kitų kompanijų produkcijoje su kordicepsų, kur kordicepso koncentracija dažniausiai sudaro tik apie 10%.

Į kordicepso sudėtį įeina net 77 mikro ir makroelementų, daugiau nei 80 tipų fermentų, Omega 3 ir 6, koenzimas Q10, nepakeičiamos aminorūgštys, vitaminai A, B, E, D, PP, K ir C, antioksidantai, magnis, selenas, cinkas, polisacharidai ir kt.

Galima drąsiai teigti, kad Sigcess gaminama produkcija šiai dienai yra geriausia natūralių maisto papildų tarpe.

Visai nesenai pasirodė 4 nauji preparatai su liucerna ir Tribulus terrestris saponinais, kurie padės spręsti dar daugiau sveikatos problemų.

Visa produkcija yra sertifikuota Lietuvoje.

Kompanijos Sigcess atstovybėje Vilniuje visiems norintiems gydytojai sudaro individualias gydymosi programas, konsultuoja, vyksta įvairios paskaitos ir apmokymai.
Vartotojo avataras
Gold Man
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė laima 2006-Lap-13 Pir, 5:29 am

Girdejau as apie Koprdicepsa ir ,tiesa pasakius,pati vartoju. Kai tik uzpuola gripas ar sloga,isgeriu jo ir ligos kaip nebuta :) Tik as vartoju ne tos kompanijos kordicepsa,o kazkokios kitos. Girdejau,kad Kordicepsas padeda lyg taiir nuo vezio...
Vartotojo avataras
laima
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė Wysayp~Nesweyka 2006-Lap-13 Pir, 6:35 am

as tai nuo slogos geriu paracetamoli :) o nuo vezio manau vaistu kad nera 8)
Mąstau apie tai, kaip viskas buvo prarasta.
Vartotojo avataras
Wysayp~Nesweyka
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė Shejla^meow 2006-Lap-13 Pir, 2:58 pm

O kas tai per dalykas tas kordisepsas? :shock: Pirrm karta gyrdziu toki :shock: ar tai injekcinis preparatas?
mm.. wanna some? crash down on me.

My life is brilliant.
My love is pure.
I saw an angel.
Of that I'm sure.

~dont cha wish your girlfriend was hot like me;*~
As isimylejusi :)
Vartotojo avataras
Shejla^meow
Forumo rėmėja(-as)

Miestas: ~*~Neatsimeni mano trechio konteinerio nuo MaXimos?! ~*~

Standartinė Mėletėlė 2006-Lap-13 Pir, 3:03 pm

o ar tai veikia kokias nors alergijas?
Salomėja Nėris

SAVĘS AŠ GAILIUOS
Neilsėjos, neėdė, negėrė, -
Vilkė bėgo laukais klupdama.
Baimės genamą, sergantį žvėrį
Saukė miško žalia glūduma.

Sutema samanų aksominė
Amžinuoju miegu užliūliuos...

Kad mane - taip sutiktų tėvynė!
Kaip sunku, kaip savęs aš gailiuos
Vartotojo avataras
Mėletėlė
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė kik 2006-Lap-13 Pir, 3:34 pm

Shejla^meow rašė:O kas tai per dalykas tas kordisepsas? :shock: Pirrm karta gyrdziu toki :shock: ar tai injekcinis preparatas?

Aš ir pirmą kart girdžiu...
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik
Padedantis forumietis :] Admin
Padedantis forumietis :] Admin

Standartinė Gold Man 2006-Lap-13 Pir, 3:56 pm

Taip, Lietuvoje galima nusipirkti produkciją su kordicepsų, kur jis yra sausame pavidale ir jo koncentracija sudaro apie 10%, taipogi pasisavinimo procentas yra daug mažesnis. Bet geriau vartoti šiuos preparatus negu nieko nevartoti.
Gydant onkologinius susirgimus kordicepsas tikrai labai padeda. Jis yra vartojamas kartu su tradicinių gydymų. Yra mokslinių tyrimų ir straipsnių apie kordicepsą gydant vėžį. Labai greitai atsistato kraujo formulė po chemoterapijų, žmonės jaučiasi daug geriau, yra stabdomi metastatiniai procesai.
Aišku prie įvairių susirgimų yra skiriamos skirtingos gydymo programos.
Individuali konsultacija pas med. mokslų daktarą ir gydymo programos sudarymas jums kainuos simboliškai tik 20lt. Tik reikia pateikti gydytojui tikslią diagnozę. Jeigu gyvenate ne Vilniuje, galėsite man atsiusti savo duomenys, aš jam perduosiu ir jis raštu sudarys jums programą. Labai dažnai siunčiu produkciją į kitus miestus. Žmonės mane suranda, nes nori nusipirkti pigiau, o aš parduodu be antkainių už sandėlio kainą.
Taip, tikrai padeda nuo alergijų, pažystu nemažai žmonių, kurie atsikratė alergijų, įvairiems produktams, dulkėms, žiedadulkėms ir kt., aišku buvo ir tokiu kuriem iki galo nepraėjo, nes gyvenimo budo, mitybos dauguma žmonių nekeičia, nekalbant apie ekologiją.
Kompanija Sigcess gamina 4 preparatus su kordicepsų. 2 skystam pavidale, flakonuose po 20ml., malonaus skonio, gydymo dozės 2-5ml. per dieną., taipogi yra kapsulės su kordicepsų, kurios labai tinka žmonėms, dirbantiems protinį darbą, praleidžiantiems daug laiko prie kompiuterio, puikiai padeda atsikratyti galvos skausmų, migrenų. Ir yra arbata su kordicepsų, kuri puikiai išvalo organizmą.
Vartotojo avataras
Gold Man
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė Mėletėlė 2006-Lap-13 Pir, 4:01 pm

gerai o kiek natruralios medziagos yra siuose vaistuose?
ir kokia ta rabata ar ten zoleles ar kas?
ir ar ji skani? :D
Salomėja Nėris

SAVĘS AŠ GAILIUOS

Sutema samanų aksominė

Vartotojo avataras
Mėletėlė
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė mistrale 2006-Lap-13 Pir, 4:10 pm

:roll: Jooo, as manau,kad kordicepsas labai geras preparatas. Esu ji vartojus kuri laika. Tiesa,as ji buvau isigijus is ,,Tianshi". Man jis asmeniskai labai padejo.
Beje,kiek zinau jis nepavojingas,nedaro salutinio poveikio.Pagal mane, net kepenim yra gerai ,kai ji vartoji. ir inkstam. Arba as kazka maisau... :roll:
(p.s. man kordicepsas padejo iveikti alergine sloga ir sinusita)
As jau nebeadministratore!

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
mistrale
Administratorė
Administratorė

Standartinė Gold Man 2006-Lap-13 Pir, 4:27 pm

Tai nėra vaistai. Šiaip Rytuose jie priskiriami prie vaistų. Gamyboje naudojamos tik natūralios žaliavos iš Tibeto ir pačios naujausios biotechnologijos tokios, kaip polifunkcinis ekstragavimas prie žemų temperaturų, virškritinis ekstragavimas, vakuuminis koncentravimas, aukšto efektyvumo klarifikacija ir kt.
Į sudėtį įeina aukštesnieji grybai ir žolės.
Daug žmonių vartoja profilaktiškai, nes tikrai labai stiprina imunitetą, labai gerai veikia žarnyno, kepenų ir inkstų funkcijas. Mes duodame mažomis dozėmis savo vaikams ir atsikratėme bronchitų ir pastovių peršalimų.
Koncentratai yra malonaus skonio. :)
Vartotojo avataras
Gold Man
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė Mėletėlė 2006-Lap-13 Pir, 4:46 pm

gerai atrodo viska malonu ir gerai bet kokia kaina :)
Salomėja Nėris

SAVĘS AŠ GAILIUOS

Sutema samanų aksominė

Vartotojo avataras
Mėletėlė
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė Gold Man 2006-Lap-13 Pir, 4:55 pm

Galiu asmeniškai į e-mailą atsiusti produkcijos aprašymus su savikainos kainomis. Nenoriu čia turgaus daryti. Vidutiniškai 1 žmogui kursas mėnesiui kainuoja apie 65-100lt.
Vartotojo avataras
Gold Man
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė Mėletėlė 2006-Lap-13 Pir, 5:05 pm

tai gerai parasykit i emaila aurelija2_j@yahoo.com
Salomėja Nėris

SAVĘS AŠ GAILIUOS

Sutema samanų aksominė

Vartotojo avataras
Mėletėlė
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė Maris 2006-Lap-13 Pir, 5:31 pm

Gold Man rašė:Galiu asmeniškai į e-mailą atsiusti produkcijos aprašymus su savikainos kainomis. Nenoriu čia turgaus daryti. Vidutiniškai 1 žmogui kursas mėnesiui kainuoja apie 65-100lt.

:shock: Vau, tai tikrai pigu. Palyginus su kitu siulomais produktais. As kazkur atrodo esu uz kordicepsa mokejes 120 litu vienam menesiui. Bet nebuvo gaila tu pinigu,nes to papildo(?) verte tikrai pranoko kaina :)
Gold Man> o gal kordicepsas yra panasu i kazkoki vadinamaji pieno gryba? O gal tai tas pats? O jei tai skirtingi dalykai,tai kurio poveikis efektyvesnis?
Si vis amari, ama (Seneca) – Jei nori, kad tave mylėtų.......pats mylėk
Vartotojo avataras
Maris
Forumo rėmėja(-as)

Standartinė Gold Man 2006-Lap-13 Pir, 8:34 pm

Manyčiau, kad tarp kordicepso ir pieninio grybo panašumas yra tik tas, kad jų pavadinime yra žodis "grybas".
Kordicepsas priskiriamas prie aukštesniųjų grybų. Kininis kordicepsas (pats vertingiausias) auga Tibeto aukštumuose, esančiose maždaug 4 tūkst. metrų virš jūros lygio.
Rytuose nuo amžių kordicepsas buvo laikomas pačiu vertingiausiu iš visų Žemės augalų. Imperatoriai ir jų artimieji ypač gerbė kordicepsą. Kinijoje kordicepsą vadina "Dievo dovana", "Stebuklinguoju talismanu", nes nė vienas augalas neturi tiek gydomosios galios.
Kordicepsas veikia kaip stiprus antioksidatorius, ir veikia epofize, dėl šios priežasties išsiskiria didelis kiekis melatonino, turinčio universalaus antioksidatoriaus, slopinančio navikų augimą, savybes.
Kordicepso sudėtyje yra 77 mikro- ir makroelementų, daugiau kaip 80 tipų fermentų, nepakeičiamų aminorūgščių, nesočiųjų riebalų rūgščių ir t.t. Tačiau vitaminų ir mineralų kiekiai nėra dideli. Todėl šie maisto papildai negali sukelti perdozavimo. Tačiau svarbiausias yra sinergizmo principas, kuris naudojamas juos gaminant. Sinergizmas - tai kai kelių vaistų bendras veikimas viršija kiekvieno jų veikimą atskirai. Taip yra gaunamas potencijavimo efektas, visiškai nebūna nepageidaujamų toksinų poveikių, vadinasi, preparatas yra saugus.
Amerikos farmakologai iš kordicepso išskyrė unikalias substancijas- kordicepiną, kordicepso rūgštį, adenoziną, adeniną ir kt. - ir nustatė, kad jos stipriai veikia imuninę sistemą.
Kordicepsas - vienintelis augalas žemėje, kuris, be specifinio nuo vėžio apsaugančio ir jo progresavimą stabdančio poveikio, turi ir antimetastazinį poveikį (Yoshida J., 1989, Nakamura K. ir bendraautoriai, 1999).
Kordicepsas didina organizmo atsparumą įvairiems vidaus ir išorės veiksniams, apsaugo jį nuo radiacijos, per kelias minutes atnaujina pažeistą energinį lauką.
Kordicepso preparatai taip pat pasižymi ir antialerginiu poveikiu. Vartojant šiuos preparatus, buvo pastebėtas ir stiprus toksinų šalinimo poveikis. Iš organizmo yra pašalinamos visos toksinės medžiagos, t.y. žarnyno nuodai, vaistų junginiai, radionuklidai, sunkiųjų metalų druskos.
Kordicepsas yra natūralus antibiotikas ir slopina pneumokokų, stafilokokų, streptokokų bei daugelio kitų mikrobų dauginimąsi. Šis grybas taip pat veikia ir įvairius virusus, tarp jų ir adenovirusus, gripo, hepatito, herpeso, atipinės pneumonijos virusus. Kordicepso preparatų, kaip vienos iš kompleksinio gydymo sudedamųjų dalių, skiriama sergantiems ŽIV. Kordicepsas veikia ir pirmuonis (chlamidijas, ureaplazmą, trichomonas ir kt.), helmintus ir kitus grybelius.
Pastebeta, kad kordicepsas veiksmingai gydo kraujagyslių ligas. Jis reguliuoja kraujagyslių praeinamumą, ju senelės tampa elastingos, kraujas nekreša. Taip pat buvo pastebėta, jog kordicepsas atnaujina kepenų ląsteles - hepatocitus ir kitų organų ląsteles. Taip pat normalizuoja odos, nosiaryklės bei kvėpavimo takų mikroflorą. Kordicepso preparatai normalizuoja inkstų funkciją, reguliuoja medžiagų apykaitą.
Labai svarbu vartoti kordicepso produktus siekiant, kad uždegimas nevirstu lėtine liga. Preparatai atnaujina visas organizmo funkcijas bei sistemas, taip pat savireguliacijos mechanizmus.
Kordicepso preparatai plačiai vartojami ir profilaktiškai. Preparatų vartojimas kartu su tradiciniais medikamentais smarkiai padidina tradicinio gydymo veiksmingumą ir sumažina jo galimą nepageidaujamą poveikį.
Vartotojo avataras
Gold Man
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Kitas

Grįžti į Skelbimai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių