Kontroliniai

Šiukšlės ir pan. REKLAMA draudžiama!!! Žodžiu, diskusijos, kurios nusivažiavę kaip reikalas.

Kontroliniai

Standartinė Ich 2007-Spa-16 Ant, 5:15 pm

Nezinau ar yra si tema ar ne, jeigu kartojas, istrinsit..

gavau siandien 3... kaip ziauru.Neatsimenu kad kada nors buciau gavus... :| :| jau kaip susinervinau.. abidna.
Vartotojo avataras
Ich
Forumo siela
Forumo siela

Re: Kontroliniai

Standartinė Nieko_rimto 2007-Spa-16 Ant, 8:51 pm

Aha, bliamba, aš šiandien 6 už anglų kontrolinį gavau, dar ir 7 spėjau per pamoką užsidirbt [:?] Ir vėl teks, kokį pusdieniuką prie knygų prasėdėt..
I smell the smelly smell of something that smells smelly! Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Nieko_rimto
Pasiaukojęs forumui

Standartinė kristė. 2007-Spa-16 Ant, 9:00 pm

Man kiekviena savaite buna kokie trys kontrai :roll: O kartais tie patys y viena diena sueina... Ir tai be kontru plius visokie atsakinejimai ir pan :? Perkrova.. [-X
oplia
Vartotojo avataras
kristė.
Ištikimasis(-oji) forumietis(-ė)

Standartinė Cassiopeia 2007-Spa-17 Tre, 1:16 pm

Iš ko 3 gavai, Aiste? :)
Vartotojo avataras
Cassiopeia
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė Dzenyte 2007-Spa-17 Tre, 7:29 pm

Uoj ryt linksma dienikė laukia... Chemijos kontras, matiekos kontras, lietuvių kontras, istorijos kontras ir anglų kalbėjimas... Nusišausiu.
Vartotojo avataras
Dzenyte

Standartinė AuToMaTiCa 2007-Spa-19 Pen, 8:32 pm

Dzenyte rašė:Uoj ryt linksma dienikė laukia... Chemijos kontras, matiekos kontras, lietuvių kontras, istorijos kontras ir anglų kalbėjimas... Nusišausiu.

Nu bet, Dzenyte, tu tai skysta merga.
As visa mokyklos vadovybe ant koju sukelciaw....
Nepalikciaw sitaip visko [:evil:]
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Standartinė depres@nte 2007-Spa-20 Šeš, 10:13 am

Mes tai iš karto puolam draskyti akių, jei 2 kontrus padaro tą pačią dieną :mrgreen:
Paprastai ir nugalim :mrgreen: :lol:
Vartotojo avataras
depres@nte

Standartinė Dzenyte 2007-Spa-20 Šeš, 11:08 am

AuToMaTiCa, brangioji, manai nepuolam ant mokytojų už tokį kankinimą?.. Dar ir kaip, bet kiekvienas teisinasi, kad čia tik "apklausa", o kai paduoda lapelį su užduotim ant jo aiškiausiai būna parašyta "Kontrolinis darbas". Pudrina mum akis ir tiek.
Į Mokyklos vadovybę kreiptis jau beprasmiška. Jiem nusišvilpt.
Kažkada buvo lygiai tokia pat situacija, kad tą pačią dieną reikėjo rašyt dafigą kontrų ir pasakiau mokytojai, kad nerašysiu, nes jau du kontrus buvau parašius, tai jin man dvoikių prirašė už tai, kad nerašiau ir už tai, kad "akis jai draskiau". Šunsnukiai.
Vartotojo avataras
Dzenyte

Standartinė #BlueSky# 2007-Spa-26 Pen, 7:28 pm

Dzenyte rašė:AuToMaTiCa, brangioji, manai nepuolam ant mokytojų už tokį kankinimą?.. Dar ir kaip, bet kiekvienas teisinasi, kad čia tik "apklausa", o kai paduoda lapelį su užduotim ant jo aiškiausiai būna parašyta "Kontrolinis darbas". Pudrina mum akis ir tiek.
Kažkada buvo lygiai tokia pat situacija, kad tą pačią dieną reikėjo rašyt dafigą kontrų ir pasakiau mokytojai, kad nerašysiu, nes jau du kontrus buvau parašius, tai jin man dvoikių prirašė už tai, kad nerašiau ir už tai, kad "akis jai draskiau". Šunsnukiai.

Siaubas! :shock: O pas mane tas pats.Visi sako -testas,apklausa,diktantas...O mokytis kaip kontrui.Tai dabar is rimtesnių pamokų daugiau nei septynių neturiu :x pypt.Išsvis kadangi paskutinė savaitė prieš atostogas tai pripažįstu nemeluoju visas dienas išskyrus pirmadienį buvo gal po du: kontras,"apklausa" ir"diktantas".Jau šitą rašau su tokia ironija (jei taip galima pavadint) kaip jie matom nori tik diktantą padiktuot mum...Ekonomikos diktantą!Kai mokomės tik pirmi metai,kai jos nebuvo net 3 pamokas per mėnesį apytiksliai,kai būna tik 1 pamoka per savaitę ir kaip ji nemoka temos aiškint!Ir dar kai vieną klausimą padiktavo du sykius o paskui rėkė kad ji kitaip diktavo...Negaliu.
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
#BlueSky#
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė iTalent 2007-Spa-27 Šeš, 8:54 am

Joo pas mane ir tas pats sako kontrolinis yra darbas kuris trunka ilgiau kaip 15min o cia tik apklausa rastu :roll:
iTalent
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė AuToMaTiCa 2007-Spa-30 Ant, 10:00 pm

#BlueSky# rašė:
Dzenyte rašė:AuToMaTiCa, brangioji, manai nepuolam ant mokytojų už tokį kankinimą?.. Dar ir kaip, bet kiekvienas teisinasi, kad čia tik "apklausa", o kai paduoda lapelį su užduotim ant jo aiškiausiai būna parašyta "Kontrolinis darbas". Pudrina mum akis ir tiek.

Siaubas! :shock: O pas mane tas pats.Visi sako -testas,apklausa,diktantas...O mokytis kaip kontrui.Tai dabar is rimtesnių pamokų daugiau nei septynių neturiu :x pypt.Išsvis kadangi paskutinė savaitė prieš atostogas tai pripažįstu nemeluoju visas dienas išskyrus pirmadienį buvo gal po du: kontras,"apklausa" ir"diktantas".Jau šitą rašau su tokia ironija (jei taip galima pavadint) kaip jie matom nori tik diktantą padiktuot mum...Ekonomikos diktantą!Kai mokomės tik pirmi metai,kai jos nebuvo net 3 pamokas per mėnesį apytiksliai,kai būna tik 1 pamoka per savaitę ir kaip ji nemoka temos aiškint!Ir dar kai vieną klausimą padiktavo du sykius o paskui rėkė kad ji kitaip diktavo...Negaliu.

Ir mum tas pats buna su tais kontroliniais pavadinimu "apklausa", bet kazkaip issikovojam(dazniausiai)...
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė MegaBitas 2007-Lap-07 Tre, 3:51 pm

sind zjbs buvo kontras is lietuviu is matiekos is chemijos is fizikos ir biologijos tik rasem tik lietuviu o kitus mokitojus "Uzpjovem"
pasakem dirikui tai tas pareke pareke ir ant galo pasake "Cia demokratine valstybe tai rinkites koki kontrolini norite spresti" tai kazkodel vis lt rinkos
Paveikslėlis Spausk
cia
Vartotojo avataras
MegaBitas
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė AuToMaTiCa 2007-Lap-08 Ket, 4:12 pm

OMG, trecia diena kankinuosi.
Anglu gavau.....net geda rasyt.
Siaubas.
Kokia as nemoksha [:cry:]
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė AuToMaTiCa 2007-Lap-12 Pir, 3:35 pm

SIAUBAS.
Matkes kontro 8 gavau [:cry:]
O tokios durnos klaidos!
Kaip ir as ;/
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė #BlueSky# 2008-Kov-29 Šeš, 9:30 pm

AuToMaTiCa rašė:Ir mum tas pats buna su tais kontroliniais pavadinimu "apklausa", bet kazkaip issikovojam(dazniausiai)...

Tai va mes irgi kovotumėm, bet visokie "moksliukai" rėkia, kad rašytume (tarsi norėtų kitiem pakenkt) (priežastis,kodėl juos nelabai kartais mėgstu) :evil:

Nagi AuToMaTiCa matkė 8 nėra taip jau blogai :roll:
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
#BlueSky#
Forumo siela
Forumo siela

Grįžti į Šiukšlynas

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių