gavau siandien 3... kaip ziauru.Neatsimenu kad kada nors buciau gavus...

Dzenyte rašė:Uoj ryt linksma dienikė laukia... Chemijos kontras, matiekos kontras, lietuvių kontras, istorijos kontras ir anglų kalbėjimas... Nusišausiu.
Dzenyte rašė:AuToMaTiCa, brangioji, manai nepuolam ant mokytojų už tokį kankinimą?.. Dar ir kaip, bet kiekvienas teisinasi, kad čia tik "apklausa", o kai paduoda lapelį su užduotim ant jo aiškiausiai būna parašyta "Kontrolinis darbas". Pudrina mum akis ir tiek.
Į Mokyklos vadovybę kreiptis jau beprasmiška. Jiem nusišvilpt.
Kažkada buvo lygiai tokia pat situacija, kad tą pačią dieną reikėjo rašyt dafigą kontrų ir pasakiau mokytojai, kad nerašysiu, nes jau du kontrus buvau parašius, tai jin man dvoikių prirašė už tai, kad nerašiau ir už tai, kad "akis jai draskiau". Šunsnukiai.

#BlueSky# rašė:Dzenyte rašė:AuToMaTiCa, brangioji, manai nepuolam ant mokytojų už tokį kankinimą?.. Dar ir kaip, bet kiekvienas teisinasi, kad čia tik "apklausa", o kai paduoda lapelį su užduotim ant jo aiškiausiai būna parašyta "Kontrolinis darbas". Pudrina mum akis ir tiek.
Į Mokyklos vadovybę kreiptis jau beprasmiška. Jiem nusišvilpt.
Kažkada buvo lygiai tokia pat situacija, kad tą pačią dieną reikėjo rašyt dafigą kontrų ir pasakiau mokytojai, kad nerašysiu, nes jau du kontrus buvau parašius, tai jin man dvoikių prirašė už tai, kad nerašiau ir už tai, kad "akis jai draskiau". Šunsnukiai.
Siaubas!O pas mane tas pats.Visi sako -testas,apklausa,diktantas...O mokytis kaip kontrui.Tai dabar is rimtesnių pamokų daugiau nei septynių neturiu
pypt.Išsvis kadangi paskutinė savaitė prieš atostogas tai pripažįstu nemeluoju visas dienas išskyrus pirmadienį buvo gal po du: kontras,"apklausa" ir"diktantas".Jau šitą rašau su tokia ironija (jei taip galima pavadint) kaip jie matom nori tik diktantą padiktuot mum...Ekonomikos diktantą!Kai mokomės tik pirmi metai,kai jos nebuvo net 3 pamokas per mėnesį apytiksliai,kai būna tik 1 pamoka per savaitę ir kaip ji nemoka temos aiškint!Ir dar kai vieną klausimą padiktavo du sykius o paskui rėkė kad ji kitaip diktavo...Negaliu.

AuToMaTiCa rašė:Ir mum tas pats buna su tais kontroliniais pavadinimu "apklausa", bet kazkaip issikovojam(dazniausiai)...

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių